Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 No pa jih daj, ne pa da si ženeš k srcu . Selene pod tvoj post paPUJSA Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Michiii yeah I know ti moj SDSjevček Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ampak se mi zdi, da me je par folka na piko uzel...in to brezveze. tebe tud... :o|o: čuden je ta retromerkur... :o|o: Jebeš život michelle... saj bo...boš vidla... jaz pa tud... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mah, sej bo Mal sem preobcutljiva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ampak se mi zdi, da me je par folka na piko uzel...in to brezveze. tebe tud... Mišele, miška, tebe da je kdo na Piko vzel, pa Sanjalicu tudi? Sploh nisem opazil. Mišelči, za enega vem gotovo, da bi te vzel na ... - Mick! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 a ne veš da nisi ti kriv, verjetno je kakšen planet se skregal z drugim planetkom... tko da Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Mišelči, za enega vem gotovo, da bi te vzel na ... - Mick! Sej jst bi tut Micka uzela na .... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ti kar laško al kar ti paše... jz bom pa uniončka. Po novem takole naročam pivo:Natakar: "Kakšnega, Union ali Laškega?"Mislim, da bi moral vprašati katerega in ne kakšnega. Naročim:"Vseeno katerega, samo da ima narisanega kozoroga!" (Tako je, če malo več hodiš po gorah.) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Js sam ne pijem piva ampak... poslušam pa šank rocke in da mal citiram "kdor hoče imeti v sebi mir, ta mora piti laški pir" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ah...skos neko zavijanje z ocmi ipd...A to misliš mojo pujso, ki skoz oči lovi ? JanjaP, že brez te ikonce si enkratna! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Sej jst bi tut Micka uzela na .... Jah no...kaj pa potem samo gobčkata po forumu??? Tam mata OS in GREEEEEMOOooo..... Od besed k dejanjem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 da ne boš ti meni pozabla kej na os sporočit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 JanjaP, že brez te ikonce si enkratna! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 "Vseeno katerega, samo da ima narisanega kozoroga!" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jah no...kaj pa potem samo gobčkata po forumu??? Tam mata OS in GREEEEEMOOooo..... Od besed k dejanjem.... Tegale pa bolje, da ne komentiram Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Jaz tud ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 A nista na kavico mislila kdo bo pa mene na..... kavico vzel hejcam se, anje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Oona, menim, da ne gre za to, ampak za to, da ta oseba enostavno ne zaupa in verjame ljudem, tudi meni potemtakem ne. Sanjalica......napačno razumeš. Vidim, da se bom moral zamisliti nad mojim načinom komunikacije in izražanja. :o|o:ma ne, to je sam retromerkur Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ma daj ti ignoriraj moje poste!!!! Ma sej se jst umikam...Michelle, a imas slab dan? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ...aha, sem mislila, da sem sam jst čudna, pa vidim, da tile aspekti še koga dajejo ...mene je grablo že včeraj in danes na srečo popušča Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Michelle, a imas slab dan? Ne nimam. Sam zdi se mi, da se zgrazas nad vsakim stavkom, ki ga napisem. Kao mlecnozoba Michelle.... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Takole Michelle. Tvojim postom se bom v bodoce poskusila izognit. Da jih bom cisto ignorirala, ne morem obljubit, konec koncev je forum namenjen izmenjavi mnenj nas vseh. In ker si se sinoci pljuvala po mojih postih s packami, ne vem kaj te je prijelo danes. Ampak, kot zelis. Zelim ti prijetno kramljanje se naprej tukaj na forumu, seveda na tvoj nacin. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Tisto s packami je bila sala. Vem, da je forum tu za izmenjavanje mnenj, ampak ravno od tebe sem se pac na nek nacin pocutila velikokrat "napadeno". Pac, povem, kaj mislim. Ni se treba izogibat mojim postom, nocem bit z nikomer skregana...Mogoce imava pa samo zelo razlicen nacin humorja.... Ne vem sicer, kaksna opazka je spet to "na tvoj nacin", ampak tudi jaz tebi zelim enako. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Catfight jipijej jipijej , skočim po kokice.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ma ne no Pac sem bila prevec obcutljiva.Nimam proti nikomur nic. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.