pika1000 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Mogoče pa obstaja že kakšen psihiater specializiran prav za Marosofobijo [/color]Ups, pol je pa Marsa en grozn strašn člowk! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Pika - razen enega antipaticnega ksihta, ki po potrebi uporablja se prst, ni sile... Preberi tam pri Borisu o znakih... pri Ribi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Preberi tam pri Borisu o znakih... pri Ribi... ... potrpežljivi, ljubeznivi ... Zdaj sem si pa res oddahnila Imam tud jaz sestrico ribico - malo grize včasih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Brezvezni ste, zvezdice hočem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Tu ji pišeš...in te kar gleda...Svojčas je celo žugala s prstom... Ko sem kaj smotanega napisala...sem kar videla tisti prst, kako žuga...sem rabla nekaj mesecev, da se znebim rešpekta pred žugajočim prstom... Sem mela Marsofobijo... Hehe morem rečt da se nisem mogu znebit tega prst rešpekta... hja kaj čmo je marša dobra igralka... hehe, pa sem jo lepo prosil (najbrž ne tolk lepo kot se sliši) naj zamenja, in dobil najprej en zelo lep obrazek, pol enga blazno čudne barve... zdej pa tega hm tak pravzaprav prav otroški... čist drugo kt v resnici... tle taka ribica, prej in v lifu pa taka scorpia..... to o marsi, zdej pa naprej, internetna poznanstva, hm pravzaprav imam tri internetna poznanstva, ki bi jih lahko označil za kaj več, vsa izvirajo iz tegale srčkanega foruma... in luninga neta, najprej je bla Marsa, pol Pokowc, zdele pa Kapica.... kaj pa vem po svoje, mi je zadnja najbolj pri predvsem ker je to moja prva internetna ljubezen za povrh vsega no ja se je preselila dol z interneta.... downloadal sem jo tako rekoč ... ampak ja internetna poznanstva, zo kul, predvsem zato ker ljudje ko smo malo bolj anonimni povemo malo več, in če človek pove malo več in misli dobro, je to malo več dobrega, in lažje spoznaš človeka brez vseh tistih mask, seveda govorim o ljudeh ki sem jih jaz spoznal, hotel spoznati, so seveda tudi prijetni anti primerki... k majo maske tolk da se ti kar takoj zagabi... sicer pa je fajn folk večinoma, na netu, ker na srečo rabi človek nadpovprečno inteligenco da se lahko vpiše na forum čeprav vidim da folk vestno pozabi omenit svoj rojstni datum med podatki... (kaj mislite da sem profi da bom kar uganu kaj ste po hrosokopu al kwa) ni ja kakorkoli, v užitek in slast so mi internetna poznanstva, v veliki večini, čeprav ne vedno v globini so boljša kot siceršna ostala poznanstva je pa res da so bolj redka in neuspešnih primerkov sploh ne štejem zraven.... (ker propadejo tako hitro da takoj pozabim) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Imam tud jaz sestrico ribico - malo grize včasih piranha? Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 piranha?Mogoče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 .... Iz tega izhaja naslednja vprašanja; ali mislite da res obstaja veliko "fukfehtarjev" na netu, oz. da smo ženske, ki smo na netu kaj bolj pokvarjene oz. se strinjate, da je splošno mnenje, da se preko neta ne da spoznati nič "dobrega". Ali vas nikoli ne prešine misel; je v človeku želja spoznati me, ali kaj drugo... Kot večerno povabilo na kavo.... Jaz mislim, da ni bistvene razlike med spoznavanjem preko neta ali kako drugače. Fukfehtarjev je povsod enako, le da si na netu upajo to direktno vprašat, v živo pa bolj ovinkarijo... Ne vem sicer, kakšno je splošno mnenje.... - moje mnenje je, da se enako lahko ali težko spozna kaj "dobrega" preko neta kot tudi kako drugače (torej populacija je enaka). Le da "kako drugače" težko sploh koga spoznaš, saj je vse manj možnosti... Če grem zvečer ven v kak lokal plesat, so itak vsi 10-15 let mlajši od mene. Če pa grem s svojo družbo na kak organiziran žur, pa tam itak že vse poznam in spet ni nič novega... Se mi zdi, da nam net daje samo nove možnosti za nova poznanstva, kaj pa iz teh poznanstev nastane, pa je itak naša volja, naša odločitev... Kar iščeš, tega ne najdeš - tako ali drugače.Kar rabiš, to dobiš - tako ali drugače. