Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Ej, folk - dejmo navijat, navijat - s pozitivo, z energijo...Ker skoz sem bila v strahu... Hrvati so se mi zdeli mocn(ejs)i.Dvomila sem v bistvu v uspeh... :| Sory. A - je pa en moment in to je custveni, psiholoski... namrec - Hrvati so zelo, se bolj zivcni... To bi znalo bit gud za nas... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Mick... stavit bi sla lahko...Sem rekla Mitji, evo, ziher bo kdo komentiral v polcasu - ce ne drugi, Mick bo ziher...In - nihce ne komentira, Mick ne komentira. O, in potem refresh - Mick komentira. Ja, saj... Pravis - samo ne gola... seveda, s to predpostavko...A se bolje je - gol, goll, golll! 1:0, 2:0, 3:0 ... -----> Ker namrec kajti saj baje menda bojda... ... Slovenija gre naprej!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Glede na to, da se ne spoznam preveč na nogomet, sam špica je gledat take borbe, prosim če mi kdo razloži, ali se 11. metrovke igrajo tudi v primeru 0:0? Ali samo če je 1:1, 2:2,... <_< Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Mick - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 = V BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Tudi rdeci karton za Tudorja! Dejmo navijat!!!!!!!!!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 TUDOR ODPLESAL Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 a a a???????????? mamo živčke al nimamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Thank's Mick, torej NAVIJAM DA BO 0:0!!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE :xx!: :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 NE MOREM NE SEDET, NE STAT, NE GLEDAT, NE MIŽAT, NE TIPKAT.......... ŠIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 CIAO PORTUGAL.... Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Zdaj mormo dat dva gola!!!!!!!!!!!!!!! Dejmo dva, dejmo dva, tri! x!x x!x x!x Sem rekla, rdeci karton, Mitja pravi - to ni dobr... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 NE BOJ - MESARSKO KLANJE! NI ŠE KONC..... DEJMO, DEJMO, DEJMO KDOR NE SKAČE.... Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ... mirno kri ohranit. V napad! A organizirano... x!x Mogoce Hrvote sesuje tale premoc, ki jo bodo dobili v glavo..,. ena nepazljivost... ... upajmo, da bo tako... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Kok sem zivcna... da moram semle tekat skoz... Po eni strani...Ma, kaj cmo filozofirat!Dajmo nasi!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ...... migni zdaj.....če že prej nisi........... :o|o: ... kao... Manj kot 15 minut do konca srecanja... to je malo za fusbal... a vseeno - ck, pa je sprememba... v lajfu... v sportu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 BEMO SVETCA...... VSE NOHTE SEM POGRIZLA :xx!: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 TIKA, TAKA, TIKA, TAKA,GOL, GOL GOL!!!!!!! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Zakaj so igrali kar 60 minut na rezulat 0:0-totalno brezvezna taktika, no saj zdaj se nam pa maščuje......vsi se nam lahko smejijo.....če hočeš zmagato moraš vendar le dati GOL! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 KLJUB VSEMU - BORCI DO KONCA! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 P.... jim.... hah, Čist razumem Marso k pravi da noče več napovedovat, tekm, Jure bo moral it naprej brez slovenije Fak, ja pa zakaj morem met tolk natancno prav, ena napaka po drugi tretini, tocno sem zadel, heh, ni šans ne bom več, napovedoval športnih tekem, državnega formata....., pismu ej, pa lohk bi mi kdo pisal na mail, naj ne šlogam..... , pa noben nic, pol pa zajebem... hja, when will i ever learn. Na device sem preprical v svoj, prav tiste tri vedezevalke ki so napovedale slovensko zmago so en, k vredne, jaz, heh jaz pa sem en k........... Držte se, na sončni strani alp, bo deževalo.... šmrc.... jutri pa kolokvij... kako naj gre človek po takem porazu spet v boj.... heh, ajd, jaz grem spet v boj se delat da ni blo nič, zanikanje, je najbolj enostaven obrambni mehanizem, naslednja stopnja je... Sodnik je bil kriv. k je vn poslal tizga njihovga s kartonom, to je naše tolk razveselilo da so gol dobil..... jebat ga. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Ja. Jaz sem se tudi pritozila nad taktiko. Pa tudi - to ni kosarka, da se v dveh minutah kaj zgodi... Prej bi moral biti brejk tekme (z igralci), energetsko... A vseeno; svaka cast Slovencem. Vseeno pa so delovali nekoliko lenobno, kot da bi imeli utezi na nogah (mrk), tezki, malo pocasni in neartikulirani (cesar smo se bali v bistvu)...Hrvati bolj (ne samo agresivni, pac pa tudi nekako...) motivirani... zagnani. Po drugi strani pa - halo? Hrvati (dobri) so se moral krepko matrat x!x , da so 'ene Slovence' tkole... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Vseeno pa so delovali nekoliko lenobno, kot da bi imeli utezi na nogah (mrk), tezki, malo pocasni in neartikulirani (cesar smo se bali v bistvu)...Hrvati bolj (ne samo agresivni, pac pa tudi nekako...) motivirani... zagnani. Saj same zemljske težke karte so ble na naši strani.... jebat ga, več sreče naslednjič, kaj zdej na evropsko ne grejo, kaj bodo naredili, prvenstvo, podevropskih poražencevv... al kaj, al kvalifikacije za svetovno? bo prašnikar letu? adijo stadion.... ah jebat ga nogomet ni lepa igra, morda lepa ala tragedija lepa.... ni fer, premal golov je... k če bi bla košarka bi naši zadnjič lepo zmagali, 70 60, zdej lepo tam 60 69 in skupaj za eno piko šli naprej..... tko pa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.