borism 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Saj vem, zdaj se pa smejita v ozadju ...... ...sicer bo čas pokazal svoje čare.....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nymphea 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Ja pa res sem tko pogledala Enako tudi tebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2004 Prijavi Deli 20. februar 2004 No če poznaš conteso, pol nisi mogla dobit dost napačnega vtisa hm gledam tamle moj avtar... hehe, zad za vsakim moškim je ženska... zad za mano tamle je ena Nina, dokaj ironično.... hehe, jo morem mal poklicat da vidim kako je kaj hehe ja en velik bonus je pri internetnih poznanstvih... manj časa porabiš za to da se lahko še vedno velik zmeniš...kt bi mel banko namest denarnce, sam problem pa je k pol denarja nimaš vedno pr sebi... in moreš zmer it nekam... ga dvignt.... pa ljubezen bolj bedno funkcionira tkole online..., že dvakrat to pogruntal... pa se še pustim vlečt, sicer pa je odlična pisana komunikacija, velik bolj izbrane besede enostavno ne moreš bit nizek z pisanimi besedami, več je prepuščeno naslovniku, nekaj je bolj globoko, pa avtomatično se vse zapiše in zapomni, lepo je črno na belem... (včasih kar z zanimanjem berem kaj sem si mislil pred kakim letom več, hehe, ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 "Vem da nič ne vem, ne vem pa še da vem vse." Sokrat Dobro se skrivaš za svojim moto-m. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 "Pleksusarka", je rekel Free, ko me je prvic tudi videl - cisto sem ga nervoznega naredila, baje.Jah, vedno pa nisi pleksusar ribe smo itak 'tko razlicne..', se posebej ko se vmesa ali prevladuje asc in luna oz. vpliv planetov.to velja tudi za vsa znamenja, le da so nekateri ljudje zelo 'zabiti' v karakter (ne mislim v negativnem smislu); oz.imajo zelo izdelan karakter, ki je redkokdaj drugacen. torej so skoraj vedno isti oz. z manjsimi odstopanji.nekateri pa so precej vetrovni ali v nekem recnem ali morskem toku, hi je hiter ali pocasen, vzburkan ali medel,jasen ali nekonkreten, vsestransko plavajoc ali usmerjen... pod vplivom okolice ali lastnega trdnega cilja, iscoc sebe izven sebe ali v sebi z drugimi, etc. temu bi sicer kaksen psiholog pridal, da je oseba labilna ali motena, shizofrenicna, etc... :xx!: nazalost, se tudi v terminih psihologije morda ne uporablja dovolj znanja ezoterike, eenrgij, etc...kajti veckrat je lahko zadeva sibkosti karakterja le posledica slabega pleksus centra in ne le umsko bolna oseba, ki je potrebnazdravljenja z paleto lekarniskih storitev :xx!: za kaj pa ima oseba slab oz. slabse delujoc pleksus center pa je lahko zadeva zdravljenja toda na drugacen nacin. Hkrati pa ker se probam energiji prilagoditi pridem v situacijo, da sem recimo pripravljen na pleksus in dobim presenecejeobratno, drugacne energije - kako jasno torej, da gre za tisto kar je v meni pravzaprav Ucenje biti med razlicnimi energijami! to se mi zdi pomebno tudi sedaj.Pravzaprav gre za neko jasnost nasega karakterja, nase drze, biti to kar smo, neomejeno na okoliscine - torej strati trdno!in dobimi, dobimo ravno tisto energijo, ki nam pokaze, da se nismo trdni ali zavestni v trenutku.lepo ane!! Vcasih ko nekaj pocenmo 'za druge' smo lahko drugacni kot takrat ko se ukvarjamo s seboj.bla bla bla.. vse tu je kot ena krogla, ki vali in se preliva, zari, medli, z vsemi odtenki...smo celota mi bralci in uporabniki.nekdo medel drugi pleksusar in tvorita navidezno harmonijo in v prostoru nastane izmenjava energij.vcasih ne pustimo da stece ker smo raje v svojem ovoju in tistega kar nam je morda blizje... hkrati pa smo se vednocelostna bitja in do izmenjave pride ce hocemo ali ne, ce sprejmemo ali ne. In to je verjetno nam v pomoc.zaradi pribitkov energije pride do izmenjave. