Skoči na vsebino

Nezgode

Mick

Recommended Posts

• Komentarji 56
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:vragec:

hihi mick....a de si zvezde vidu?....v zhivo?.....bemu ti morjo astrologinje zavidat, k sam po tabelah brskajo x:Dx

ok....poshkodbe:.....hehe:

leva noga: shpiralc v goleni, 2x zlom (navadni x:Dx )

desna noga: zlom nad in pod kolenom (istochasno x:Dx )

leva roka: 2x zlom

desna roka: 1x zlom, izpah komolca, izpah zapestja

razsut nos,

pretres mozhganou 2x,

pa tur na riti x:Dx

cool tema.... x:Dx x:Dx x:Dx

666 nerod....hehe

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...

Nezgode sem do zdaj vse dokaj dobro preživela - rojena pod srečno zvezdo.

Ko sem bila par let stara (ne vem točno koliko), so mi na glavo padla vrata ene omare. In to ne lahkokategorne Rutar omare, ampak še une klasične masivne omare. Mi še danes po eni črti ne poganjajo ščetine na glavi x:)x , samo sploh ni videti.

No potem sem pri 5 letih na morju staknila eno rano malo nad kolenom, ker sem malo preveč strastno plavala z rokavčki. Sem brcala, da bi čimprej preplavala tisto razdaljo, ki sem si jo zadala in pri tem brcnila v skalo in dobila globoko rano. Verjetno bi bila primerna za entllanje, ampak mi je mami kar Propolis nalila vanjo in se je tudi s pomočjo morja zacelilo. Imam še vedno spomin, ki me pa ne moti.

Naslednja zadeva je bila prometna nesreča z enim kolegom, s katerim sva proslavila moj rojstni dan. POtem sva se šla vozit po avtocesti - jaz sem bila kopilotka. No in pospešuje, pospešuje, pa vožnja ni bila dovolj zanimiva, pa je zapeljal na počivališče Barje, nazaj pa ni zvozil in naju je odneslo čez robnik. Jaz sem bila pripeta, on pa pribit x:Dx . Izšlo se je najbolje možno, avto totalka, midva pa cela.

Naslednja odlično preživeta nesreča je bila pa letos marca, z možem sva avto totalno sesula, midva pa obadva popolnoma cela.

Povzetek : Svinjico imeti za kopilota je nevarno, pa ne za vas, ampak za vaš avto x:)x

Veseli me, da je šlo samo za material, da je pa zdravje dobro zvozilo x:)x :palec: in sem pošteno hvaležna mojemu Angelčku.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Ko sem bila še otrok, sem bila pač klasično štorasta, kot vsi otroci. x:)x Večjih nesreč pa ni bilo. Edino, ko sm bila stara cca. 6 let smo na morju plezal po platneni "strehi" za avtomobile na parkirišču in streha se je strgala, jaz pa čof na glavo. Sem imela manjši pretres možganov, drugače pa mi ni bilo hudega. Mi je blo pa težko, ker sem se potem morala izogibati soncu nekaj časa, kar je pomenilo, da sem morala biti v apartmaju v temi. Drugače je bolela glava. x:Dx

Pred šestimi leti pa sva imela s partnerjem malo hujšo prometno nesrečo. Voznik avtomobila ni bil najbolj pozoren in tudi malo prehiter je bil, pa sva mu bla na frčku čist nezanimiva. Tudi potem, ko naju je zbil. Jaz sem imela ponovno razbito glavo - nekaj časa sem bila celo v nezavesti in leva roka je utrpela manjše poškodbe. Glavo so zašil, na roko pa sem dobila longeto (neke vrste pol-gips). Moj dragi jo ni odnesel tako poceni, vendar hujših posledic nima. xloveyx Ljubezen pa itak pozdravi vse. :wub:

Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........

Pred leti sva se s kolegico peljali iz LJ kjer sva gledali butec in butec pa je bilo pozno in deževalo je, meni se je v CE na zmenek nazaj mudilo in sem v Trojanah prehitevala kolono in en cepec moškega spola ni nič pogledal in zapeljal predme in sem se mu hotela umaknit, pa me je odneslo po bankini navzdol, sva se obračali in avto je bil za na odpad, midve pa celi. Sreča, od takrat sem raje pol ure pozneje vsepovsod oz. prej štartam od doma ali kjer sem že.

