Šeherezada 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Lepo vas pozdravljam, grem gledat tekmo. Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Bo kdo kaj napovedal.. Sem mal prej govorila s strokovnjakom... ...pa pravi...2:1...za hr.. :xx!: :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 PREKINJENA TEKMA ZARADI SPOPADOU drgach pa 2:0 za SLO 666 optimistou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 ĐIZS, KVA MI SRČEK RAZBIJA!!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 dobr.....pa kdaj je ta fuzbal....sploh :xx!: 666 optimistou Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 Pa kaj je to ljudeki, takoj gol za une tam dol. NEEEEE! Zdaj v napad - 3 gole tem balkancem!!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 tekajo, tekajo sem in tja....prekrsek....razbit nos...no vsaj neki se dogaja, jest pa samo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 jest pa samo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 goooooooooooooooooooooooooooooooooooool Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 vidim da ti tud bolj poslušaš kot gledaš (si hitro našla tipke ) Balkonska vrata odprta...od zunaj se slišijo kriki... Noro, koliko energije in emocij... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 GOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL!!!!!!!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 cist zraven tv sedim, ker imam poleg racunalnik, pa imam v takem kotu rac. da vse vidim in slisim...sem pa hitra , brzina je moja vrlina. Pri nas se nic ne slisi ( lj-bezigrad), mogoce na fuzinah kj bolj glasno in veselo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 vroče, vroče, a se bojo al se ne bojo zlasal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 ewo so se glih zlasal ...pisuka...se dober,da so se mal umiril.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 Ne vem kje je bolj vroče, al v Zagrebu, al tle na obali. Prej je tko pokal, da nisem vedla al se veselimo, al so Hrvati že čez mejo.... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Jaz tud gledam...Zdaj v tem trenutku je 1:1.... Ne morem prevec navijat, ker sem se neprimerno najedla in komaj diham in zivim...Bo treba malo hopsasa, navijacice, da malo... k sebi pridem... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 dober dene, ce imas znanje tujih jezikov + branje z ustnic, se dober da je sodnik, germansko govorec, ce ne bi ze kake rdece kartoncke dobil. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Ufff, ...prvi polčas... ....ma res, dobr se držijo, ni kaj... hm.. ...kwa pa je men...da tolk fusbal gledam... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 15. november 2003 Avtor Prijavi Deli 15. november 2003 Astra, tud jaz nisem od fuzbala.....ampak to....to je pa treba gledat... a nimamo luštne nogometaše v reprezentanci? Moj sosed je pa zihr tanarlepši!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 A ne? Bravo nasi! Lepo do konca prvega polcasa tole... pa so nekaj eni celo o 3:0, pa tko... :o|o: Prejle je bilo hecno... sem razmisljala, a tole pa ne bom sla nic slognit (kot slo:spa), pa pomislim, he, itak se bodo sklofal oz. scene, ce recem al pa ce ne... ... pa ze nekaj tam z ekrana... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 pa kartoncke, za igralce, ki grdo govorijo o materi sodnika, a ves sanjalica .... clovek, kar malo . Jaz mislim, da je pa moj sosolc, najboljsi tam na igriscu , ceprav danes se ni dal gola. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Kar Ok, samo, da se naši ne opustijo, kot že parkarat.....drago naj prodajo svojo kožo, pa saj ni kaj prodajati, če so boljši...ostalim pa lep večer Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 xgoldfishx dej riba naj, da XY, gol. Prosim, tudi se naj pomaga. ( da ne bo kake vojne jutri, pa se jaz prste zraven imela ) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Jaz mislim, da je pa moj sosolc, najboljsi tam na igriscu , ceprav danes se ni dal gola.x!x kdo, kdo? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Naj ti prisepnem Marsa ooooooo Nastja je bil na tleh :o... :o storjen tudi prekrsek nad mojim sosolcem...grdavs :xx!: :xx!: :xx!: zahtevam izkljucitev.... a nc ne vidi al kaj??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.