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 ....nazalost, se tudi v terminih psihologije morda ne uporablja dovolj znanja ezoterike, eenrgij, etc... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. februar 2004 Prijavi Deli 21. februar 2004 "Vem da nič ne vem, ne vem pa še da vem vse." Sokrat Dobro se skrivaš za svojim moto-m. Hja ampak nič se ne skrivam, to je zame daleč najbolj pameten moder pa kaj jaz vem še vse, izrek v zgodovini človeštva...., ne bom posebej debatiral o pomenu, ampak če to začutiš je to bistvo, tko je treba živet, ne vem vsega nikol ne bom, procentualno lahko zaokrožim moje znanje na nič, in vedenje, ampak vem pa da vem dovolj, in dovolj lahko zaokrožim na vse.... grki so bli mački, sokrat pa največji sokrates me je spomnil na sokrata, hm to je bil dec pa pol, in nič se ne skrivam za tem, sam rad bi videl da bi še kdo to kdaj pomislil, to mi daje optimizem, in to je velika resnica, redko kera taka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 Zelo zvito napisana ta Sokratova misel.Vedno ti lahko stoji ob strani in vedno jo lahko uporabiš oziroma se nanjo izgovoriš.Cool. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 O, Free, sploh opazila nisem... Kok znas zafilozofirat, sam mi je ful vsec tvoj stil. V bistvu govoris resne stvari, veckrat, jaz pa se kar zabavam zraven (pa ne zafrkancija, pac pa me zabava). Ja, ja, Nino - ni se postekal, revez, da pravzaprav ze vse ve! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 26. februar 2004 Prijavi Deli 26. februar 2004 hehekech je glih u tem, de k poshtekash (hochesh nochesh),si padu u past.....pa si spet na zachetku 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Rek genija. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Saj, definitivno največji rek, takoj za tistim "Naj bo".... in ustvaril je vsega boga..., hehe ja ja vem da nič ne vem, in hvala bogu vem vse..... ta je tak kot tisti španski mi ga je danes pokowc pripopal, Če maš eno maš vse, če maš vse nimaš nobene... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 el ninoy, ti sam veš, da te ni strah in zato lahko Veš Vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 A je kaj novih ...glej naslov teme Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 kaj a misliš da ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 ....mislim, da ja, pa prav je tako... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Eni precej časa preživimo za PC. Iz takšnih in drugačnih razlogov. In med nami se stkejo vezi. Takšne in drugačne . OS (baje) na veliko krožijo... Zanima me; koliko smo si sposobni ustvariti objektivno mnenje o ljudeh, ki jih nekoč srečamo (če pride do srečanja). Verjamem, da ima vsak o vsakem določeno mnenje (vsaj tisti, ki so precej na netu); ali ob srečanju ugotovite, da je to tisto kar ste pričakovali, ali ste razočarani, zadovoljni, presenečeni; je po srečanju lažje oz. težje komunicirati.... Na net sem zacela hodit v prvem letniku gimnazije in smo se s sosolci zvecer dobivali v posebnih chatih, kjer smo skupaj naredili domace naloge in sinfali prfokse Tako...v srednji soli sem spoznala dost folka z neta...Cez teden sem na netu visela, cez vikend smo se pa dobili pa sli zurat skup. Brezveze vse skupaj Po moje je vse odvisno od pricakovanja. Ce prevec pricakujes od te osebe, potem si komot lahko razocaran. Najbolje je vse z rezervo jemat...Dobis se prijateljsko..ce