Skoči na vsebino

Motoristi! pozor!

Kristalka

Recommended Posts

Motoristi! Pozor!

Ste v kakšnem moto klubu?

Jaz sem namreč nadebudna mlada motoristka( še ne :xx!: vozim, me drugi x8Dx vozijo) in bi se bilo zanimivo spoznat na kakšnem moto zboru!

Božični bo v Celju se mi zdi! 2. 12. 2003

Meni so všeč choperji! x:Dx :2src: x8Dx x;)x x:)x :vragec: x:px :palec: Pa tebi oz. vam?

Tulipani (sem "častna" x:Dx članica) so/smo imeli zbor julija in bilo je fantastično :palec: :vragec: x:px x;)x x8Dx x:Dx ! Tudi Nord je bila tam! Ampak ne cel čas - je morala :xx!: domov! Jaz pa sem bila do konca! :palec: x8Dx

Deli na socialnih omrežjih

hah ja.

no jaz bi rajš rekla :

pozor na cestah

ker jaz se ful bojim, da bom nekoč vidla špelino sliko v osmrtncah :C:

no sej motoristi so ql, pa fajn partije majo, samo za bozjo voljo, kaj se res morjo eni brez čelade nevem kolko skos vas pelat !!! kaj če mi keri kužka povozi

mejte se radi....

Kristalka..... Svoje cajte (še vedno, ko imam priliko) sem bila obsedena z motorji... Da bi vozila sama, nimam poguma, se pa zelo rada vozim zadaj...

Ne privlači me brzina, zato športnih motorjev ne maram. Obožujem pa Choperje in počasno vožnjo brez čelade...

Harley Davidson :palec:

BORN TO BE WILD! :palec: :palec:

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Ohho motoristi, mater moram čimprej to A kategorijo narest', na žalost so ure postale strašansko drage. 8 jurjev ena ura. :sori:

So mi pa všeč motorji, ki so mešanca med cestnimi in endurcam npr.: Honda transsalp, ali pa BMW Dakar. Choperji in davidsoni, kaj pa vem hmmm kolega na choperju izgleda kul, sam ne predstavljam si kako bi jaz tako goro motorja fural.

Ja sam ka mali pao s lipe

Hihi, jaz sem danes posebej zato prisla domov, da pomagam bratcu motor oprat in namazat in pripravt na zimo.. Glede na to, da sem vec km naredila z njim letos poleti kot on, bi se spodobilo pomagat. x;)x

Ce bo vse po sreci, bom pa naslednjo sezono ze svojega cistila... :detelca:

Aliana

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Kristalka..... Svoje cajte (še vedno, ko imam priliko) sem bila obsedena z motorji... Da bi vozila sama, nimam poguma, se pa zelo rada vozim zadaj...

Ne privlači me brzina, zato športnih motorjev ne maram. Obožujem pa Choperje in počasno vožnjo brez čelade...

Harley Davidson  :palec:

BORN TO BE WILD!  :palec:  :palec:

To! Jaz tud nimam rada cestakov al pa endurotov! sej so lepi! amoak, ne! choperji so lepši! usnje...born to be wild...rutka... zakovice....resice...free ride.. :palec: x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...