Skoči na vsebino

Internetna poznanstva

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 497
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:eek: ma dokler je repek dvignjen je tud pri takšnem psu kul, drugače pa kaj je boljše rep med noge pa v dir, al okamenet... jaz bi slednje... mislim, halo, na internetnih poznanstvih o psih debatiram... x:Dx pa sem res enega spoznala, psa mislim, iz foruma, sej je ne x:o)x
Deli na socialnih omrežjih

:eek: ma dokler je repek dvignjen je tud pri takšnem psu kul, drugače pa kaj je boljše rep med noge pa v dir, al okamenet... jaz bi slednje... mislim, halo, na internetnih poznanstvih o psih debatiram... x:Dx pa sem res enega spoznala, psa mislim, iz foruma, sej je ne x:o)x

Tega psa pa zelo dobro poznam x:Dx x:Dx x:Dx .

Ja sam ka mali pao s lipe

Bemu. Moj komentar o zadnjem srečanju z lunatko je z njene strani bil povsem narobe razumljen. Šit :V: . Bil bi vesel, če bi kaj od tega kar sem ji pojasnil v zvezi z mojim komentarjem, razumela in verjela. Ne govorim kar ne mislim, bemu x;)x . Ni nobenga razloga za to. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Jst ga nimam. x^x Mal mi je sam žal, da mi kdo pojasnila mojih napačno razumljenih besed ne upošteva, noče sprejeti, ampak vztraja pri svojem po mojem definitivno napačnem razumljenju. Tudi, če včasih ne uporabiš najbolj "primernih" besed ali izrazov še to ne pomeni, da nisi res mislil tega kar pojasnjuješ naknadno. x^x

K. Čapek

Guest sanjalica

Mick tebe pa dame velikokrat narobe razumemo, a ne?

Tudi jaz spadam veeeeliiiikooookrat med tiste x;)x x:)x .

Ženskim :eek: tudi nianse ne ostanejo prikrite :inocent: :vio: xcivx ... priznat in se nič "vn vlečt" x^x x:px x^x

x^x Mal mi je sam žal, da mi kdo pojasnila mojih napačno razumljenih besed ne upošteva, noče sprejeti, ampak vztraja pri svojem po mojem definitivno napačnem razumljenju. Tudi, če včasih ne uporabiš najbolj "primernih" besed ali izrazov še to ne pomeni, da nisi res mislil tega kar pojasnjuješ naknadno.  x^x

x:Dx x:Dx x:Dx

skesani mickeni x;)x si prav simpatičen v kakšnih drugih, čist neseksualnih situacijah x:Ix x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Mogoce je pa mal zagledana vate  xnckrivx

Zagledani ljudje so ponavadi pazljivi na vsako besedico in radi narobe tolmačijo :vragec:  x:Dx  x;)x

Ti, Mick, kaj pa ce gre za to? :eek: Kaj pa pol? xrolleyesx

Dum spiro, spero.

Guest sanjalica
Verjetno ti točno veš o čem govorim, pa si nam zdej dokončno razvozlala blem zvani "nerazumevanja Micka"  x^x  x;)x

Jaz????

:eek: :eek: :eek:

Niti sanja se mi ne o čem govoriš....

Edino v temah kjer govoriš o "seksu" razumem...da pes ki laja ne grize x^x x:px x:)x

Oona, menim, da ne gre za to, ampak za to, da ta oseba enostavno ne zaupa in verjame ljudem, tudi meni potemtakem ne. x^x

Sanjalica......napačno razumeš. :vragec: x^x Vidim, da se bom moral zamisliti nad mojim načinom komunikacije in izražanja. :o|o:

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...