Guest sanjalica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sanjalica......napačno razumeš.Naj ti bo. Danes razumem res vse napačno :o|o: . Zemen štrik pa iden gor..... (ena prekmurska pesem...taka... v južnjačkem stilu "razbijam čaše...") xnckrivx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sem kužek, ki tud grize ..........nežno, strastno, čutno...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Pa ubogajo na ukaze, kot so, sedi lezi, daj tačko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ....ah, pol pa se moj ugriz prec spremeni Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 a če ti kdo reče, lezi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...no ja, odvisno kdo in kako. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Oona, menim, da ne gre za to, ampak za to, da ta oseba enostavno ne zaupa in verjame ljudem, tudi meni potemtakem ne. Sanjalica......napačno razumeš. Vidim, da se bom moral zamisliti nad mojim načinom komunikacije in izražanja. :o|o:ma ne, to je sam retromerkur Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 :o ............................ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ops, pazi, kužki so hitro "opremljeni" z ovratnico in ketno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mogoce je pa mal zagledana vate Zagledani ljudje so ponavadi pazljivi na vsako besedico in radi narobe tolmačijo Ti, Mick, kaj pa ce gre za to? Kaj pa pol? Ma daj ti ignoriraj moje poste!!!! Ma sej se jst umikam... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Halo, kako pa zdaj planetki delujejo zakaj se umikaš? Sej si čisto pravilno razmišljala in pač Oona je temu potrdila... folk ne ga sračkat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 He he he kurcšlusi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ah...skos neko zavijanje z ocmi ipd... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ja, kurc v frlšlusu nikol ni ok. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ah...skos neko zavijanje z ocmi ipd...mislim da je bilo to na koncu vprašanje in ni bilo namenjeno tebi, a vep, to je lahko problem... vsaj jaz tko vidim... ej dečva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ah...skos neko zavijanje z ocmi ipd...A to misliš mojo pujso, ki skoz oči lovi ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ne, pujka je luskana Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Že dva dni ne vem, kje se me glava drži, kje mam riuc, pa kje ta lev, pa kje ta desen uh Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 mislim da je bilo to na koncu vprašanje in ni bilo namenjeno tebi, a vep, to je lahko problem... vsaj jaz tko vidim... ej dečva Ne vem no. Nima veze. Najbrz sem premlada za ta forum, k ste vsi tak zreli in izkuseni. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ne se jezit Michelle Si čist in ful ok. Bl fajn bi že blo mal mick-eno nevarno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 (popravljeno) Mihcele, tudi s to ugotovitvijo se danes ne strinjam (ne z Mickovo ) deklica draga, smo mešana druščin, ki se je nšla in katera daje forumu posebno energijo Popravljeno 20. avgust 2004 -> Selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ne vem no. Nima veze. Najbrz sem premlada za ta forum, k ste vsi tak zreli in izkuseni.Smotkulja, dej ga no nehi lomt. K da ima starost kej veze z zrelostjo . Semle spadaš in basta Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Tenks vsem Sej nisem iskala pozornosti, ampak se mi zdi, da me je par folka na piko uzel...in to brezveze.Ok, sej bo...ocitno imam trenutek slabosti :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 nekaterim smo simpatični drugim antipatični, tudi v realnem življenju je tako... pa, naj zato preneham biti.... miška, ne srački ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ja seeeej vem noooo Samo slednji me naj pac ignorirajo, tako kot jaz ignoriram zoprneze v mojem zivljenju Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.