El Nino 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 aakhut, ce castim rundo v Bifeju, a bos sel cakat pred Bufeet? in ne dobil runde al bos tiho in .... to je to kar misli avtorica misli, o bifeju, preprosto to ni vec normalno, na ulici je vec tolerance, vsaj na tistih ulicah kjer jaz hodim, prav se ne strinjaš kul, poveš, al pa si tiho, ampak greš pol cel mesec zajebavat s polpismenostjo, , me živa radost mine, pisat na tak forum, kjer niti zajebancija ni več na nivoju :C ajd, mene spet nek časa ne bo, zajebajvejte all you want, jaz itak ne bom vedu, in me ne bo bolelo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Ej...ElNino......ne tolko resno jemat zafrkancij, no.........saj večinoma pa nam je ok, ne .....pismenim in polpismenim Danes je pa petek....holjlarihojlaro.........in mickeni je više nego oduševljen ...hm...a rabi kdo prevod? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Ja Mick, prevod prosim Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Tini.......ti je všeč?.............ta prevod ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 aakhut, ce castim rundo v Bifeju, a bos sel cakat pred Bufeet? in ne dobil runde al bos tiho in .... to je to kar misli avtorica misli, o bifeju, preprosto to ni vec normalno, na ulici je vec tolerance, vsaj na tistih ulicah kjer jaz hodim, prav se ne strinjaš kul, poveš, al pa si tiho, ampak greš pol cel mesec zajebavat s polpismenostjo, , me živa radost mine, pisat na tak forum, kjer niti zajebancija ni več na nivoju :C ajd, mene spet nek časa ne bo, zajebajvejte all you want, jaz itak ne bom vedu, in me ne bo bolelo...Nino - kaj pa TI mislis?A je kdo do tebe kaj netoleranten?Ne se pustit v filme povleci.Seveda pa je cisto mogoce, da se (tudi) tebi zdi tako. Menim, da se prehitro sklene iz enega primera (ali pac par posameznih primerov)...Saj LNF tudi slucajno ni samo Aakhut, ni samo El Nino etc... Meni se zdi to nekoliko otrocje, ker da je ravno zdaj tako postalo - ko nekomu nekaj ne disi..Meni se namrec zdi nivo bolj ali manj vedno enak. In zdi se vam, da je bife, ko pa je (mislim da) Sonck podala, kako ni kul brati, ker je izrazoslovje tako gostilnisko, ste pa (isti = Bobnar) rekli, da je to kul in popestritev. Tudi se mi zdi, da pa itak vem, kako in kaj. In kdo, predvsem, El Nino - tole lansira, zato me tudi ne cudi. Pravzaprav se mi zdi celo vse boljsi in boljsi nivo.V Astrologiji sodelujejo (in nekateri pa so to ze kar sproti zdaj postali) pravi maherji.Ogromno se posta koristnih infotov... clankov, obvestil, apelov... Kot sem pa ze prej omenila - bifejski nivo pa morda ohranja ravno ali najbolj ta, ki je tole lansiral - kajti opravljanje in nekaj za hrbtom, rekla kazala varianta - to ravno glih JE bifejski oz. gostilniski stos. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Čist kul je ......tko x!x . Zdaj pa grem končno enkrat v normal uri domov......dijo lunatkice ..... ....aja......lnf tud niso sam lunatke ..........dijo lunatki Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Halo Eni imajo pa res ideje :o|o: . Vsak prispeva, kolikor zmore in zeli. Ne bi se ravno strinjala z negativnim predznakom bife ali kakorkoli ze se pise bistro. Zaradi mene se lahko rece tudi bife tak poduhovljen na nivoju Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Bobnar - ti ne poznas ozadij nekaterih, pac pa jih jaz.In recem: raje imam avtorski text, kot pa copy/paste in imam raje jajca in Duhovnost in srce kot pa dobro strategijo, pusijevstvo in hinavscino.Ja - kvalitetnejsi posti pa morda so bili vcasih v astro - ampak kaj ti to pomaga, ce so copy/paste.In ja, res je! To se tudi meni zdi podenj! :xx!: Dr. G.