Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Jaz sem uno gori tud ćist resno napisal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 kako že gre tisto, pes, ki laja ne grize Če se z verige ne strga Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ma dokler je repek dvignjen je tud pri takšnem psu kul, drugače pa kaj je boljše rep med noge pa v dir, al okamenet... jaz bi slednje... mislim, halo, na internetnih poznanstvih o psih debatiram... pa sem res enega spoznala, psa mislim, iz foruma, sej je ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 no sej je tut mal forumovc, ja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 pa sem res enega spoznala, psa mislim, iz foruma, sej je ne Pa grize? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Sam brikete pa jabuka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ti kar laško al kar ti paše... jz bom pa uniončka. Saj to je sedaj eno te isto, ko smo ga kupili Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 A si vi to sam mal rajcate ? lahko tut kaj več, smo sami radodarni tule, brez heca, polni ljubezni VAUUUUU Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 o Volkec, kdaj greva pa midva na kavico hvala za cmokec Ja enkrat pa mora pasti, pa ne vem kdaj bi bilo primerno ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ma dokler je repek dvignjen je tud pri takšnem psu kul, drugače pa kaj je boljše rep med noge pa v dir, al okamenet... jaz bi slednje... mislim, halo, na internetnih poznanstvih o psih debatiram... pa sem res enega spoznala, psa mislim, iz foruma, sej je ne Tega psa pa zelo dobro poznam . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Volkec, sem mislila na Volnico na koga pa ti...no za kofetka se pa še dogovoriva prav.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Bemu. Moj komentar o zadnjem srečanju z lunatko je z njene strani bil povsem narobe razumljen. Šit . Bil bi vesel, če bi kaj od tega kar sem ji pojasnil v zvezi z mojim komentarjem, razumela in verjela. Ne govorim kar ne mislim, bemu . Ni nobenga razloga za to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 A maš problem? Samo kesanje sledi , mogoče bo užgalo... držim pesti, da končno najdeš pravo pot in te razume... je problemček to, ane če pride kratek stik v komunikaciji.... ma sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jst ga nimam. Mal mi je sam žal, da mi kdo pojasnila mojih napačno razumljenih besed ne upošteva, noče sprejeti, ampak vztraja pri svojem po mojem definitivno napačnem razumljenju. Tudi, če včasih ne uporabiš najbolj "primernih" besed ali izrazov še to ne pomeni, da nisi res mislil tega kar pojasnjuješ naknadno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mogoce je pa mal zagledana vate Zagledani ljudje so ponavadi pazljivi na vsako besedico in radi narobe tolmačijo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mick tebe pa dame velikokrat narobe razumemo, a ne? Tudi jaz spadam veeeeliiiikooookrat med tiste . Ženskim tudi nianse ne ostanejo prikrite ... priznat in se nič "vn vlečt" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Verjetno ti točno veš o čem govorim, pa si nam zdej dokončno razvozlala blem zvani "nerazumevanja Micka" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Moras bit pa res kompliciran, Mick, da se ti dogajajo take stvari. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sploh ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mal mi je sam žal, da mi kdo pojasnila mojih napačno razumljenih besed ne upošteva, noče sprejeti, ampak vztraja pri svojem po mojem definitivno napačnem razumljenju. Tudi, če včasih ne uporabiš najbolj "primernih" besed ali izrazov še to ne pomeni, da nisi res mislil tega kar pojasnjuješ naknadno. skesani mickeni si prav simpatičen v kakšnih drugih, čist neseksualnih situacijah Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mogoce je pa mal zagledana vate Zagledani ljudje so ponavadi pazljivi na vsako besedico in radi narobe tolmačijo Ti, Mick, kaj pa ce gre za to? Kaj pa pol? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Verjetno ti točno veš o čem govorim, pa si nam zdej dokončno razvozlala blem zvani "nerazumevanja Micka" Jaz???? Niti sanja se mi ne o čem govoriš.... Edino v temah kjer govoriš o "seksu" razumem...da pes ki laja ne grize Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Oona, menim, da ne gre za to, ampak za to, da ta oseba enostavno ne zaupa in verjame ljudem, tudi meni potemtakem ne. Sanjalica......napačno razumeš. Vidim, da se bom moral zamisliti nad mojim načinom komunikacije in izražanja. :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.