LP!

• 4 months later...

Glede na to, da sem bila kar neroden otrok, sem jo v glavnem dobro odnesla; nekaj razbitih kolen, pa razbita arkada.

Ko sem začela malo bolj resno šport zganjat, so bili kar pogosto na sporedu nabiti prsti (mezinec imam še danes malo kriv), pa tudi zviti gležnji.

Enkrat na morju sem si presekala koleno na propelerju motorja od jadrnice, ki je bila na srečo zasidrana v zalivu (spodrsnilo na stopnicah).

Pred nekaj leti na basketu poškodovala koleno (zdravniška diagnoza: distorzija; ligamenti čvrsti, meniskus cel), ampak od takrat naprej ga ne morem več obremeniti.

Pred 10 dnevi zvila zapestje... naredila osnovno napako... premalo se ogrela, izgubila ravnotežje na stezi... 2-kilska krogla v eni roki, z drugo pa pred sebe, da ne padem... nekako se znebila krogle, levica pa... :xx!

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Guest sanjalica

Ni moja dogodivščina, je pa dogodivščina mojega kolega.

Ansambel Posodi mi jürja so imeli nastop v Mariboru. Že pred tem se z eno mariborsko radijsko hišo dogovorijo za intervju, takoj po koncertu. Ker se je nastop zavlekel, so poklicali na radio in se opravičili ter se zmenili za nov termin...eno uro pozneje.

Čez eno uro dečki pridejo na radio, pravijo da so prišli na intervju... jih :eek: :eek: :eek: .... Kako??? saj so že bili tukaj, smo že opravili intervju. x;)x

Trije pogumneži so prišli, se predstavili "kao Posodi mi jürja", opravili v živo intervju in odšli...

In nihče ni ugotovil...ne voditelj, ne poslušalci... xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

zvita desna noga pri 8 letih, ko sm bla tak knjigožer, da sm kar med potjo brala knjigo, pa nism gledala. kje hodim... :xx!:

Počena oba palca na rokah :xx!:

Prometna 5 dni pred 12 rojstnim dnem, sfrnažena leva noga, 1 mesec v bolnici :xx!:

En svinski padec na levo koleno, da mi je oteklo na stopnjo zeljne glave, od takrat mam bolečine ob spremembi vremena

:xx!:

Ja, pa še to ( od takrat verjamem v angele x;)x ) skor bi padla ( pri nekako 8,9 letih) v kanalizacijo, ker je bil pokrov na pol zaprt, pa smo se lovil uzun okol blokov, pa sm stopla gor, pa obvisela nad kanalizacijo zataknjena za en konček bundice za smetnjak ( ne vem kake hakeljčke majo smetnjaki ). Tako sem visela in se drla in upala, da se ne snamem, pa si ful noben ni upu pridet tja, k so mislal, da se zajeb...Pol me je pa rešila ena duševno motena ženska in sem ji ful hvaležna...No izkazal se je, da so bli vsi ostali mal moteni, da me niso rešil, razen te ženske. x:Dx x;)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz sem se ravno pred ene 10imi minutami s sekiro (topim delom, vsaj to) po kazalcu leve roke.:eek:

Apetitlih zgleda, zelo... x!x

Zaenkrat imam roko v posodi z ledom, upam da delam prav x?x

Ce kdo pozna kaj 'domacega' kaj bi pomagalo prstu, naj kr napise.

Ne rabim za bolecino, to obvladam.....

Še po kazalcu desne roke se dej, da boš pozabu na kazalec leve roke... x:Dx x:o)x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Jaz sem se ravno pred ene 10imi minutami s sekiro (topim delom, vsaj to) po kazalcu leve roke.:eek:

Apetitlih zgleda, zelo...  x!x

Zaenkrat imam roko v posodi z ledom, upam da delam prav x?x

Ce kdo pozna kaj 'domacega' kaj bi pomagalo prstu, naj kr napise.

Ne rabim za bolecino, to obvladam.....

daj gor med...( x?x :inocent:) xnckrivx pravijo da med čisti, zdravi, razkužuje... skratka :palec:

Sem se spomnila na enga hudičevga mulca, ki mi je vrgel varovalko v glavo, ko sem bila stara ene 5-6 let, me je kar kri zalila...

...pa sošolka mi je padla na roko in mi jo zlomila....

