Skoči na vsebino

Internetna poznanstva

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 497
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sanjalica

Jaz pa nisem blond, se pa blondistično obnašam pa se zaradi tega dedci nič blondistično ne lepijo name...

Pomeni - imajo oči :sori: :o|o:

Deli na socialnih omrežjih

Michelle....a maš fotko še gor? x:px :vragec:

Sicer pa xscratchx

Zadnja lunatka, ki sem jo spoznal, je bila ob mojem prihodu v prvem stiku tako razočarana, da sem skor pobegnu x:Dx x8Dx . In tisti trenutek se mogoče mal slabo počutiš, ker si ljudje včasih ustvarijo prevelika pričakovanja, mogoče je mislila, da sem Alain Delon :2src: najmanj. Ampak, mamo mi mickeni rezervna orožja v rokavu :vragec: x:o)x Ha-ha, vizualno si lahko nekomu ful všeč, nekomu pa sploh ne. Nepomebno. Nikol si ne ustvarim menja na tak način, konec koncev se nisem pršel dol dajat (vsaj pod nujno ne, no :vragec: x:o)x x:Dx ). Kakorkoli, potem je pa bilo prijetno in fajn, kot še vedno do sedaj. Tudi ker so mi ljudje enostavno zanimivi. Še nihče me ni razočaral, res pa da si ne ustvarjam nobenih posebnih pričakovanj, predvsem se veselim spoznavanju novih ljudi. x:)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Smotkoti. x:o)x Sicer kaj pa se grete te tortožerke sam v LJ, bemu. :xx!: x:o)x x:Dx Bi mi sstane mal razložu kak naj službo pa vse pustim in laufam iz MB v LJ z vami na tortico? x;)x A ta zdrava sol ta blem tud reši x:px . Aja, sol........ti.......zdej pa res morm sprobat. Če rachek že porabu svojo zalogo, bom naroču. Škodi ziher ne. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Škodi ziher ne.  x^x

x:Dx x:Dx x:Dx ti pa res verjameš v to zadevo. Če greš v nabavo se odloči, da je full fajn zadeva x;)x Mickeni, tut ta zgornjo butičko treba mal nucat x:Dx x:o)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...