Skoči na vsebino

Internetna poznanstva

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 497
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Pika - razen enega antipaticnega ksihta, ki po potrebi uporablja se prst, ni sile... xrolleyesx x:)x :8):

Preberi tam pri Borisu o znakih... pri Ribi... :8): x:Xx :inocent: xcivx

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Tu ji pišeš...in te kar gleda...

Svojčas je celo žugala s prstom...  

Ko sem kaj smotanega napisala...sem kar videla tisti prst, kako žuga...sem rabla nekaj mesecev, da se znebim rešpekta pred žugajočim prstom...

Sem mela Marsofobijo...    

Hehe morem rečt da se nisem mogu znebit tega prst rešpekta... hja kaj čmo je marša dobra igralka... hehe, pa sem jo lepo prosil (najbrž ne tolk lepo kot se sliši) naj zamenja, in dobil najprej en zelo lep obrazek, pol enga blazno čudne barve... zdej pa tega hm tak pravzaprav prav otroški... čist drugo kt v resnici... tle taka ribica, prej in v lifu pa taka scorpia.....

to o marsi, zdej pa naprej, internetna poznanstva, hm pravzaprav imam tri internetna poznanstva, ki bi jih lahko označil za kaj več, vsa izvirajo iz tegale srčkanega foruma... in luninga neta, najprej je bla Marsa, pol Pokowc, zdele pa Kapica.... kaj pa vem po svoje, mi je zadnja najbolj pri xsrcx predvsem ker je to moja prva internetna ljubezen za povrh vsega :) no ja se je preselila dol z interneta.... :) downloadal sem jo tako rekoč ... ampak ja internetna poznanstva, zo kul, predvsem zato ker ljudje ko smo malo bolj anonimni povemo malo več, in če človek pove malo več in misli dobro, je to malo več dobrega, in lažje spoznaš človeka brez vseh tistih mask, seveda govorim o ljudeh ki sem jih jaz spoznal, hotel spoznati, so seveda tudi prijetni anti primerki... k majo maske tolk da se ti kar takoj zagabi... sicer pa je fajn folk večinoma, na netu, ker na srečo rabi človek nadpovprečno inteligenco da se lahko vpiše na forum :) čeprav vidim da folk vestno pozabi omenit svoj rojstni datum med podatki... (kaj mislite da sem profi da bom kar uganu kaj ste po hrosokopu al kwa) ni ja kakorkoli, v užitek in slast so mi internetna poznanstva, v veliki večini, čeprav ne vedno v globini so boljša kot siceršna ostala poznanstva je pa res da so bolj redka in neuspešnih primerkov sploh ne štejem zraven.... (ker propadejo tako hitro da takoj pozabim)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

....

Iz tega izhaja naslednja vprašanja; ali mislite da res obstaja veliko "fukfehtarjev" na netu, oz. da smo ženske, ki smo na netu kaj bolj pokvarjene oz. se strinjate, da je splošno mnenje, da se preko neta ne da spoznati nič "dobrega".

Ali vas nikoli ne prešine misel; je v človeku želja spoznati me, ali kaj drugo...

Kot večerno povabilo na kavo.... x;)x

Jaz mislim, da ni bistvene razlike med spoznavanjem preko neta ali kako drugače. Fukfehtarjev je povsod enako, le da si na netu upajo to direktno vprašat, v živo pa bolj ovinkarijo...

Ne vem sicer, kakšno je splošno mnenje.... - moje mnenje je, da se enako lahko ali težko spozna kaj "dobrega" preko neta kot tudi kako drugače (torej populacija je enaka). Le da "kako drugače" težko sploh koga spoznaš, saj je vse manj možnosti... Če grem zvečer ven v kak lokal plesat, so itak vsi 10-15 let mlajši od mene. Če pa grem s svojo družbo na kak organiziran žur, pa tam itak že vse poznam in spet ni nič novega...

Se mi zdi, da nam net daje samo nove možnosti za nova poznanstva, kaj pa iz teh poznanstev nastane, pa je itak naša volja, naša odločitev...

Kar iščeš, tega ne najdeš - tako ali drugače.

Kar rabiš, to dobiš - tako ali drugače. x;)x

... in luninga neta, najprej je bla Marsa, pol Pokowc, zdele pa Kapica.... kaj pa vem po svoje, mi je zadnja najbolj pri  xsrcx  ...

Hvala bogu! x:o)x xrolleyesx

40letna mama pa en 30letni tipcek.... v tej izbiri... je to zelo normalno in dbest ... x:)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Jst pa nobenga prek neta ne poznam.. osebno.. pravzaprav sva z enim izmenjala neki informacij.... to je pa vse.. x:Dx x:Dx x:Dx zaenkrat.

Bi pa rada enkrat Marso v živo spoznala, pa Nataly, Janjo, Tamaro, Cosmo, ma kr neki vas je... bom enkrat prišla na en meeting... :unsure: :rolleyes:

Mushi

doslej še nimam izkušenj s tem, da bi koga prej poznala preko interneta kot v živo. zato ne morem izraziti mnenja o tem, koliko so se moje predstave o nekom potrdile ali podrle. dopisujem si s tistimi, ki jih poznam "že od prej", torej s tistimi, ki se poznam v živo. komentiranje na LF je moja prva tovrstna izkušnja - komuniciranje z ljudmi, o katerih v začetku nisem vedela nič - ne vem kdo so, kako izgledajo, kakšno delo opravljajo ipd. med prebiranjem postov si do neke mere ustvarim mnenje o posamezniku oz. o njegovem zapisanem stilu in skozi zapisane komentarje oblikovano osebnost. ne morem pa reči, da bi se to ujemalo z dejanjskim vtisom, ki bi ga dobila, ko bi koga od vas srečala in se pogovarjala v živo. x;)x

mi je pa tovrstno komuniciranje - preko neta - všeč in moram reči, da se v družbi lunatikov dobro počutim x:)x

P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat

:vragec:

skrita kamera ujela janjaK-o....hehe

Pismu, si me dubu, sem pa ziher kakšen tvoj post brala, da sem se tkole u monitor svinjsko nasmejala.

Si pa res od vraga, bogve, če si u živo tut tkole razposajen - k smo že glih pr tej temi x:Dx :palec: :vragec: x:px :inocent:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

doslej še nimam izkušenj s tem, da bi koga prej poznala preko interneta kot v živo. zato ne morem izraziti mnenja o tem, koliko so se moje predstave o nekom potrdile ali podrle. dopisujem si s tistimi, ki jih poznam "že od prej", torej s tistimi, ki se poznam v živo. komentiranje na LF je moja prva tovrstna izkušnja - komuniciranje z ljudmi, o katerih v začetku nisem vedela nič - ne vem kdo so, kako izgledajo, kakšno delo opravljajo ipd. med prebiranjem postov si do neke mere ustvarim mnenje o posamezniku oz. o njegovem zapisanem stilu in skozi zapisane komentarje oblikovano osebnost. ne morem pa reči, da bi se to ujemalo z dejanjskim vtisom, ki bi ga dobila, ko bi koga od vas srečala in se pogovarjala v živo.  x;)x

mi je pa tovrstno komuniciranje - preko neta - všeč in moram reči, da se v družbi lunatikov dobro počutim x:)x

Saj sem hotela komentirat, pa kaj ko bi lahko samo tvoj post prepisala in posvojila. x^x

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...