Skoči na vsebino

Internetna poznanstva

Guest sanjalica

Recommended Posts

• Komentarji 497
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

P.S. Le kateri inštrument bi lahko Marsa igrala. Porkodio, ma se ne morm spomnt.  

Se mi ni dalo brat do konca, Marsa, igra Bass, tocno tisto rec k isces... pa bobnar da je zdej prost... :), hehe, jst sem pa lahk kitara..., sam pol bomo res sam pank bend, :( za kaj bolj odločnega se bo treba še kaj navadit.... ;) Hja zdej od kar je dobil Mick viteški naslov, za rock'n'roll, se splača potrudit,

"I wanna xbendx all night, and :party: every day"... :) haha, se vprašam, kaj je sploh najbolj pomembno na slovenski sceni, hja, pank je rahlo dead, še jst včasih zvest punx sem zdej mal bolj na rock šel, hja, ni to pank, prava reč, se me n zdi, hehe, lahk pa zrihtam eno čelistko, tak za vzdušje :) za kakšen komad, predvsem, pa rabmo eno res lepo seksi pevko, pol se že daleč pride očitno na naši sceni, pa ne kakšno ala heleno blagne, al kaj takega, bolj ala tina turner, karizmo in to, :) hehe, al pa rabimo enga tipčka leva, brez tega ne bo nič... :) Sej bi jst kej zapel ampak.... xrolleyesx hehe, hja no vsaj teoretično lahko sestavimo delujoč bend, Marse pa ne za menegerja, dejte no že tko more vse delat, pa da še to funkcijo dobi... heh, meneger, je lohk moj mlajši bratec: ) hehe, zezam, čeprav še ene deset let pa bo pravi poslovnež.... hehe, ahjaj, čist sem pozabil omenit, za spremembo on topic...

Lunatke so dabest! :2src:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

zakva eno sexi??

sam da poje tko k treba, pa cetudi ne, sam da je zadeva vesela!

sicer pa se itak zezate! potem k b neki zares lahko nardil nau 0.

waste of energy.

(to sem predlagal ze pred 2 letoma skor, - bend).

hehe, novo ime za bend: 'skor bend' x;)x

pa rabmo eno res lepo seksi pevko, karizmo in to, ...Sej bi jst kej zapel ampak....  

:mellow: :sad: ... pol bom pa triangel vadla s Cosmo

me stare :madpro: , neatraktivne in nesexi xzobkox , bomo triangel bend ustanovile, pa torte bomo pekle x:px

:ph34r:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

#... sexy, lep ... #

Saj to gre z roko v roki z zivljenjsko energijo (ali/in spolno), ki jo pac v teh primerih navadno izzarevajo frontmani (in frontmenke)...

Tako da - saj sexy ni lep. Saj lep ni lep za vse ali vsem enako vsec.

Point je, da ima tisto Nekaj...

Pa se prisep - za petje potrbujes veliko fizicne energije, moras obvladati tele vaje dihalne, petje s prepono in vse to, ko razvijes glas, zberes ful moci...

... ali mislite, da je nakljucje, da so (dobre) pevke pretezno prsate ipd...

ne recem, da je to pogoj - a je pa zagotovo povezano. :palec:

Tako ali tako pa - kdor pa ne poje z glasom, s pljuci, pa morda miga z ritjo - pa je vecini prav tako OK. :o|o: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

To bo najbrz Triangel slastika x:px . Tina, ker vem, da si sladkosnedna, bos castna gostja x:)x

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

me stare :madpro: ,  neatraktivne in nesexi   xzobkox , bomo triangel bend ustanovile, pa torte bomo pekle  

Končnoooo...se je tut vloga zame našla... x:px ...tole men na kožo pisano..

že vadim triangel..torte pa tko al tko znam pečt..

x:Dx x;)x

Astra

Per aspera ad astra

Mah... triangel al kwa... in to LNF bend! :eek: :xx!:

Neko novodobno civkanje potem in ful etericno vse skupaj....

Babam bobne v roke in vse to, kaksni triangli skromno nekaj... TO si pa kao upamo in to.

Nic - direkt za bobne - in to vse tri (ali sstiri ali koliko). Brez pardona - ce ne, vam uletim v sanje tezit. :vragec: x:px x:o)x x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...