si si vsec, prav, ce pa ne pa tudi prav Tukaj na lunci je drugace, se mi zdi, da je vecina folka dost odkritih in si lahko ustvaris mnenje o nekom. Seveda so pa tudi tu ljudje, ki sinfajo za tvojim hrbtom in si po svoje interpretirajo stvari :xx!: Tako, da tu ni nic drugace kot v RL Tako da ja. Ustvarila sem si mnenje o nekaterih clanih, dobila se nisem z nikomer se...mogoce se bom in upam, da so v resnici vsaj priblizno isti kot tukaj.V zadnjih nekaj letih nisem spoznavala folka...no sej me tudi na netu ni bilo nekaj casa...ampak zdaj. v 3 mesecih sem spoznala 2 studenta in smo prijatelji...ker gres tja brez pricakovanj. Tako, da z obema se lazje in bolj osebno komuniciram. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz sem pa spoznala enga lunatka ... In je rekel, da sva dva cist razlicna svetova . Jaz pa, ja saj frenda sva pa lahko vseen, al kaj?! Upam, da bova frenda, je cist fajn tip. Eeeeeeeej, saj sva frenda, a ne? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pa sej nasprotja se lohk tut privlacijo Ce NE MORE bit frend...pol... :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Sam moram pa rect, da sem si naredila neko sliko o skoraj vseh bolj aktivnih tukaj. Recimo oona, k ni dala svoje fotke...kar neko vizualno predstavo imam Tako, da me firbec, koliko sem kej ujela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Michelle tudi mene je to vedno "matralo" in ko sem videla fotke posameznih lunatikov sem vedno in vedno sem bila prijetno presenečena... Občutek imam, da so lunatki v glavnem preveč kritični do sebe in se z besedami dosti bolj kritično predstavijo, kot pa potem izpadejo na fotkah... Uh, jaz ugotovila, da z vsemi sem "različen svet"... :o|o: , tako da ... sem prav skeptična, če bi še koga spoznala...da bi ne spet komu priklicala na obraz....nad spoznanjem, da v živo nisem takšna kot na forumu , ker priznam...ni fajn občutek, ko pričakuješ "sorodno dušo" potem pa ugotoviš, da si brcnil v temo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Uh, jaz ugotovila, da z vsemi sem "različen svet"... :o|o: , tako da ... sem prav skeptična, če bi še koga spoznala...da bi ne spet komu priklicala na obraz....nad spoznanjem, da v živo nisem takšna kot na forumu , ker priznam...ni fajn občutek, ko pričakuješ "sorodno dušo" potem pa ugotoviš, da si brcnil v temo Ne zastopm te. A v zivo nisi taksna kot si na forumu? A nimas v zivo istega misljenja, istega nacina in tako dalje? Jaz se zarad tega neb sekirala. Ce se bova s kom zazelela spoznat in si ne bova usec, gres pac naprej. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 A v zivo nisi taksna kot si na forumu? A nimas v zivo istega misljenja, istega nacina in tako dalje?Isto mišljenje, samo tukaj svoje mnenje podaš drugače... tam živim...tu pa občutke bolj napišem... Bolj je šlo, da si nekdo drug ustvari o meni (ali pa jaz o kom drugem) mnenje in potem ko zložiš to skupaj, ugotovim (ugotovi kdo drug) da sem si pač ustvarila napačno mnenje. Ni tisti drugačen, ampak sem prebrala tisto, kar sem želela, vzela k srcu tisto, kar sem hotela, vse ostalo pa spregledala.... Aja...kompliciram pa zaradi Urana in Marsa :D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ker priznam...ni fajn občutek, ko pričakuješ "sorodno dušo" potem pa ugotoviš, da si brcnil v temo Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Recimo oona, k ni dala svoje fotke...kar neko vizualno predstavo imam Moja slika je med fotkami - nude. Le kje bi lahko se bila?! Mimogrede, tudi tvoje slike nisem opazila, tako da, ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.