mushi 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Full dober so se držal! Sicer se vid da nimajo tolk kondicije kot Hrvati, pa so vseen bli dober in cela Slovenija je full pesti držala... TO NAŠI, TO!!!!!!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Nisem imela živcev da bi gledala celo tekmo, sem malo sem in tja prestavljala, super so igrali, škoda, da jih niso že sedaj nabrisal, bi jim privoščila tem smotancem, saj bi uporabila še kakšen bolj sočen izraz, pa se bojim da me ne bo kdo po glavi. Upam, da zmagamo, moramo zmagat, da se ne bojo tako hvalil kar naprej, na jetra mi grejo da je joj- hrvati, da ne bo pomote. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Sej niso vsi capci..kaj pa Nastja??? ne ne jaz sem mislil hrvaški čapci, ker tam so pa res vsi čapci.... je res pa da so tud naši več al manj čapci, kaj čmo nogomet je taka igra.... hehe, ampak ja ej LJ ta izjava zatakne nekje ....DAJMO NAAAAAAŠIIIIIIIIII Hehe, ja čim bolj globoko pa čim bolj proti srcu naj mu gre... (najbolš da kar nazaj v grlo, sicer pa mislim da se bodo fajn zamajali stolčki če zgubijo pr sloveniji.... opozicija bo prišla v vlado in tko naprej na hrvaškem... to bo kamen čez rob... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 ce povzamem...nasi capci proti njihovim capcem.... :o|o: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 COSMA...... 666 -ou sam za cosmo.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 gaiser je bratranc od enga ki blizu mene živi Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 ŠE 25 UR! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 ZAKWA MI NE RATA V BARVAH, PA TAVELIKE ČRKE TUD NE.... pojma nimam :xx!: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Saj res, danes je Dan D. Kdaj je tekma? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Thanx, Mick. Se pravi tudi tako zgodaj kot v ZG. Uh, napeto, a? Kakorkoli ze - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Naši, gremo naprej.....samo do konca in naprej....... naj se borijo, rezultat pa zame sploh ni pomemben..........glavna je uvrstitev na Portugalsko 2004 Od 17:30 bo pač treba skakat, če ne pa res nisi za naše, za šport......pa en lep šortni pozdrav za Bežigrad Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Boris, si pa navihan , rezltat ni važen, sam da bo POrtugalska. Ja Zlatko je s Portugalsko vsekakor preskrbljen . Ja, tudi jaz navijam fuullll in sem prepričana, da jim bo uspelo, so ena zelo simpatična ekipa, ki zna stopiti skupaj, ko je to potrebno in dajo od sebe vse in še več, kar imajo, poleg tega pa jim Lunce tok energije pošiljamo, da ni šans, da zgubijo. Samo za čestitat jim je za vse doslej. Danes pa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Mick - samo 1x sem za tekmo tole gledala vnaprej (in zal imela prav). Tokrat se pustim kar lepo presenetiti in se bom 'znalskim komentarjem' odrekla. Aja - kaj pomeni 'baje'? - Hocem reci - kje si to videl, kdo to pravi... in to? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Aja - kaj pomeni 'baje'? - Hocem reci - kje si to videl, kdo to pravi... in to? Marsa, tole se znajde včasih tudi v mojem besednjaku ... pomeni pa "menda" Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tina. Valjda vem, kaj pomeni 'baje'! Zanima me ozadje tegale 'baje' - KDO to pravi, KJE je to videl - ker baje ali menda pomeni, da bojda naj bi tako bilo... .. da torej to nekdo pravi, smo nekje zasledili...mene zanima to, slednje... Baje x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Ceprav bom cisto zraven stadiona, ene 500m stran, ne bom mogla danes spremljati :xx!: Vem, pa da ste taprava ekipa navijacev, zato me ni nic strah za nase Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Marsa, edino, kar lahko napišem je ... "baje" je prislov in izraža negotovost trditve Npr: Danes je V Ljubljani tekma, baje bodo naši zmagali ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tina - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Marsa, kaj se ne da narediti astro karte začetka tekme (dogodka ), da ne bili toliko na trnih do večera......mislim, da bi se tam kaj več lahko videlo ........pa eno lepo športno sredo vsem Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Hehe, danes zmaga naših jutri pa jaz eno lepo oceno na prvem kolokviju.... "Give em hell!" Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Jutri odpade pouk/predavanja/izipti, ker bo državni praznik ali pa dan žalovanja x!x El NIno, kar pojdi, saj držimo pesti tudi zate Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Hahja pa Give em lot's of hell!, make them burn, give them the run for their money.... kick some but... kick some b.... pa čim več golov... upam da v našo korist.... idealno bi bilo 2:1 za naše.... neidealno bi bilo 0:0, druge pa ne verjamem da se bodo zgodili.... k nimamo šiljaka, najbrž odpade tisti lepi 3:0 hehe, aampak bodimo skromni 1:0) se razume za naše...., hrvati pa naj igrajo bunker... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Upam, da si bodo danes po tekmi Hrvati lahko peli tistootožno pesmico: Tužna su zelena polja... Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 UAU pogledala sem na hitro kartoin vsekakor vroča divja tekma asc Dvojček opozicija Pluton konj.VeneraMars opozicija JupiterMerkur inkonj.Saturnkar dovolj, pa mc Uran Vodnar Saj ni čuda, saj je ta tekma že dolgo kar v zrakuin ta napetost, lepo pa, da je sedaj še sonček Uf bo šlo živcev... Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Stankaa, ne zameri, ker mi bomo peli........večeras je naša fešta, večeras se vino pije....pa en lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.