Kristalka 16. november 2003 Prijavi Deli 16. november 2003 Motoristi! Pozor! Ste v kakšnem moto klubu? Jaz sem namreč nadebudna mlada motoristka( še ne :xx!: vozim, me drugi vozijo) in bi se bilo zanimivo spoznat na kakšnem moto zboru! Božični bo v Celju se mi zdi! 2. 12. 2003 Meni so všeč choperji! Pa tebi oz. vam? Tulipani (sem "častna" članica) so/smo imeli zbor julija in bilo je fantastično ! Tudi Nord je bila tam! Ampak ne cel čas - je morala :xx!: domov! Jaz pa sem bila do konca! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. november 2003 Avtor Prijavi Deli 16. november 2003 Born to be wild Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 hah ja. no jaz bi rajš rekla : pozor na cestah ker jaz se ful bojim, da bom nekoč vidla špelino sliko v osmrtncah no sej motoristi so ql, pa fajn partije majo, samo za bozjo voljo, kaj se res morjo eni brez čelade nevem kolko skos vas pelat !!! kaj če mi keri kužka povozi Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
spelca 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 ker jaz se ful bojim, da bom nekoč vidla špelino sliko v osmrtncah Saj jaz nimam motorja. In se jim sploh izogibam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Kristalka..... Svoje cajte (še vedno, ko imam priliko) sem bila obsedena z motorji... Da bi vozila sama, nimam poguma, se pa zelo rada vozim zadaj...Ne privlači me brzina, zato športnih motorjev ne maram. Obožujem pa Choperje in počasno vožnjo brez čelade...Harley Davidson BORN TO BE WILD! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Ohho motoristi, mater moram čimprej to A kategorijo narest', na žalost so ure postale strašansko drage. 8 jurjev ena ura. So mi pa všeč motorji, ki so mešanca med cestnimi in endurcam npr.: Honda transsalp, ali pa BMW Dakar. Choperji in davidsoni, kaj pa vem hmmm kolega na choperju izgleda kul, sam ne predstavljam si kako bi jaz tako goro motorja fural. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 ker jaz se ful bojim, da bom nekoč vidla špelino sliko v osmrtncah Saj jaz nimam motorja. In se jim sploh izogibam. mislila sem kristalko Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Saj lahko popravš tist post in namesto špelce marelce, prpopaš gor kristalko. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Haha, decembra majo modeli zbor... Bobnar biu kar nekaj let motorist... (sami stroški) Decembra x!x Zbor x!x A si ziher Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Uu madona pa res . Mogoče je pa to sam finta od Kristalke , al' so pa nekateri res totalni fanatiki. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Hihi, jaz sem danes posebej zato prisla domov, da pomagam bratcu motor oprat in namazat in pripravt na zimo.. Glede na to, da sem vec km naredila z njim letos poleti kot on, bi se spodobilo pomagat. Ce bo vse po sreci, bom pa naslednjo sezono ze svojega cistila... Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 evo jih bikerje Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 kaj pa ta Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 KOMEJ SEM SE NAUČILA SLIKE GOR LIMAT,NE ZNAM PA JIH ŠE POVEČAT..... NAMEN JE BIL DOBER Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 heheza tegale se ne da recht de ni od muh Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 ha, ha, ha AAkhut HAPPY BIKER Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. november 2003 Avtor Prijavi Deli 22. november 2003 Kristalka..... Svoje cajte (še vedno, ko imam priliko) sem bila obsedena z motorji... Da bi vozila sama, nimam poguma, se pa zelo rada vozim zadaj...Ne privlači me brzina, zato športnih motorjev ne maram. Obožujem pa Choperje in počasno vožnjo brez čelade...Harley Davidson BORN TO BE WILD! To! Jaz tud nimam rada cestakov al pa endurotov! sej so lepi! amoak, ne! choperji so lepši! usnje...born to be wild...rutka... zakovice....resice...free ride.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. november 2003 Avtor Prijavi Deli 22. november 2003 Haha, decembra majo modeli zbor... Bobnar biu kar nekaj let motorist... (sami stroški) vem, vem! sej grem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Prednosti motorja... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 ufaa, jaa prav za skp sta jaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Rada imam motorje, moj je imel anduro in zdaj imava samo še čelade. Poleti je to 1A zabava in izlet. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. november 2003 Prijavi Deli 24. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. november 2003 Avtor Prijavi Deli 26. november 2003 pokowc, a to si ti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 mah kje pa. mene nouš vidla na motorju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.