aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 hihi u zhivo pa she bolj zhiv - ahen..... 666 ..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Nekaj vas bežno poznam iz srečanj, nekaj bolj podrobno iz drugačnih situacij,...he, vsak po svoje model - pozitivno povedano. Pa upam, da bo naslednje srečanje še močneje obiskano. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 So ljudje, ki se bolj upajo s kakšnimi bejbami (ali tipčki) z interneta menit (al pa zmenit za dol dat). En kolega se blazno rad takole dopisuje in glej, glej, vsak teden ima takle postinternetni blind- date. Enkrat je uletel na dogovorjeni plac in tam sedi ena grda kot smrt, stara smrdulja (njegove besede, aja, ta kolega NI Aakhut ) V večini primerov pa pridejo luštne mlade miške, ki so prec za stvar.... In prosim lepo odkod potem tako grdo mnenje o internetskih dopisovalcih . Se mi je pa osebno zgodilo, da je nekdo na moji mailing listi malce narobe razumel mene.Tudi vi pošiljate vice naprej? Jaz dosti, in do sedajmi ni bilo nerodno, tudi če so imeli pač erotično vsebino. Saj če ga pošlješ kupu frendov, recimo 10, valjda jasno da je zadeva mišljena kot vic. Štosa pa recimo en ne razume in potem začneš v e-mail dobivat razno razna sporočila :xx!: :xx!: ! Prednosti komuniciranja v živo so pač v tem, da je manj možnosti, da pride do takih nesporazumov. Sanjalica, praviš, da vsi ki smo na internetu, da nas drugi dojemajo kot bolj nagnjene k fukfektarstvu?? Mislim, kdo pa ni na internetu?? ( večinoma generacija NAD.. določeno starostno mejo!) MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 mucamaca vidiš.... jst tud poznam take, k se hvalijo z ulovom po netu, pa miške gor dol.. zato sem sama STROGO že dolgo proti takim stikom iskanja partnerja po netu, poznanstva ok, to je neki drugega.. ampak nikol si ne bi želela partnerja prek mreže spoznat, bogve kolk jih je že nagovarjal.. pa isprobal.. :xx!: :xx!: :xx!: Tko ko men v navado pride, da tle visim in komentiram, po moje takim, ki to počne v kri pride da skoz fehtarjo po netu...Sovražim blind-date. So se vsi izkazal kot katastrofa. Sam/a pa kot neka bedasta puhoglava kura ispadeš, al pa kot full obupana in fuka željna.. ko sploh na to pristaneš.Nč od tega. Si pa mnenje ustvariš o tem. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Sama sem mnenja, tisto kar isces tisto dobis...kakor komu volja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Hi, hi, kruta tale Cosma , ampak resnična. Življenje ti postreže s tistim, kar potrebuješ Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tole je podkrepljeno z lastnimi izkusnjami Janja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ampak nikol si ne bi želela partnerja prek mreže spoznat, bogve kolk jih je že nagovarjal.. pa isprobal.. :xx!: :xx!: :xx!:Nagovarjal ali isprobal; po netu, ali pa v živo.Kakšna je razlika? Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tudi vi pošiljate vice naprej? Jaz dosti, in do sedajmi ni bilo nerodno, tudi če so imeli pač erotično vsebino. Saj če ga pošlješ kupu frendov, recimo 10, valjda jasno da je zadeva mišljena kot vic. Štosa pa recimo en ne razume in potem začneš v e-mail dobivat razno razna sporočila :xx!: :xx!: !Pošiljam ja. No, jaz mislim, da narobe razumel še nisem, čeprav sem imel enkrat občutek, da je ona mene narobe razumela, češ da sem jaz narobe razumel. To pa zato, ker včasih malo "podražim". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 hm.. aquarius.. mal pa že vidiš iz navad, pa tega kak je človek, a ne? Zdej če tip full vn hodi zvečer pa po diskačih visi in to... pol že veš kok je ura.. enako, če po netu zarad pecanja visi...Ni razlike aquarius.. menim pa, da imamo večinoma stike z istimi ljudmi dnevno, skratka.. služba, dom in to.. Je pa en tip tak bil (sodelavc), k je skoz babe na netu pecu, pol pa poklicu punco domov, da ima še tolk dela, pa enih strank.. no in je sexu te znanke ... Skratka... podn. :xx!:Nč kej časovno vidno ni, če se po internetu spoznavaš.. če stike navezuješ drugač.. pol se ve, opazi. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 hmmm....mushiin zakaj naj bi to da je sexu te znanke bil podn? 666 ?.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 .....666?............................podnov .........al pa.......znank na podnu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 znank..... 666 Kbps..... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Pa ja .......jebeš podne......brez znank na njih .... Hm.....boljše.......jebeš znanke.........pa na podnu al pa kje drugje Al kak že.....no vsekakor ni podn....če jebeš znanke na podnu.....Podn je......če na podnu ni znanke..........net-znanke al pa tudi ne ........al pa če je na podnu znanka pod drugim -om ......al pa če je na podnu tvoja žena z drugim -om..........hm.....če pa je na podnu tvoja žena z drugo -o.........pa greš še ti na podn ....skratka podn......kaj sem že mislu rečt.......pismo- pozabo....podn :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Mick... Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 v SHkofji Loki majo en del mesta k se mu reche PODN :xx!: podn od podna 666 Kbps (KILO BITOU PRO SECOND) Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 aakhut recimo da na takega tipa/tipinjo padeš, se ujameš. No, men bi bil šit.Mick... sexoholik.. a se tolk mal dol daješ, al nobene nimaš.. al pa si res Michael Douglas II. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 al pa si res Michael Douglas II. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Uh, tud on jo je našel, ki bila mu je kos.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 hehe....mushi sej enkrat sem se tkole ujeu...nedolgotega :xx!: pa ni rechen, de so vse taaaaakeeeee ne mormo posploshvat sicer je pa BOG zhenske naredu zato, de mamo moshki zabavoergo tut chez internet 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 mushi what? hahahahahha... povedu mick usjeeeeeeeeeeee!!! Aakhut full sočustvujem s tabo, ko si taka ovčica... heheheh.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 kwa? 666 zlobijeu....prrrrlllll Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ovčica nedolžna... ALIjagnje nebogljeno.. ALIjagnje božje...skratka, ko si v zanko padu.. ne po svoji krivdi... in naivno upajoč v in samo x!x Vidva oba skup sta ena kwa...kwa...kwa.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 napacha....jst sm upu na bl konkretne zadevshne kokr pa na neke plehke ma nism tolk cajta previsu na netu, zato de se bomo shli eno romantiko :xx!: 666 Kbps.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ...kam pa jst pau .................................(joj, sem začel kvakat ......treba narediti psihoanalizo....kva pomen, če začnet tud štajerc kvakat :xx!: ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.