mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ma - tilda, ma - tilda... ma - tilda la la la la... tra ra ra ra ra ra.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 kakshna pa je "dostojna" smrt?ko ti takoj zamenjajo plenico ko se poserješ...ko te hranijo na žličko, čeprav požiraš zelo počasi... ko te vsakih nekaj ur obrnejo, zmasirajo... ko ti kljub temu, da si nemočen, da te počešejo, operejo protezo... Malenkosti Aakhut... vendar če niti tega ni...razum, misel pa ti dela...je grozljivo.... Prijateljica mi je umirala na tak način...vem, kaj je to... in me je panično strah, da bi šla po njeni poti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 tjah....samomor je trajna reshiteu zachasnih problemou....Murphy 666 -ou... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Mogoče pa vaju z Murphyjem osrečim Aakut... in boš lahko spet Velik v stilu: Prav sem imel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hmmmm....zase vem da definitivno ne bom chakal, na plenice.....pa Murphy gor al dol... 666 -ou gre zmrznt v hribe Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 na mick-a bojo pa itaq s prstom kazal, k je dajal MORILKI pametne nasvete... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 zase vem da definitivno ne bom chakal, na plenice.....Aakhut...zelo hitro se nam to zgodi... Danes padeš po stopnicah, se zlomiš na nepravem mestu in si lahko v pleničkah.... Glavca pa kolikor toliko normalna Tud jaz ne čakam na pleničke...ampak pleničke name... Mick; kot zmeraj - narobe si me interpretiral. Tudi senzacionalzem mora spoštovati zakone, zasebnost, človečnost... zgodba sama pa se lahko prikaže senzacionalistično ... (moje mnenje) Novinar lahko napiše...pridržali so DOMNEVNO MORILKO S.M....in jo tudi izpustili in iščejo DOMNEVNAGA MORLICA M.M. iz Štajerske metropole... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Sanjalica povsem se strinjam s tabo. In novinarji Mick resnično dost svinjarij razkrijejo.. Ti si se pač v tej temi na drugo stran postavil.. skratka gledano obratno, verjetno je to tvoja poklicna deformacija.. skratka en za novinarje... pokončno hrbtenico..in za človeka dostojno življenje pa tud smrt. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 mick sicer se pa da zadeva chisto enostavno preveriti....ukradimo jima bicikel...pa bomo videli, koga bosta klicali...medije al policijo hehe 666 zlobijeu....prrrlllll....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 TOY...TOY....TOYOTA 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 nekak vedno bolj padem na Murphy-jeve zakone... in tud na to če se kej slabega piše, sem bolj naklonjena mnenju da to drži, kot ne... Mick... ti si pa tak kot moj možek... enak stil razmišljanja... ama on ne bi za enga rekel da je slab človek, razen da bi se na lastni koži prepričal, pa še pol bi reku.. mogoč je imel pa slab dan..aakhut policaja sem mela pa včeri doma, zarad tega ko s stranske ceste na glavno dostkrat zelo zelo težko pridem, pol smo se menil pa svašta, small talk če hočeš, pa še enga druzga poznam, jst bi poklicala kr novinarje pa 2 policaja, pa ni šment da bi neki nrdil vsi skup.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Mushi akcija, vik in krik, samo tako se kaj naredi pri nas, sej normalno se ze tezko kaj menis. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hehe mick.... ....: "Kdor dela - dela tudi napake."..... 666 -ou nch ne dela...ergo brez napak.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 bom lepo do sobote brez napak.... 666 -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 se bom prilagodil geo-mentalno-socialnemu okolju... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ITAQ....hehesam ne vem, che bo razen nosa she kej drucga dolg-ega.... 666 zlobijeu...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ja....mi vsej s surlo ne tezhi.... 