Skoči na vsebino

Internetna poznanstva

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 497
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

x:Dx x:Dx .......mushi.....če pa tud štajercu paše........mokra x:px....pi....................................................smo, me trga x:Dx :vragec: x:px :2src:

Aakhut.....s štajerkami ......si mislu x:px :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Pa ja :palec: .......jebeš podne......brez znank na njih x:Dx  :vragec:  x:Dx  x:px....

Hm.....boljše.......jebeš znanke.........pa na podnu al pa kje drugje  :onfire:  :vragec:  x:px  x:Dx  x:Dx

Al kak že.....no vsekakor ni podn....če jebeš znanke na podnu.....Podn je......če na podnu ni znanke..........net-znanke al pa tudi ne x;)x ........al pa če je na podnu znanka pod drugim :vragec:-om ......al pa če je na podnu tvoja žena z drugim  :vragec: -om..........hm.....če pa je na podnu tvoja žena z drugo  :vragec: -o.........pa greš še ti na podn x:px ....skratka podn......kaj sem že mislu rečt.......pismo- pozabo....podn :xx!:  x:Dx

x:Dx :palec:

Ja....v kakšnem nočnem Baru.....je običajno lahko veliko bolj zanimivo :onfire:...kot v bifeju... x;)x :vragec: x:px ....hm....domišlija...kaj bi mi brez nje......npr. lunatke v minicah :vragec: x:px .........al pa brez x:px x:Dx x:Dx xnckrivx

K. Čapek

xrolleyesx xcivx

Bife - cisto kul.

Ne vem pa, zakaj je z nekim negativnim prizvokom tole...

Ker.. hm... forum je pac forum - pretok energije razlicnih ljudi... isti ljudje se spremenijo, nekdo nekaj casa ne hodi, bolj drugi nekako so 'glasnejsi', tok, sprememba, valovanje, morje...

Bife, trznica, sola, ... lajf pac...

Vcasih se ga ucimo doma, vcasih v solah, nekateri na cesti, spet drugi po gostilnah in bifejih...

Tudi na tekme hodimo, pa tudi v bolnicah se znajdemo.

Lajf pac.

Internetna poznanstva, poznanstva 'v zivo', gostilniska poznanstva... Ljudje in njihovi odnosi... :palec:

Se pa tudi jaz lahko seveda kadarkoli strinjam s cim taksnim, samo...

Kaj pa, ce ravno jaz tule prinasam tale gostilniski filing? x:px x;)x :zoro:

Bodite, kakrsni ste.

Ce se komu zdi, da je to sola, kul - ravno to je rabil.

Ce pa se komu zdi, da je tole bife, morda samo premalo hodi v bifeje - in je seveda potemtakem cisto OK, da se je znasel potem vsaj tu..

kajti nekaj druzbe je cisto kul...

Cheers! :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xrolleyesx ......................... :vragec: x:Dx ................................... x;)x

Meni so "bari" pač bolj všeč........tako kot mi je tudi ta forum bolj všečen x;)x od ostalih ........So bari ponavadi bolj prijetno urejeni, pa kakšen pian(o)ist-ka, pa fajn družba, drinkič, čvek......naprej pa domišljija x:px x;)x .........no, pa tudi kakšna minica mogoče celo internetne znanke ne bi viška hodila, ne :vragec: x:px x:Dx x;)x ......pa pod njo nič x:px :vragec: x:Dx

Trililitralala.....mickenega že spet trga x:px ...................pa kaj? x;)x x:Dx

:hepko: :fool: xmusicx xsuperx xokx xsrcbumx

xcheersx x:Dx

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...