Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 oonči, bedro ne steje To si lahko predstavljam sam, da si suha.Jaz sem objavila mojo fotko ze kar nekaj casa nazaj. Ko sem bla se blond Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz sem pa se vedno ... blond . Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz se pa sam sem pa ke za kak pramen blond obnašam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz pa nisem blond, se pa blondistično obnašam pa se zaradi tega dedci nič blondistično ne lepijo name... Pomeni - imajo oči :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ah dej no, kdo se pa lahko tvoji duhovitosti upre? Sanjalica, ker se ceniš . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz se obnasam tu blond pr dolocenih ljudeh Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Aha! Al si al pa nisi blond ! Tako je v zivljenju. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Lahko se pa igras blond Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Jaz bi igrala črnolasko, pa vsak pogrunta da sem bolnd... potem pa sem vizuelno brineta Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 brinete Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Michelle....a maš fotko še gor? Sicer pa Zadnja lunatka, ki sem jo spoznal, je bila ob mojem prihodu v prvem stiku tako razočarana, da sem skor pobegnu . In tisti trenutek se mogoče mal slabo počutiš, ker si ljudje včasih ustvarijo prevelika pričakovanja, mogoče je mislila, da sem Alain Delon najmanj. Ampak, mamo mi mickeni rezervna orožja v rokavu Ha-ha, vizualno si lahko nekomu ful všeč, nekomu pa sploh ne. Nepomebno. Nikol si ne ustvarim menja na tak način, konec koncev se nisem pršel dol dajat (vsaj pod nujno ne, no ). Kakorkoli, potem je pa bilo prijetno in fajn, kot še vedno do sedaj. Tudi ker so mi ljudje enostavno zanimivi. Še nihče me ni razočaral, res pa da si ne ustvarjam nobenih posebnih pričakovanj, predvsem se veselim spoznavanju novih ljudi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Michelle....a maš fotko še gor? Mislim, da je ni.Ce pa je, je pa ne glej Sam mislim, da ni Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Dober, kako pa te potem lohk vidim? .............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 OS Takoj k bom jaz tebe, bos tudi ti mene Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ah, si smotana . Sploh nisi opazila, da te v bistvu vabim na kavo. Sam mal prikrito, da ne bo ves lnf vedu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pol pa pejva prikrito na kavo in prikrito nadaljujva tm...sam upam, da ne bodo zvedli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pridita raje jutri na tortožersko srečanje s kavico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Inkognito? Kul . Pa pazi, nič okol pravit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pridita raje jutri na tortožersko srečanje s kavico SEVEDA DA NE! A ne ves, da ga hocm samega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ....šur, z mickenim boš mela tak velik dela Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pol ga pa imej :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sstane, nameravam! Se bom resila vseh "ovir" Mick...I can't wait Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Smotkoti. Sicer kaj pa se grete te tortožerke sam v LJ, bemu. :xx!: Bi mi sstane mal razložu kak naj službo pa vse pustim in laufam iz MB v LJ z vami na tortico? A ta zdrava sol ta blem tud reši . Aja, sol........ti.......zdej pa res morm sprobat. Če rachek že porabu svojo zalogo, bom naroču. Škodi ziher ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 V MB ni Zvezde Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Škodi ziher ne. ti pa res verjameš v to zadevo. Če greš v nabavo se odloči, da je full fajn zadeva Mickeni, tut ta zgornjo butičko treba mal nucat Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.