Skoči na vsebino

Internetna poznanstva

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 497
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

So ljudje, ki se bolj upajo s kakšnimi bejbami (ali tipčki) z interneta menit (al pa zmenit za dol dat). En kolega se blazno rad takole dopisuje in glej, glej, vsak teden ima takle postinternetni blind- date.

Enkrat je uletel na dogovorjeni plac in tam sedi ena grda kot smrt, stara smrdulja (njegove besede, aja, ta kolega NI Aakhut x:Dx ) V večini primerov pa pridejo luštne mlade miške, ki so prec za stvar.... In prosim lepo odkod potem tako grdo mnenje o internetskih dopisovalcih :eek: x:Dx .

Se mi je pa osebno zgodilo, da je nekdo na moji mailing listi malce narobe razumel mene.

Tudi vi pošiljate vice naprej? Jaz dosti, in do sedajmi ni bilo nerodno, tudi če so imeli pač erotično vsebino. Saj če ga pošlješ kupu frendov, recimo 10, valjda jasno da je zadeva mišljena kot vic.

Štosa pa recimo en ne razume in potem začneš v e-mail dobivat razno razna sporočila :xx!: :xx!: !

Prednosti komuniciranja v živo so pač v tem, da je manj možnosti, da pride do takih nesporazumov.

Sanjalica, praviš, da vsi ki smo na internetu, da nas drugi dojemajo kot bolj nagnjene k fukfektarstvu?? Mislim, kdo pa ni na internetu?? ( večinoma generacija NAD.. določeno starostno mejo!)

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Deli na socialnih omrežjih

mucamaca vidiš.... jst tud poznam take, k se hvalijo z ulovom po netu, pa miške gor dol.. zato sem sama STROGO že dolgo proti takim stikom iskanja partnerja po netu, poznanstva ok, to je neki drugega.. ampak nikol si ne bi želela partnerja prek mreže spoznat, bogve kolk jih je že nagovarjal.. pa isprobal.. :xx!: :xx!: :xx!:

Tko ko men v navado pride, da tle visim in komentiram, po moje takim, ki to počne v kri pride da skoz fehtarjo po netu...

Sovražim blind-date. So se vsi izkazal kot katastrofa. Sam/a pa kot neka bedasta puhoglava kura ispadeš, al pa kot full obupana in fuka željna.. ko sploh na to pristaneš.

Nč od tega. x:Dx Si pa mnenje ustvariš o tem.

Mushi

Sama sem mnenja, tisto kar isces tisto dobis...kakor komu volja x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tole je podkrepljeno z lastnimi izkusnjami Janja x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Tudi vi pošiljate vice naprej? Jaz dosti, in do sedajmi ni bilo nerodno, tudi če so imeli pač erotično vsebino. Saj če ga pošlješ kupu frendov, recimo 10, valjda jasno da je zadeva mišljena kot vic.

Štosa pa recimo en ne razume in potem začneš v e-mail dobivat razno razna sporočila  :xx!:  :xx!: !

Pošiljam ja.

No, jaz mislim, da narobe razumel še nisem, čeprav sem imel enkrat občutek, da je ona mene narobe razumela, češ da sem jaz narobe razumel. To pa zato, ker včasih malo "podražim". x:Dx

hm.. aquarius.. mal pa že vidiš iz navad, pa tega kak je človek, a ne? Zdej če tip full vn hodi zvečer pa po diskačih visi in to... pol že veš kok je ura.. enako, če po netu zarad pecanja visi...

Ni razlike aquarius.. menim pa, da imamo večinoma stike z istimi ljudmi dnevno, skratka.. služba, dom in to..

Je pa en tip tak bil (sodelavc), k je skoz babe na netu pecu, pol pa poklicu punco domov, da ima še tolk dela, pa enih strank.. no in je sexu te znanke ... Skratka... podn. :xx!:

Nč kej časovno vidno ni, če se po internetu spoznavaš.. če stike navezuješ drugač.. pol se ve, opazi.

Mushi

Pa ja :palec: .......jebeš podne......brez znank na njih x:Dx :vragec: x:Dx x:px....

Hm.....boljše.......jebeš znanke.........pa na podnu al pa kje drugje :onfire: :vragec: x:px x:Dx x:Dx

Al kak že.....no vsekakor ni podn....če jebeš znanke na podnu.....Podn je......če na podnu ni znanke..........net-znanke al pa tudi ne x;)x ........al pa če je na podnu znanka pod drugim :vragec:-om ......al pa če je na podnu tvoja žena z drugim :vragec: -om..........hm.....če pa je na podnu tvoja žena z drugo :vragec: -o.........pa greš še ti na podn x:px ....skratka podn......kaj sem že mislu rečt.......pismo- pozabo....podn :xx!: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

al pa si res Michael Douglas II.

x?x x?x :vragec:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:vragec:

hehe....mushi x:o)x

sej enkrat sem se tkole ujeu...nedolgotega :xx!:

pa ni rechen, de so vse taaaaakeeeee x:o)x

ne mormo posploshvat x:Dx

sicer je pa BOG zhenske naredu zato, de mamo moshki zabavo

ergo tut chez internet

666 zlobijeu.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

napacha....

jst sm upu na bl konkretne zadevshne kokr pa na neke plehke xloveyx

ma nism tolk cajta previsu na netu, zato de se bomo shli eno romantiko :xx!:

666 Kbps....

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

...kam pa jst pau x?x x:Dx .................................(joj, sem začel kvakat :O: ......treba narediti psihoanalizo....kva pomen, če začnet tud štajerc kvakat x:Dx :xx!: )

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...