Skoči na vsebino

Slovenija : Hrvaška

Šeherezada

Recommended Posts

Ej, folk - dejmo navijat, navijat - s pozitivo, z energijo...

Ker skoz sem bila v strahu... Hrvati so se mi zdeli mocn(ejs)i.

Dvomila sem v bistvu v uspeh... :| Sory.

A - je pa en moment in to je custveni, psiholoski... namrec - Hrvati so zelo, se bolj zivcni... x;)x x:px x:)x

To bi znalo bit gud za nas...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 172
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mick... stavit bi sla lahko...

Sem rekla Mitji, evo, ziher bo kdo komentiral v polcasu - ce ne drugi, Mick bo ziher...

In - nihce ne komentira, Mick ne komentira. x?x

O, in potem refresh - Mick komentira. :)

:palec:

Ja, saj...

Pravis - samo ne gola... seveda, s to predpostavko...

A se bolje je - gol, goll, golll! 1:0, 2:0, 3:0 ... ----->

Ker namrec kajti saj baje menda bojda...

... xsingx xsingx xsingx Slovenija gre naprej!!! :palec: :palec: :palec:

x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

NE MOREM NE SEDET, NE STAT, NE GLEDAT, NE MIŽAT, NE TIPKAT..........

ŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Zdaj mormo dat dva gola!!!!!!!!!!!!!!! :V:

Dejmo dva, dejmo dva, tri! x!x x!x x!x

Sem rekla, rdeci karton, Mitja pravi - to ni dobr... :V:

Picasso

xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

... mirno kri ohranit.

V napad! A organizirano... x!x

Mogoce Hrvote sesuje tale premoc, ki jo bodo dobili v glavo..,. ena nepazljivost... :inocent: xcrossfingx

... upajmo, da bo tako...

Picasso

Kok sem zivcna... da moram semle tekat skoz...

Po eni strani...

Ma, kaj cmo filozofirat!

Dajmo nasi!!! x:)x x:)x x:)x

Picasso

......  xgoldfishx migni zdaj.....če že prej nisi........

... :o|o: xrolleyesx ... kao...

x:o)x x:Dx

Manj kot 15 minut do konca srecanja...

:sori: to je malo za fusbal... a vseeno - ck, pa je sprememba... v lajfu... v sportu... :detelca:

Picasso

P.... jim....

hah, Čist razumem Marso k pravi da noče več napovedovat, tekm, Jure bo moral it naprej brez slovenije :C: Fak, ja pa zakaj morem met tolk natancno prav, ena napaka po drugi tretini, tocno sem zadel, heh, ni šans ne bom več, napovedoval športnih tekem, državnega formata....., pismu ej, pa lohk bi mi kdo pisal na mail, naj ne šlogam..... xnckrivx, pa noben nic, pol pa zajebem... hja, when will i ever learn. Na device sem preprical v svoj, prav tiste tri vedezevalke ki so napovedale slovensko zmago so en, k vredne, jaz, heh jaz pa sem en k...........

Držte se, na sončni strani alp, bo deževalo.... šmrc.... jutri pa kolokvij... kako naj gre človek po takem porazu spet v boj.... heh, ajd, jaz grem spet v boj se delat da ni blo nič, zanikanje, je najbolj enostaven obrambni mehanizem, naslednja stopnja je...

Sodnik je bil kriv. k je vn poslal tizga njihovga s kartonom, to je naše tolk razveselilo da so gol dobil..... jebat ga.

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

:V: :V: :V:

Ja. Jaz sem se tudi pritozila nad taktiko. :C:

Pa tudi - to ni kosarka, da se v dveh minutah kaj zgodi... Prej bi moral biti brejk tekme (z igralci), energetsko... :sori:

A vseeno; svaka cast Slovencem.

Vseeno pa so delovali nekoliko lenobno, kot da bi imeli utezi na nogah (mrk), tezki, malo pocasni in neartikulirani (cesar smo se bali v bistvu)...

Hrvati bolj (ne samo agresivni, pac pa tudi nekako...) motivirani... zagnani.

Po drugi strani pa - halo? Hrvati (dobri) so se moral krepko matrat x!x , da so 'ene Slovence' tkole...

Picasso

Vseeno pa so delovali nekoliko lenobno, kot da bi imeli utezi na nogah (mrk), tezki, malo pocasni in neartikulirani (cesar smo se bali v bistvu)...

Hrvati bolj (ne samo agresivni, pac pa tudi nekako...) motivirani... zagnani.

Saj same zemljske težke karte so ble na naši strani.... jebat ga, več sreče naslednjič, kaj zdej na evropsko ne grejo, kaj bodo naredili, prvenstvo, podevropskih poražencevv... al kaj, al kvalifikacije za svetovno? bo prašnikar letu? adijo stadion.... :( ah jebat ga nogomet ni lepa igra, morda lepa ala tragedija lepa.... ni fer, premal golov je... k če bi bla košarka bi naši zadnjič lepo zmagali, 70 60, zdej lepo tam 60 69 in skupaj za eno piko šli naprej..... tko pa :C:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...