loncek1 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 katera je tvoja najbolj neumna navada? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 heheLUNIN FORUM 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. november 2003 Avtor Prijavi Deli 17. november 2003 ne razumem, katera Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Hehe, povsem se pridružujem aakhutovi izjavi... sicer pa najbolj neumna razvada vsekakor ženske.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 elnino.... predvidevam, da zaradi njihove neumnosti 666 zlobijeu.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Kašlja in slabih navad ne moreš skriti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 ogromnooooooo fotografiranja x!x Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. november 2003 Avtor Prijavi Deli 17. november 2003 umetnica,če so take fotografije navada, potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Navada tudi najboljši jedi vzame okus. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 umetnica,če so take fotografije navada, potem hvala lonček1 niso navada, se pa trudim, da vidim kaj lepega Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Navada tudi najboljši jedi vzame okus. za popestritev okusa je dobro dodati kombinacijo različnih začimb Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 neumna navada al razvada, kaj je bolj natančneje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 :pstrinjam se spokovcem da je najbolj neumna razvada -navada... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Ko ste že vsi omenili.... forum, ne vem če je neumna, vendar je zlo navajena razvada! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Poleg letanja po forumu med delovni časom, bi omenila še Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Kaj pa je to neumna navada?Če zame ni, potem to ni neumna,če pa je za koga drugega, je to njegov problem.Tudi vrtanje po nosu ima svoj namen. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 če pol kdo tole nrdi, pa mačka iz nosu poje... bi rekla, da je neumna razvada. :xx!: Sicer pa 100 ljudi 100 okusov, hahahahah... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 težiti...kar neprej težim, da nekaj ni ! Umetnica super slika, kje si jo posnela, prilepi še kakšno prosim! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Neumne navade: kajenje, kompliciranje, žreti se namesto drugih, ne znati reči NE (pa še kakšna b se najdla) Neumne razvade: Popoldansko spanje, dela skoraj nikoli ne opravim do konca... Zdej sem se pa tko zmedla, da ne ločim več med razvado in navado :xx!: Pozdravček izpod Stola! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Še eno neumno navado sem se spomnila: Ne ljubi se mi brati dolgih člankov! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Neumna navada - res je, forum med službo, ampak kaj ko tako zasvoji, pa spat popoldne - kadar me prime, mi ni všeč, da potem full stvari ne naredim, pa prelaganje zadev..... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Neumna navada - res je, forum med službo,Nam so ga izklopil zarad takih, ki smo preveč gor visel :xx!: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Umetnica super slika, kje si jo posnela, prilepi še kakšno prosim! LP!Vanja, thanks sedela sem med pokljuko in dolino krme na brdu. med malico se mi je pridružila kavka. ko sva pojedli malico , je stopila na skalo in "pozirala".na srečo imam fotič vedno v nahrbtniku. lep dan ti želim Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Neumna navada, pri meni je da zmeraj nekomu nekaj ušpičim , je veliko smeha, samo včasih res pretiravam. Rad bi se odvadil te razvade ali navade, kaj pa vem . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 :predvidevam, da zaradi njihove neumnosti 666 zlobijeu.....tralala...si prepričan.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.