Kristalka 12. december 2003 Prijavi Deli 12. december 2003 x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Do najvažnejšega življenskega spoznanja moramo priti z lastnimi očmi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. december 2003 Prijavi Deli 14. december 2003 P.S. Le kateri inštrument bi lahko Marsa igrala. Porkodio, ma se ne morm spomnt. Se mi ni dalo brat do konca, Marsa, igra Bass, tocno tisto rec k isces... pa bobnar da je zdej prost... , hehe, jst sem pa lahk kitara..., sam pol bomo res sam pank bend, za kaj bolj odločnega se bo treba še kaj navadit.... Hja zdej od kar je dobil Mick viteški naslov, za rock'n'roll, se splača potrudit, "I wanna all night, and every day"... haha, se vprašam, kaj je sploh najbolj pomembno na slovenski sceni, hja, pank je rahlo dead, še jst včasih zvest punx sem zdej mal bolj na rock šel, hja, ni to pank, prava reč, se me n zdi, hehe, lahk pa zrihtam eno čelistko, tak za vzdušje za kakšen komad, predvsem, pa rabmo eno res lepo seksi pevko, pol se že daleč pride očitno na naši sceni, pa ne kakšno ala heleno blagne, al kaj takega, bolj ala tina turner, karizmo in to, hehe, al pa rabimo enga tipčka leva, brez tega ne bo nič... Sej bi jst kej zapel ampak.... hehe, hja no vsaj teoretično lahko sestavimo delujoč bend, Marse pa ne za menegerja, dejte no že tko more vse delat, pa da še to funkcijo dobi... heh, meneger, je lohk moj mlajši bratec: ) hehe, zezam, čeprav še ene deset let pa bo pravi poslovnež.... hehe, ahjaj, čist sem pozabil omenit, za spremembo on topic... Lunatke so dabest! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 zakva eno sexi??sam da poje tko k treba, pa cetudi ne, sam da je zadeva vesela! sicer pa se itak zezate! potem k b neki zares lahko nardil nau 0. waste of energy. (to sem predlagal ze pred 2 letoma skor, - bend). hehe, novo ime za bend: 'skor bend' Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 pa rabmo eno res lepo seksi pevko, karizmo in to, ...Sej bi jst kej zapel ampak.... ... pol bom pa triangel vadla s Cosmo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Najboljši sad se razvije iz skromnega cveta. Satyarathi xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 pa rabmo eno res lepo seksi pevko, karizmo in to, ...Sej bi jst kej zapel ampak.... jaz znam pet,pa še za okras sem lahko Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Jaz tud! Bi pa bobne igrala, samo me mora nekdo naučit! Bobnar, kje si???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 jaz znam pa kitaro igrat Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 jaz znam pa kitaro igrat urša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 pa rabmo eno res lepo seksi pevko, karizmo in to, ...Sej bi jst kej zapel ampak.... ... pol bom pa triangel vadla s Cosmo me stare , neatraktivne in nesexi , bomo triangel bend ustanovile, pa torte bomo pekle Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 TA STARA NA KITARO,TA MLADA NA KLAVIR,SE KUHARCA SMEJALA,K JE KUHALA KROMPIR. 666 zlobijeu.....bi shpilal bas Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 me stare , neatraktivne in nesexi , bomo triangel bend ustanovile, pa torte bomo pekle Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 #... sexy, lep ... # Saj to gre z roko v roki z zivljenjsko energijo (ali/in spolno), ki jo pac v teh primerih navadno izzarevajo frontmani (in frontmenke)... Tako da - saj sexy ni lep. Saj lep ni lep za vse ali vsem enako vsec.Point je, da ima tisto Nekaj... Pa se prisep - za petje potrbujes veliko fizicne energije, moras obvladati tele vaje dihalne, petje s prepono in vse to, ko razvijes glas, zberes ful moci...... ali mislite, da je nakljucje, da so (dobre) pevke pretezno prsate ipd...ne recem, da je to pogoj - a je pa zagotovo povezano. Tako ali tako pa - kdor pa ne poje z glasom, s pljuci, pa morda miga z ritjo - pa je vecini prav tako OK. :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Evo, kaj vse nastane lahko iz internetnih poznanstev ... lunatke odprle novo slaščičarno Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 To bo najbrz Triangel slastika . Tina, ker vem, da si sladkosnedna, bos castna gostja Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 TA STARA NA KITARO,TA MLADA NA KLAVIR, 666 zlobijeu.....bi shpilal basNarobe Zlomk.... TA STAR PA PALCO V ROKEPA GREMO NA ŠPANCIR.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 TASTARA PA V PECHICO,PO KRVAVICO... 666 prasoljubou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Ponavadi si na zabavi v središču pozornosti šele takrat ko odhajaš. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 kokr:ZHENA GREVA SPAT,GOSTI BI RADI SHLI..... 666 -ou nima zhene....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 me stare , neatraktivne in nesexi , bomo triangel bend ustanovile, pa torte bomo pekle Končnoooo...se je tut vloga zame našla... ...tole men na kožo pisano..že vadim triangel..torte pa tko al tko znam pečt.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 zakwa pa bend rabte? sm se pa ime spomnu...hehe 3nonsexi.... 666 zlobijeu....hehe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 Mah... triangel al kwa... in to LNF bend! :xx!: Neko novodobno civkanje potem in ful etericno vse skupaj.... Babam bobne v roke in vse to, kaksni triangli skromno nekaj... TO si pa kao upamo in to.Nic - direkt za bobne - in to vse tri (ali sstiri ali koliko). Brez pardona - ce ne, vam uletim v sanje tezit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. december 2003 Prijavi Deli 15. december 2003 jest sm že vedla, zakaj glih Marso sanjat Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.