cosma 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 ....babe :xx!: ....če niste opazile.....to niso Čipendelsi......fusbal se špila mickeni, ne ti hau mach pa to...poglej si scene, ko si majcke menjajo ... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 uf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Pa kako možato zgledajo... ...hm, sam u teh dresih...se nč prav ne vidi... :xx!: BRAVO.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Ženske, saj če vas zanima vaš ženski nogomet…..Nemčija igra proti Portugalkam in je 20 minut pred koncem, kar 9:0 za Nemke…..naši pa super ja….še v sredo naj bo tako!!! Prenos na ARD! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Eh...Boris...nas zanima MOŠKI nogomet... ...zakaj le... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Mene pa tudi ženski, še posebej ko nogometašice dajo gol, potem pa slavijo.....no vsaka ima res svoj stil x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 pol nacionalne tragedije že imajo .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Saj vsaka jim cast da zmagajo hrvate, ej hrvati so bli v svojih dobrih casih na svetovnem odlicni... da ne recem tretji, zdej pa jih slovenija 1 1 na njihovem ozemlju.... hehe, to jim bo tistim predvolilnim politikom.... k jih je sam gobec.... ampak neki pa zamerim našim, pri himni niso peli, niti ust niso odpirali, nič, zahovič je nekaj zmajal z glavo nad žvižganjem publike kao... zelo primerno sam da niso peli to pa res ne gre, pol k se je vidlo hrvate so vsi po vrsti peli, hja, torej kaj je zdaj to, kot fuzbalerji kapo dol, kot slovenci pa hja niso cist nasi... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 P.S, Sanjalica a prav tam vidim, mas Sharon stone na slikci Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Saj ampak če zastopaš slovenijo kot fuzbaler je že fajn da zastopaš slovenijo, ne pa da si vreden svojih miljonov ki jih dobiš za ta nastop... hja kje so že časi ko so igrali zastojn... saj, nekoč je bilo pravzaprav bilo prepovedano igrat za dnar. dražavne.... tekme, takrat bi sigurno peli zdaj pa igrajo kot profesonalci, povsem vseno bi jim najbrž blo al igarjo za slovenijo al za hrvaško, če je plača dobra, in če lahko igrajo je vse dobro, če pa igraš za državo poješ tudi himno, vsi to počnejo sam naši ne, vraga... jebat jih morda so zanič moralisti, so pa odlični fusbalerji, konec koncev pa jaz živim od razpravljanja, oni pa od brcanja..... tako da njim dol visi zame meni pa dol visi za njih... hehe, najbrž bi jim blo všeč če bi bil jaz tiho, jaz bi bil pa roko na srce tiho če bi videl da pojejo himno Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. november 2003 Prijavi Deli 15. november 2003 Fusbalerji so zakon.. x!x x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Halo Ma kaj spet fuzbal in politika Lepo prosim, pac nekateri pojejo, nekateri ne ...men se zdijo nasi fantje super, zmagali ali ne ...borili so se kot levi. Verjeli ali ne vse je povezano z denarjem in nasi se mal dobijo za igranje v reprezentanci...vsi mi smo motivirani najveckrat z denarjem. Ok...igras, enkrat zastojn, pa drugic, pa tretjic...me zanima el nino, kolikokrat bi ti prisel igrat zastojn? Pa se to, kot je rekel Mick, igrati za reprezentanco je cast in priznanje, da si dober, ker vecina fantov igra za klube zunaj, niso vsi v prvi ligi in zvezdniki kot beckham a igrajo za slovenijo in to pocnejo najbolje kot znajo. In se tem ne zasluzijo za njihove razmere kaj bistvenega vec. Pac, nekateri mesecno dobimo placo, oni pa igrajo dobrih 10 let in se morajo v tem casu trziti, najboljse kot znajo. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Bravo, Cosma.. Vsi vidijo samo denar...ki ga zaslužijo...nihče pa ne vidi let in let garanja...da so prišli tako daleč..in kot praviš...10-15 let..in to je vse. Pa še enkrat...res so se borili.