Skoči na vsebino

Internetna poznanstva

Guest sanjalica

Recommended Posts

Jah, saj zato...človek izgubi...zaupanje v net poznanstva... x:Dx

Ja...res je...ne sam bla prpravlena...tut šla sem...IN...kaj je bilo x?x x?x

5-6 ur pogovora...nad katerim sva bila oba fascinirana... x^x ...potem pa pogovor...in pogovor...in pogovor...pa burek...pa pogovor...in odštevanje...

x;)x x:px

Astra

Per aspera ad astra
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 497
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Kako smo že rekli...če imaš takšne prijatelje...ne rabiš sovražnikov... :xx!:

Sem ji obljubila....da ji bom kdaj predstavila kakšnega doktorja znanosti, bogatega, vdovca...s katerim se bo čudovito ujela....pa noče nč slišat...le zakaj... xnckrivx

x:Dx x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Guest sanjalica
saj si samo malo Otožna na sliki...samo laski se vidijo tvoji...na moji levi strani (nisem mogla bolj odrezat slikce x;)x x;)x )

Ko smo ravno pošteni ratal; OK priznam, nisem čistokrvna dalmatinka, pa tačke mam u resnici mal blatne, k sm ravn z izleta na en hribček pršla, ... x:Dx

Jaz ne klepetam ravn ful po internetu, ampak morm lonček pritaknit k temi. Imam prijatelja, s katerim sva si dopisvala, ko sva se že poznala. Pa sem si skozi pisanje ustvarla čist novo podobo o njem - mogoče ne nek način celo malo nerealno, ker sem zraven kar 'pozabila' tisto, kakšen je pa v resničnem - 'nedopisovalnem' svetu :-)

Tako da jaz kar verjamem, da samo napisane besede ne dajo realne podobe o človeku - raje imam komplet.

Je pa dopisovanje krasen način za boljše spoznavanje - pogosto si tako več zaupamo.

Na forumih mi je čisto fino, da ljudi v resnici ne poznam. Tako res berem samo njihove misli. Pa jih mogoče ne bi, če bi zraven videla še antipatične obraze x;)x

... Tako res berem samo njihove misli. Pa jih mogoče ne bi, če bi zraven videla še antipatične obraze  x;)x

xg:Dx x:px xg:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica
xg:Dx  x:px  xg:Dx

Za Marsiko to ne drži...TISOČPIKA...

Tu ji pišeš...in te kar gleda...

Svojčas je celo žugala s prstom... x;)x :vragec:

Ko sem kaj smotanega napisala...sem kar videla tisti prst, kako žuga...sem rabla nekaj mesecev, da se znebim rešpekta pred žugajočim prstom...

Sem mela Marsofobijo... :vragec: :vragec: x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...