loncek1 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 tako, da se pošteno prepotim, pobegnem v kašen breg in po tem sem O.K. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 lonček1 čeprav ni treba ravno pobegnit, če te tja vleče, a ne Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. november 2003 Avtor Prijavi Deli 17. november 2003 ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 napetost, kaj je to?sproščanje ob prvem vrelem loncu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 :xx!: težko oooooo ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 RRRRRRROOOOOOOAAAAAAARRRRRRR!!!!!! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Škoda, da so krožniki tako dragi , drugače pa ful hitro po kakšenem hribu navzgor seveda , tudi kakšen sočen prepir pomaga, ki pa ni priporočljiv saj vem, pa si ne morem pomagat ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Povedala vam bom, kako sem se jaz sproščala pred leti, ko smo še imeli peč na drva.... Šla sem v klet, vzela poleno in mesarila s sekiro (takrat sem se naučila, če že ne sekat drva, pa vsaj se izognit letečim treskam)...Noro se sprostiš! RES! PREVERJENO! = Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Naky to ti pa 100 % verjamem ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Še nekaj sem se spomnila - nekontrolirano boksanje v debelo pernato blazino ! NICE! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Sprehod po gozdu, pomirja mene 100 na h... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Cepljenje drv - 100% preverjeno- drži(me je pred leti tašča spravljala v bes.... :xx!: - in so pol bila vsa drva lepo scepljena ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Nataly, da nisi ti zobotrebce nardila ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šeherezada 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Najprej LINDT - potem pa sobno kolo!! Citiraj Love is hello and goodbye...until we meet again.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Nataly, da nisi ti zobotrebce nardila ? - se da, če si fejst besen! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Sta dobri Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Nataly, da nisi ti zobotrebce nardila ? - se da, če si fejst besen! to sem tud jaz v enem obdobju počela vsa težka dela sem podelala, ko sem imela občutek, da me bo razneslo potem sem imela obdobje, ko je bilo takrat, ko me je napenjalo :xx!: , vse počiščeno v nulo no, zdaj pa takih hudih napetosti (na srečo) že precej časa ne čutim. če se je pa nekaj pojavi, grem pa tečt Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Jaz pa se vsedem za računalnik in igram Kralja ali Pasjanso. Skor bolj me pomirja Kralj, ker Pasjansa se včasih ne izide, pa me pol še bolj razjezi. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Tako, da eksplodiraš, ampak da nobenemu s tem ne škoduješ x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 hmmm...pol boljsh implozija....hehe 666 zlobijeu....tralalal Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Jaz imam skoz neko napetost, al' v glavi, al' med nogami, v nogah, v rokah, v srcu, kjerkoli sem me strese orng. , potem ratam še bolj trd, še bolj neusmiljen, še bolj, bolj, bolj, dokler ne pregorim :xx!: . Pol si pa vzamem bajk al' pa nahrbtnik pa hop v hribe in doline. . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 pred leti sem se poslužila pisalnega stroja in tipkala tekste (prepisovala iz knjig), sestavljala puzzle...dans se sm čudim temu, predvsem tipkanju... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Povedala vam bom, kako sem se jaz sproščala pred leti, ko smo še imeli peč na drva..Šla sem v klet,vzela poleno in mesarila s sekiro (takrat sem se naučila, če že ne sekat drva, pa vsaj se izognit letečim treskam).Noro se sprostiš! RES! PREVERJENO! .oja, res je, to jest počnem. sam pol žule dobim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 z jogo, osredotočenostjo na dihanje->predstavljaš si majhno puhasto pero in da ga v mislih rahlo odpihneš masažo točk na dlaneh,stik z naravo...Stankaaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Stanka tole je spet en prav tvoj odgovor in si te prav predstavljam, kako se takole sproščaš. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.