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Točno, saj se nikogar ne sili, da se ustvarijo tesna poznanstva, sam lahko izbereš kaj in kako želiš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Res je, Tamara - ful dobr si tole povedala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 dobra tema...po vsem prebranem me pa zanima kaksno predstavo pa kaj imate o posameznih udeležencih foruma...kako kdo izgleda? Zanimivo bi bilo prebrat kako nprr. izgleda sanjalica, mick...pokowc.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Kdo vi trije ? Ti pa bobnarki na slikci? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 ... in luninga neta, najprej je bla Marsa, pol Pokowc, zdele pa Kapica.... kaj pa vem po svoje, mi je zadnja najbolj pri ...Hvala bogu! 40letna mama pa en 30letni tipcek.... v tej izbiri... je to zelo normalno in dbest ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Kdaj je naslednje neuradno interentno srečanje "Pretirana radovednost, spelje prepelico v mrežo". Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Vsak dan na tem naslovu cel dan - Srečanje v maskah Nagajivo razposajena Janja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Jst pa nobenga prek neta ne poznam.. osebno.. pravzaprav sva z enim izmenjala neki informacij.... to je pa vse.. zaenkrat. Bi pa rada enkrat Marso v živo spoznala, pa Nataly, Janjo, Tamaro, Cosmo, ma kr neki vas je... bom enkrat prišla na en meeting... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Mick, sem istega mnenja x!x Sicer pa "daljne ptice imajo lepše perje". Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 skrita kamera ujela janjaK-o....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 doslej še nimam izkušenj s tem, da bi koga prej poznala preko interneta kot v živo. zato ne morem izraziti mnenja o tem, koliko so se moje predstave o nekom potrdile ali podrle. dopisujem si s tistimi, ki jih poznam "že od prej", torej s tistimi, ki se poznam v živo. komentiranje na LF je moja prva tovrstna izkušnja - komuniciranje z ljudmi, o katerih v začetku nisem vedela nič - ne vem kdo so, kako izgledajo, kakšno delo opravljajo ipd. med prebiranjem postov si do neke mere ustvarim mnenje o posamezniku oz. o njegovem zapisanem stilu in skozi zapisane komentarje oblikovano osebnost. ne morem pa reči, da bi se to ujemalo z dejanjskim vtisom, ki bi ga dobila, ko bi koga od vas srečala in se pogovarjala v živo. mi je pa tovrstno komuniciranje - preko neta - všeč in moram reči, da se v družbi lunatikov dobro počutim Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 prevech interneta?....premalo gibanja: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Od daleč vse po rožicah diši. Japonski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 skrita kamera ujela janjaK-o....hehePismu, si me dubu, sem pa ziher kakšen tvoj post brala, da sem se tkole u monitor svinjsko nasmejala. Si pa res od vraga, bogve, če si u živo tut tkole razposajen - k smo že glih pr tej temi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 doslej še nimam izkušenj s tem, da bi koga prej poznala preko interneta kot v živo. zato ne morem izraziti mnenja o tem, koliko so se moje predstave o nekom potrdile ali podrle. dopisujem si s tistimi, ki jih poznam "že od prej", torej s tistimi, ki se poznam v živo. komentiranje na LF je moja prva tovrstna izkušnja - komuniciranje z ljudmi, o katerih v začetku nisem vedela nič - ne vem kdo so, kako izgledajo, kakšno delo opravljajo ipd. med prebiranjem postov si do neke mere ustvarim mnenje o posamezniku oz. o njegovem zapisanem stilu in skozi zapisane komentarje oblikovano osebnost. ne morem pa reči, da bi se to ujemalo z dejanjskim vtisom, ki bi ga dobila, ko bi koga od vas srečala in se pogovarjala v živo. mi je pa tovrstno komuniciranje - preko neta - všeč in moram reči, da se v družbi lunatikov dobro počutim Saj sem hotela komentirat, pa kaj ko bi lahko samo tvoj post prepisala in posvojila. Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.