Skoči na vsebino

Internetna poznanstva

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 497
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Hja seveda... :) srečala si jih 20, (več kt 40, skor stavim da ne) članov je pa 2000.... sicer pa res, ja ;) najboljše so lunatke... (morem hitro eno dobro frendico včlanit.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

x;)x Sem zdajle zagledala to temo in moram pripomnit. Vsi z lune, ki sem jih spoznala so :palec: , ravno tako pa sem prepričana, da so tudi vsi tisti, ki jih še ne poznam :palec:

Jaz tudi - sele zdajle in moram pripomnit oz. izpostavit! x:Xx x:)x :palec:

Jaz sem tudi kar zadovoljna s svojimi odnosi, ki sem jih vzpostavila tule, saj to je normalno, saj se pravzaprav nekako zelo dobro poznamo, saj je vecina res iskrenih in govorimo iz sebe, torej kaksnih blaznih presenecenj itak ne more biti...

:palec: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

glede internetnih poznanstev...se mi zdi, da je v bistvu enako, kot v zivo:

dosti ljudi z razlicnimi nameni in interesi se pojavlja, eni blefirajo, eni ne.

enostavno, kot v 3d poznanstvih.

bistvena razlika je le, da imas tukaj moznost, da se predstavis kot se ti zelis predstaviti in spustis tisti faktor prvega vtisa ali okoliscin, ki je morda pri direktnih poznanstvih visokopomemben. ce se odlocis, da bos koga spoznal, je to cisto osebna izbira, smao potem moras biti pripravljen na to: moras biti toliko odprte glave, da lahko sprejmes osebo, kot si jo spoznal...ne pa, da se potem zgrozis, ker je on panker, ti si pa metalc x;)x

je pa malo ljudi, ki so to pripravljeni res sprejeti..mogoce je ta varnost skrite

situacije tako vabljiva, da se ljudje na veliko odlocajo za to.

jaz sem slabo leto delala na enem projektu o tovrstni komunikaciji in je bilo prav zanimivo. ljudje, ki so se kasneje izkazali za dokaj nezanimive ( v smislu, da niso znali dobro komunicirat v zivo), so povedali ravno dosti nepricakovanih zanimivih stvari...(viva la internet!) po drugi strani pa to siromasi dolocene odnose. se je treba pac odlocit. zato ni slabo, ce koga v zivo spoznas...

osebno sem sploh prvic v zivljenju vstopila na kaksen forum, ker so mi bile teme zadosti zanimive, da se mi je dalo. mi ni zal, do zdaj sem spoznala v 3d

cosmo, marso, pa free-ja, ki sem ga poznala od prej...imela sem tudi par telefonskih pogovorov...ne vem, je bilo prav naravno! :palec:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Tudi jaz nisem drugače kakšen tip človeka, ki bi živel v virtualnem svetu, na tale forum sem prišla potem, ko sem na enem drugem že bila, pa ne prav dolgo. Verjetno sem pristala tule, ker so zares teme, ki me zanimajo in ker se mnenja strpno izmenjujejo.

Zadostuje mi poznanstvo na takle način, da se izmenjujejo misli, da si pošiljamo lepe misli, se mi zdi kot da sem tule deležna bolj ta lepše plati življenja.

Fino, da smo se lahko zbrali tule pri Marsi in razmišljanja vsakega me na nek način bogatijo in širijo obzorja....

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Dobro sta povedali.

Tinka, dobra tistale izkusnja, ko ste imeli projekt...

Tole si stejem v cast, da nista prav veliko sodelovali drugje ali sploh ne.

No, z mano je enako, vendar je pac v tem primeru nekoliko drugace.

Res je tole - eni so recimo tu ful pricljivi, v zivo pa nikakor, so cisto druge osebe, jaz sem ista tu in v zivo - povsod nakladam in vse.

"Pleksusarka", je rekel Free, ko me je prvic tudi videl - cisto sem ga nervoznega naredila, baje.

Mensezdi, da sem precej taksna, kot si me predstavljas, razen da sem vsakic, ko me vidis, drugacna.

Vcasih si koga drugace predstavljam, kot potem vidim na fotki, a kasneje se izkaze, da je energija kar prava, podobna.

Ljudje pac ne moremo brez tega, da bi si ustvarili nekaksno predstavo. Ne da bi na vsak nacin hoteli, a si jo kar nevede oblikujemo v glavi... Se vemo ne, da smo imeli to predstavo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...