666 zlobijeu....prrrlllll Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Le komu verjeti... Ubogi tisti, ki bodo to mogli razčistiti ali razrešiti ali obsoditi ... Oddaja, ki namesto da ti odgovori na vprašanja, odpre še na stotine novih vprašanj in dilem... Potem vidiš, kako malo veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. november 2003 Prijavi Deli 21. november 2003 Včeraj sem gledala trenja, ker je bila zanimiva tema. Dejstvo je, da je res shit, če rabiš iti v dom. Moja stara mama je v resnici več kot 2 leti čakala, da so jo sprejeli v en tak dom upokojencev. Ona si je želela iti tja, ker se ni počutila več varne doma - je sicer lahko še skrbela zase, jo je pa skrbelo, da je ne bi kdaj obšla slabost in bi nekje obležala, pa je ne bi nihče nekaj dni našel. Kakorkoli že, prišla je na vrsto in zdaj je v domu, kjer se počuti v redu. Razbremenjena je gospodinjstva in ker lahko še hodi, se dosti sprehaja, bere... Tako da uživa tudi v tem obdobju življenja, kar je najpomembneje. V njenem domu je pa tudi prijazno osebje. Črni les je pa po mojem izkoristil neurejene zadeve v Sloveniji. Zdi se mi zares nepojmljivo, kako lahko brez nujnih dovoljen opravljajo tako zahtevno dejavnost. Ali imajo strokovnjaka za prehrano za težke bolnike, pa zdravnika v hiši, medicinske sestre v zadostni količini usposobljene za tako zahtevno nego, pa urejene prostore za vse kar ti negovanci potrebujejo. Kot je bilo videti iz prispevkov je odgovor na vse tole ne, kar je slabo. Mene ne moti, da bi kakšen zasebnik izkoristil premajhno skrb države in služil denar, to me prav nič ne moti, samo naj nudi oskrbovancem vse tisto kar potrebujejo. Kdo je včeraj lagal in kdo ne ? Jaz bi rekla, da vsak malo v skladu s tem, kar so zagovarjali. Se pa človek vpraša, kakšna je zares ta naša država, da inšpekcija obišče najprej fizično osebo in ji izda odločbe, da mora dejavnost prenehati, pa potem ta ista oseba ustanovi s.p. in spet pokasira vse odločbe, pa tudi kot d.o.o. spet ista oseba dobi vse odločbe in še vedno kljub temu nemoteno opravlja to svojo dejavnost. Če bi imela jaz možnost odločati v tej zadevi, bi ji postavila nek razumen rok (tak da je možno izvesti), da vse zadeve, ki niso urejene uredi in seveda plača vse kazni, v nasprotnem primeru pa bi oskrbovance razporedila po domovih (če bi si želeli - če ne bi imeli želje iti domov ali kar drugam) in zadevo zaprla in zahtevala poplačilo kazni. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Moje skromno mnenje o tej zadevi je naslednje: Lajhova je hotela Hotel Črni Les pripeljati iz rdečih na pozitivne številke. Ker je vedela, da hotela ne bo mogla nikoli 100% zapolniti z individualnimi gosti in izletniki je našla črno luknjo v zakonu in v hotelu je obračunavala - namesto po dnevih ( 5 tisoč sit na dan za polpenzion) v bistu dajala v najem sobe - seveda da so se prijavljali v hotel predvsem starostniki, ki drugam niso mogli, v klasičnih domovih ni bilo prostora in tako so bili sami ali pa s strani skrbnikov bili prisiljeni oditi v HOTEL!!! In Lajhova sploh ni imela namena kdarkoli pridobiti licence oz. koncesije. Saj je samo sobe dajala v najem. Žal so bili v njenem primeru gostje predvsem starostniki in le ti so bili seveda brez zdravstvene oskrbe predvsem zato, ker so prišli v HOTEL in ne v bolnišnico ali dom!!!Iz enga foruma Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 2. december 2003 Prijavi Deli 2. december 2003 Nisem gledal Trenj in poznam zgodbo samo iz dnevnikov in 24ur.Rekel bi pa tole: direktorica se je znasla in na trgu prodajala stvari, ki bi jih nasa socialna drzava morala zagotoviti ljudem, pa jih enostavno ne zagotovi. V tem ni tako zelo razlicna od zdravnikov z privatno prakso, razen seveda tega, da je zadeve opravljala brez dovoljenj. Kar se pa tice podkupnin - glede na hudo pomanjkanje postelj za ostarele sploh dvomim, da ji je trebalo koga podkupiti. Mocno verjamem, da bo Trenjem navkljub hotel ne bo ostal brez gostov, ce ga ne bodo (prisilno zaprli).Seveda je eno biti zelo pameten teoretik in glasovati proti direktorici, drugo je pa imeti nekoga, ki rabi oskrbo v domu in ga je pripravljen vzeti edino Crni les.Se pa je lepo pokazalo, da brez denarja ni muzike in da nas "socialni" sistem drvi z polno paro v brezno brez dna. In ko vas bo naslednji minister za socialo ali zdravstvo farbal da bomo dobili vsi vse zastonj, samo da reformiramo zdravstvo, se spomnite na crni les, pa na plenice, pa na se kaj...No money no fun. Velja za zdravstvo in za socialo. Medtem ko vas nategujejo kako je vse ok, sistem razpada po sivih. Vi pa se dalje vsi verjamete "da je vse super, samo pokvarjeni posamezniki kvarijo sliko". Iz enega foruma. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.