devica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 devica; ni neumno, da razkužiš v vreli vodi zobno ščetko samo,da ti bo tut na koncu razkužanja ostale cele ščetine Hahaha, to sm enkrat pustila not v vodi kr dlje časa in so vse dlačice izpadle, pa grem jz v trgovino jih skur*at kako ščetko so mi prodal.... , pol sam mal namakam v zelo kratkih intervalih... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 Neumna navada? Hmm, da "razkužim" zobno ščetko, ko jo kupim...je to neumno Jaz tudi to pocnem in sem bila delezna zavijanja z ocmi in nekaksnega pomilovalnega pogleda s strani zobarce... :o|o: 'Stetje' pa smo ziher ze omenili, vem, da nas je kar nekaj (smao morda ne tu, pac pa v sorodni temi)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. maj 2004 Prijavi Deli 16. maj 2004 'Stetje' pa smo ziher ze omenili, vem, da nas je kar nekaj (smao morda ne tu, pac pa v sorodni temi)...Štejem črte na cesti...in točno vem...kolk hitr gremo...če se mi štetje zafcla...je absolutno prehitro...in takret začnem z matranjem šoferja...ja ja...anojing... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 18. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 18. maj 2004 Na štajerskem sem pa ful bolj zbrana, pa se ne menim tolk s sabo tudi jaz se veliko menim sama s sabo, zdaj vidim/berem, da to počne kar nekaj ljudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Vsako jutro po parkrat pogledat, če je plin na štedilniku ugasnjen in vrata od doma zaprta, pa vedno ko imam avto jaz sčekirati, če sem res zaklenila :o|o: . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 LNFni je glupe navade chez to 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 JanjaK! Kakšna brezvezna stvar je to! Pa po stopnicah nazaj pogledat, če so vrata zaklenjena, pa če je bojler izklopljen, pa plin, ja...pa VEDNO je vse OK, samo ziher je ziher... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kasandra 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 moja neumna navada je podobna Marsini, ko šteje ko rezlja in sekljajaz pa...štejem npr. stole v čakalnici pri zdravnikuče mi je dolgčasal pa kaj vse še moram nareditimi je ena prijatelca, ki je defektologrekla,da je to če je pretiranotretirano kot duševna bolezen ali pa motnjazdej pa se malo zadržujem najslajša razvada je pa ČOKOLADA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 jaz pa tudi loputam z vrati, pa šalce lomim, pa če je kdo v bližini sigurno dobi kaj v glavo, pa derem se ko zmaj, pa klejem pa špukam, adijo groza je ko sem jezna. samo to se zgodi vedno redkeje, ker folk malo pazi... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Uf Smiki, si ti koga s tem okužila? Razmišljam, da bi namest vrat une špagce za doma nabavla, pa da vas vidim loputat z njimi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 al pa drsna vrata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 25. maj 2004 Prijavi Deli 25. maj 2004 Uf Smiki, si ti koga s tem okužila? Razmišljam, da bi namest vrat une špagce za doma nabavla, pa da vas vidim loputat z njimi .:xx!: pol ne bi blo filinga. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.