-ja, Numnuma in Elizabeto (*pa se koga) pa tudi jaz pogresam.J*** ga.Tako pac je.Jaz imam raje 100 iskrenih postov, cetudi se slisijo kot puhle fraze, kot pa 1 kopipejst - kao pro in strokoven.Pravzaprav sem na to alergicna in ce tako, imam raje, da je LNF bife kot zblefirano in skopirano in laznivo nekaj. In ja - tudi jaz ga imam rada. Je pa fora v tem, da Nekdo lansira tole...kar takole malo: ta je rekel to in oni je rekel ono...Meni se zdi to pod nivojem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 jasem mimo to mi zdej ze vsi pravjo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Meni se zdi to pod nivojem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Meni se zdi to pod nivojem... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Jaz samo upam, da vam nisem bedna, da nisem kaj narobe naredla, da me sovražite, da se nisem komu zamerla, da nisem koga prizadela, . . . . Mi je res žal, če sem! Sori everybody! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 da se nisem komu zamerlajaz sem se- zdaj se pa moram oddolžit Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 da se nisem komu zamerlajaz sem se- zdaj se pa moram oddolžit hihihihihihihihihihihhi are you *****? oddolžila, a? packa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 jaz sem se- zdaj se pa moram oddolžit ce tko cuts, misls pa dej!sicer pa nitreba 0, razen dihat! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 hi hi veš da bom Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 jaz sem se- zdaj se pa moram oddolžit ce tko cuts, misls pa dej!sicer pa nitreba 0, razen dihat! bolš da ne misli, ker je pokvarjenaaa (sej tu ni nič slabega ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 hi hi veš da bom a resno misliš???? ej se boma jutr zmenle! pa bo on za to? si nora??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 gre za zajebancijo !ja, sem nora ! Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Eh no vidite - tole lansirati!!! :xx!: Kristalka, Nord - nikakor in nikdar!Butasto... Gre pa za to, da preprost, posten in kuil clovek bo vedno pri sebi pogledal...To je tako kot ono, ko ce mu policaj pozvoni, vsakdo, posten in preprost clovek morda se bolj, se bo prestrasil in imel nekaksno defolt slabo vest kao nekaj...Ker - kaksen grehec pa je morda le storil... Je pa nekaj...Chatanje takole malo, bluzenje itd... je sproscujoce, olajsujoce...Pac pa je zdraharstvo skodljivo delovanje in bi to bilo treba iztrebiti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Eh no vidite - tole lansirati!!! :xx!: Kristalka, Nord - nikakor in nikdar!Butasto... Gre pa za to, da preprost, posten in kuil clovek bo vedno pri sebi pogledal...nekdo pa bo prec nekaj asociiral, nepravilno, prehitro, povzrocil zdrahe in prepire in vse - a sebe pa bo izvzel. To je tako kot ono, ko ce mu policaj pozvoni, vsakdo, posten in preprost clovek morda se bolj, se bo prestrasil in imel nekaksno defolt slabo vest kao nekaj...Ker - kaksen grehec pa je morda le storil... Je pa nekaj...Chatanje takole malo, bluzenje itd... je sproscujoce, olajsujoce...Pac pa je zdraharstvo skodljivo delovanje in bi to bilo treba iztrebiti.Marsa: A sma kej narobe naredli? (nord: čvekarije: tema: packa:bom odprla..)za naju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 ja marsa: a sva kaj storili narobe ne, samo malo sma pokvarjeni (oksidacija in te stvari, saj veš) Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 Ej ej ej ejjjjjjj! Ustavmo konje!Saj komaj se sledim!!Kje pa - kdorkoli!Povrsnici! Ali nista videli, Nord in Kristalka, da sem specialno rekla, da nic takega, da bi kaj vidve zdaj - zamerili oz. kaj slabega ali kakorkoli ne-kul? Bobnar? - Ma ne, kje, tebe sem samo malo 'izkoristila', da sem se mickeno 'izkasljala' - - a ni pa nic brez vzroka in zdaj je padla kaplja na i in pika cez rob ali kako ze gre tisto... Blabla.. Bife al kaj! :xx!: Zamerim. Skregana. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 28. november 2003 Prijavi Deli 28. november 2003 hi hi: kaj pa če sma Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.