...pa pred petimi leti sem drsala, padla na lepem in si ful glavo razbila, me je zmanjkalo za par trenutkov...to je bil psihičen šok...takrat sem se zbudila iz enga miselnega vzorca, ki ga zdaj ne furam več x8Dx

od takrat sem prisotna v sedanjosti in pozorna...in nimam poškodb :vtz:

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

meni pa se zaenkrat še nič tazga zgodilo... hm ajd, enkrat sem se igral s sekiro, pa "taknil" koleno, ajd, mal krvi je blo ampak zdaj mam centimetersko brazgotinico... ;) ki jo vidijo samo "pozorne" oči... mal sem se enkrat udaril v komolec, ko me je usulo s kolesom.... (lej mami brez rok.... pol pa gledam v stran v eno tisto "holllllowen" bučo, izrezljano in to, pol pa sam fiubum..... ajd nič hudega s tistim nič zlomljeno pa to..., hm hm ne na glavo nisem padel, al pa se tega vsaj ne spomnim, enkrat mal prste obrezal z vrvico ki je hitro drvela skozi (spuščanje zmaja z golimi rokavi v ajdovski burji) hm kaj še, ahja, moje srce točno x;)x xsrcx Volare hoho, ... ;) pojmo pa naprej, ahja par strun sem strgal... morem vpisat pesem dneva...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Vsake toliko se fino prevržem - pač strelec na delu...kaj morem.

Je bilo fino videti zadnjič, ko sem se prevrnila s samokolnico. Kao neko bljižnico hotla ubrati, pa je šla samokolnica po svoje, jaz pa salto naredila. x:Dx Še vedno imam modrico na - nadlahti... x:Dx

Levico sem imela 2x zlomljeno....sicer pa jih vedno odnesem s ful modricami. Svetla in občutljiva polt...aja...ali pa režem piščanca in močno zarežem - v kazalec...šivanje. Ali hočem neko eleganco pa visoke pete - pol pa se prevržem tako mimogrede...in še kaj razbijem med padcem x:Dx x:Dx Pol pa brž ugotovim, da pete pač niso zame x:Dx

Da o prometnih nesrečah niti ne govorim( se zapeljala pod kamion, ali se pustila čelno trčiti, ali rušili betonske ograje...ful tega).

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Spomnim se treh poškodb...prva je hud udarec v piščal, ko sem hotela brcnit brata, pa sem zadela rob hiše...

druga...čez kolo...na surlo...sem cel mesec hodila okol k Hitler, sem mela hrasto k njegovi brki...

Tretja...druga piščal...je mati, po ne vem kakšnem naključju, privlekla domov 50L železen sod...ga pustila sredi dnevne in šla spat...tihotapla sem se v bajto, zato ga nisem vidla...direkt nagazila... :cry: :cry:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

ja ko sm bla še ful mejhna sm v umivalniku prala eno jopco in se je ta jopca zataknila v odtok potem je pa prtekla fffffffffffffuuuuuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllllll vroča voda direkt na mojo roko.roke pa nisem mogla odmaknt ker se mi je tut roka zataknila v odtok.no uglawnm bla je tok vroča voda da se mi je koža iz roke DOOOOBESEDNOOO povesla. zdej se na srečo nič več ne pozna.sam bolel je pa .......uuuffff :wacko: :cry:
NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

• 2 weeks later...
dej dej ne nabiji tamala:)..........kaka jopca??????????........aaaaaaaaaaaAAAAAAAAAA

hehehehe:)

a??? :eek: kwa???se greš tepst al kaj...boš potem zlo velik pod to temo napisala...

NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM...

Ja, pa še to ( od takrat verjamem v angele x;)x ) skor bi padla ( pri nekako 8,9 letih) v kanalizacijo, ker je bil pokrov na pol zaprt, pa smo se lovil uzun okol blokov, pa sm stopla gor, pa obvisela nad kanalizacijo zataknjena za en konček bundice za smetnjak ( ne vem kake hakeljčke majo smetnjaki ). Tako sem visela in se drla in upala, da se ne snamem, pa si ful noben ni upu pridet tja, k so mislal, da se zajeb...Pol me je pa rešila ena duševno motena ženska in sem ji ful hvaležna...No izkazal se je, da so bli vsi ostali mal moteni, da me niso rešil, razen te ženske. x:Dx  x;)x

xsrcx x:)x x:)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...