Skoči na vsebino

Slovenija : Hrvaška

Šeherezada

Recommended Posts

• Komentarji 172
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nisem imela živcev da bi gledala celo tekmo, sem malo sem in tja prestavljala, super so igrali, škoda, da jih niso že sedaj nabrisal, bi jim privoščila tem smotancem, saj bi uporabila še kakšen bolj sočen izraz, pa se bojim da me ne bo kdo po glavi.

Upam, da zmagamo, moramo zmagat, da se ne bojo tako hvalil kar naprej, na jetra mi grejo da je joj- hrvati, da ne bo pomote.

LP!

Deli na socialnih omrežjih

Sej niso vsi capci..kaj pa Nastja???
ne ne jaz sem mislil hrvaški čapci, ker tam so pa res vsi čapci.... je res pa da so tud naši več al manj čapci, kaj čmo nogomet je taka igra.... hehe, ampak ja ej

LJ ta izjava zatakne nekje    ....DAJMO NAAAAAAŠIIIIIIIIII  
Hehe, ja čim bolj globoko pa čim bolj proti srcu naj mu gre... (najbolš da kar nazaj v grlo, sicer pa mislim da se bodo fajn zamajali stolčki če zgubijo pr sloveniji.... opozicija bo prišla v vlado in tko naprej na hrvaškem... to bo kamen čez rob...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

ce povzamem...nasi capci proti njihovim capcem.... :o|o:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Boris, si pa navihan x:Dx , rezltat ni važen, sam da bo POrtugalska. Ja Zlatko je s Portugalsko vsekakor preskrbljen x;)x .

Ja, tudi jaz navijam fuullll in sem prepričana, da jim bo uspelo, so ena zelo simpatična ekipa, ki zna stopiti skupaj, ko je to potrebno in dajo od sebe vse in še več, kar imajo, poleg tega pa jim Lunce tok energije pošiljamo, da ni šans, da zgubijo.

Samo za čestitat jim je za vse doslej. Danes pa xwizardx :onfire: :onfire: :onfire: :hepko: :hepko: xsuperx xokkx xcrossfingx xcrossfingx :detelca:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Mick - samo 1x sem za tekmo tole gledala vnaprej (in zal imela prav). Tokrat se pustim kar lepo presenetiti in se bom 'znalskim komentarjem' odrekla. x;)x

Aja - kaj pomeni 'baje'? - Hocem reci - kje si to videl, kdo to pravi... in to? x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Aja - kaj pomeni 'baje'? - Hocem reci - kje si to videl, kdo to pravi... in to?  x:)x

x:Dx

Marsa, tole se znajde včasih tudi v mojem besednjaku ... pomeni pa "menda"

:vio:

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Tina. x:o)x x:o)x x:o)x x:o)x x:px x:px x:px x:px x8Dx x8Dx :palec:

Valjda vem, kaj pomeni 'baje'! x:Dx x:Dx x:Dx

Zanima me ozadje tegale 'baje' - KDO to pravi, KJE je to videl - ker baje ali menda pomeni, da bojda naj bi tako bilo... x;)x .. da torej to nekdo pravi, smo nekje zasledili...

mene zanima to, slednje...

Baje x!x x?x x:o)x x:Dx x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ceprav bom cisto zraven stadiona, ene 500m stran, ne bom mogla danes spremljati :xx!:

Vem, pa da ste taprava ekipa navijacev, zato me ni nic strah za nase x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Marsa, edino, kar lahko napišem je ... xbookx "baje" je prislov in izraža negotovost trditve

Npr: Danes je V Ljubljani tekma, baje bodo naši zmagali ... :inocent:

x;)x x:)x

http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif

Hahja pa Give em lot's of hell!, make them burn, give them the run for their money.... kick some but... kick some b.... pa čim več golov... upam da v našo korist.... idealno bi bilo 2:1 za naše.... neidealno bi bilo 0:0, druge pa ne verjamem da se bodo zgodili.... k nimamo šiljaka, najbrž odpade tisti lepi 3:0 :) hehe, aampak bodimo skromni 1:0) se razume za naše...., hrvati pa naj igrajo bunker...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

UAU pogledala sem na hitro karto

in vsekakor vroča divja tekma

asc Dvojček opozicija Pluton konj.Venera

Mars opozicija Jupiter

Merkur inkonj.Saturn

kar dovolj, pa mc Uran Vodnar

Saj ni čuda, saj je ta tekma že dolgo kar v zraku

in ta napetost, lepo pa, da je sedaj še sonček :)

Uf bo šlo živcev... xrolleyesx

Stankaaa

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...