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Res, Ful dobra tekma - blazni so bili v obrambi, neverjetno, svaka cast! Ful privoscim tole, fino se mi zdi, v LJ morajo razturat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 oh lepa tekma je bla. sicer nisem sele gledala, ampak tisto kar sem vidla je blo supr. pa mislim, da so se na tej tekmi res trudli, ker ponavadi vse bolj neresno vzamejo.v lublani bojo naši zmagali 2:1 Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 16. november 2003 Avtor Prijavi Deli 16. november 2003 Fuzbal (profesionalni) je garanje. Ni to...prideš na igrišče pa špilaš pa čau....to je od malega. Vem, da moj sosed, ki igra v reprezentanci (in je tanarlepši) že od malega brca, pa zmeraj sem ga s tisto torbo vidla (nogometaško), pa zmeraj je fuzbal špilal, pa ko je bil dež je kar na hodniku bloka špilal...to ni kar tako... Pa mu prvoščim (vsem v ekipi) da dobro zaslužijo. Jaz že ne bi tekala 90 minut po igrišču za eno žogo...moraš bit s srcem pri tem... jaz sem bolj za čokolade... Ampak Hrvati so ga popušili včeraj...prav jim je... Naj kar majo tisto morje...brez nas (Slovencev) bi tud tisto morje blo "suho".... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 .lahko bo 1:0. al pa spet izenačen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 16. november 2003 Avtor Prijavi Deli 16. november 2003 KDOR NE SKAČE, NI SLOVENC!!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Po mojem ji bodo spet morali obljubiti NOV stadion... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Ohoho, kaj bodo naredili s selektorjem hrvaške reprezentance, v primeru da se ne uvrstijo naprej v EP Portugal. Saj ga bodo politiki in narod raztrgali. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 me zanima el nino, kolikokrat bi ti prisel igrat zastojn? Za noben dnar nebi šel na igrišče igrat prot 11im 100% čapcem, k tečejo dvakrat hitrej kt jst, in majo glavo tolk trdo da jim nikakor nebi mogu do živega..... to bi bil samomor zato res svaka jim čast ja, saj čez njihovo igro nimam nobenih besed, razen bravo, tako se dela, dejte jim pokazat še kdaj tko.... in v tem stilu, čez njihovo slovenskost pa... sem reku kar sem reku, nevem no to mi ni kul, in me bo motlo še naprej... saj ni tukaj dnar kriv, al karkoli, saj prav da so plačani, za tisti drobiž so vsekakor vredni, dost več, itak igrajo bolj zarad države, ampak zakaj ne morejo ene zdravljice zapet, ej, kaj se jim tolk gabi glasbeno al kaj.... morda bi mogli pa himno zamenjat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Jaz pa ne gledala...mislim..jaz...ful nogometni fan..pol pa pozabila..... ....še celo anteno na ta račun dokupila...pol pa.... :xx!: praznjenje škatel in vse šare....pa je ura lepo sedem....in slučajno hčera prižge radio....pa razglabljajo....jaz pa ne kanalov imela na tv, da bi gledala...niti tv postavljene..pravzaprav.... Sem pa vseeno zelo, zelo vesela...sploh ker sem slišala, da so bili fantastični Kul Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 a je zhe konc tekme?..............no ja...........vidm......................nch bistvenga nism zamudu 666 alergichnih -ou na fuzbal Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 El Nino...mogoce pa niso tok glazbeno nadarjeni kot so za zogobrc . Sicer se pa strinjam z Mickom, to ni znak pripadnosti, to se pokaze kje drugje, ne pa sam takrat ko te vsi gledajo. Sej niso vsi capci..kaj pa Nastja??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Nastja -Ptujčan....tako kot Gajser ...ampak mali je res Mick-thanks na sočustvovanju - se bojim, da bom v sredo v LJ....na konceru enem - vojaškem ..no mogoče pa ne.... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.