mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 da preveč vode pije!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 da se prevech druzhi s shtajerci, ki preko tedna odzhirajo delovna mesta v prestolnici 666 Kbps.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 .......mushi.....če pa tud štajercu paše........mokra ....pi....................................................smo, me trga Aakhut.....s štajerkami ......si mislu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 a sta se vidla višje zgoraj? Žabca jedna. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Mene kr trebuh boli.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Nesmiselno je deliti ljudi v dobre in slabe ljudi;ljudje so bodisi prijetni ali dolgočasni. Wilde Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Fukfehtarji na internetu, le kateri človek na tem svetu pa ni fukfehtar. Potreba po seksu je fiziološka potreba, to smo se pa jaaa v osnovni šoli vsi učili. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 Nesmiselno je deliti ljudi v dobre in slabe ljudi;ljudje so bodisi prijetni ali dolgočasni. WildeHa Oscar Wilde . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Upam pa, da bom nekega dne dovolj pogumen, da bom uletu na kakšno LNF srečanje oz. piknik. Zdaj se mi fajn roka trese, bom mogu it' na enga t'kratkega. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Fukfehtarji na internetu, le kateri človek na tem svetu pa ni fukfehtar.Impotentni tipi pa frigidne babe ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Pa ja .......jebeš podne......brez znank na njih .... Hm.....boljše.......jebeš znanke.........pa na podnu al pa kje drugje Al kak že.....no vsekakor ni podn....če jebeš znanke na podnu.....Podn je......če na podnu ni znanke..........net-znanke al pa tudi ne ........al pa če je na podnu znanka pod drugim -om ......al pa če je na podnu tvoja žena z drugim -om..........hm.....če pa je na podnu tvoja žena z drugo -o.........pa greš še ti na podn ....skratka podn......kaj sem že mislu rečt.......pismo- pozabo....podn :xx!: Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Fukfehtarji na internetu, le kateri človek na tem svetu pa ni fukfehtar.Impotentni tipi pa frigidne babe ? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 mi je nekdo omenil da postaja lunin forum vse bolj bife, kot pa kaj drugega.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rachek 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Zakaj El_Nino ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Kakor komu ustreza, saj ni obvezen Forum ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 mi je nekdo omenil da postaja lunin forum vse bolj bife, kot pa kaj drugega....Bife..zanimiva beseda.. biftk.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Bife ....ko bi vsaj rekel...........bar..... Bar? Zakaj pa Bar?..to se čudn sliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Ja....v kakšnem nočnem Baru.....je običajno lahko veliko bolj zanimivo ...kot v bifeju... ....hm....domišlija...kaj bi mi brez nje......npr. lunatke v minicah .........al pa brez Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Bife - cisto kul.Ne vem pa, zakaj je z nekim negativnim prizvokom tole...Ker.. hm... forum je pac forum - pretok energije razlicnih ljudi... isti ljudje se spremenijo, nekdo nekaj casa ne hodi, bolj drugi nekako so 'glasnejsi', tok, sprememba, valovanje, morje...Bife, trznica, sola, ... lajf pac...Vcasih se ga ucimo doma, vcasih v solah, nekateri na cesti, spet drugi po gostilnah in bifejih...Tudi na tekme hodimo, pa tudi v bolnicah se znajdemo.Lajf pac. Internetna poznanstva, poznanstva 'v zivo', gostilniska poznanstva... Ljudje in njihovi odnosi... Se pa tudi jaz lahko seveda kadarkoli strinjam s cim taksnim, samo...Kaj pa, ce ravno jaz tule prinasam tale gostilniski filing? Bodite, kakrsni ste.Ce se komu zdi, da je to sola, kul - ravno to je rabil.Ce pa se komu zdi, da je tole bife, morda samo premalo hodi v bifeje - in je seveda potemtakem cisto OK, da se je znasel potem vsaj tu..kajti nekaj druzbe je cisto kul...Cheers! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ......................... ................................... Meni so "bari" pač bolj všeč........tako kot mi je tudi ta forum bolj všečen od ostalih ........So bari ponavadi bolj prijetno urejeni, pa kakšen pian(o)ist-ka, pa fajn družba, drinkič, čvek......naprej pa domišljija .........no, pa tudi kakšna minica mogoče celo internetne znanke ne bi viška hodila, ne ......pa pod njo nič Trililitralala.....mickenega že spet trga ...................pa kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Trililitralala.....mickenega že spet trga ...................pa kaj? Na to smo pa že navajeni ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ........................ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 kwa pa je to BIFE?she dobr de BUFEET ni napisu chetrtpismenost se shiri... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.