cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 mimo mojega okna kar letijo...upam, da ne spegajo not Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 A šah igrajo na njihovih zastavah? Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 A šah igrajo na njihovih zastavah? kaj bi jim sele karpov delu??? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 hehe6 komadou u churko....yeah 666 zlobijeu...tika-taka Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 One little, two little, three little CROATIAN....666 little croatian behind the wall... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 jest moram, zdele it obveznostim naproti...dejte navijat no se mal zame. dajmo nasi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ewo se zadnje javljanje....promet se gosti, plocnik tut. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Pa helikopterji se rolajo ful pa vse...Uh, bo dzazno... Ma - drzimo res fige in pesti in vse...Samo da bi zdrzali... da ne bi zijalastega obnasanja bilo prevec, pa kar nekaj (kar se cisto lahko zgodi)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 zdej pa treba zacet it gledat..... pa fizke se nisem se nic ucil.. hehe, jebat ga, nogomet in zenske pride prvo (ne nujno v tem vrstnem redu) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Evo - ravnokar sem vkljucila. Da 'potolazim' malo - ravnokar je napovedovalec rekel: 3 vedezevalke so napovedale ugoden rezultat za SLovenijo - 1:0 kao - za Slovenijo... No, vsekakor bomo kmalu videli. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 MENE JE TKO STRAAAAAAHHHH!! JAZ TEGA NE MOREM GLEDAT!!! :$$: Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Uh, samo vratnica! x!x Se kar spotikajo, padajo...Folk pa baje ze petarde mece in vse. :o|o: :xx!: Rudonja, dajmo, 13, malo hitreje, bolj laufat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Skoda, ker ni Siljaka. Bi bilo za motivacijo dbest, zdaj pa je en slightly minusek zaradi tega... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 uf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Kolk Slovencev mislite, da nas (tako ali drugace, tu ali tam) gleda tole Kolk Hrvatov?Kolk folka? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Marsa, kar ven skozi okno poglej, pa boš vidla, kok nas gleda TV v tem trenutku. Slovenske ulice so kot "the day after". DAJMO ŠUKI!!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Saj. Shehi - se na LNF ni nikogar, nihce ne skljoca po temah... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Kwa se Tudor napihuje tam nad Pavlinom! x!x :xx!: x!x No, kul. Zdaj Mitja javlja, da je dobil rumenega. Ej. Sklofali se bodo se. Shtala bo se.Da ne govorim o izgredih, ki bodo potem.Uh. Ko bi VSAJ DALI tisti gol. Ali dva.Ejj, kwa bi blo kul, da zmagamo! Ze zarad.. Samo res... tekma slo-hr na mrk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 pa kako faco je naredu, dobro da zna Pavlin hladno kri obdržat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Bo tole danes še zelo zanimivo ... v vseh pogledih Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tocno to sem pomislila - Pavlin je res kul, zelo kul. Ce bi Zahovicu (ali meni ) - ma, ugriznem ga, ce se tako pribliza moji faci. :xx!: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Knavs in vratar si zaslužita uf, da bi se od tegala navijanja kaj shujšalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Oooo Marsa, iz tvojih ust v božja ušesa in pol na bežigrajsko igrišče...... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ampak dekleta tele bele mikice pa niso slabe kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.