stankaa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Janja ravno včeraj sem se takole sproščala, namreč pred kratkim se odkrila jogo - v praksiin super je bilo ... pa tudi super je bilopotem peljati učitelja joge in z njim poklepetati Stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Joga je ena od tistih zadev, ki tudi mene tam nekje v daljavi zanimajo. To pomeni, da me tko nekako zanima, ampak še ne tako zelo, da bi se tej zadevi posvetila. Njen čas še prihaja. Zaenkrat se pa od joge še najbolje na jogije spoznam . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 no ja....jog je vech vrst....kakor komu pashe:HATA YOGATANTRA YOGAALKO YOGAPAPA YOGAPIVO YOGA 666 yogi -ou.....tralala.......HOP!..sasa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 no ja....jog je vech vrst....kakor komu pashe:HATA YOGATANTRA YOGAALKO YOGAPAPA YOGAPIVO YOGA 666 yogi -ou.....tralala.......HOP!..sasaTi si čist zajogiran. A veš da lahko postaneš odvisnik od tega. . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 YOGOHOLIK? she zmeri boljsh k YUGONOSTALGIK 666 yoyojeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. november 2003 Prijavi Deli 23. november 2003 Khmmm jaz vsaj priznam . Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Tesnoba je nemir, povzročen od hrepenenja, ki je izgubilo potrpljenje. Harawi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Se strinjam z zgoraj navedeno filozofijo ! Sem mislila, da je kakšen pameten recept. :o|o: A je spet riba v luni ali kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 A mora biti lunca v ribah, za kaj takšnega Res pa je, da bo od sobote zgodaj zjutraj res tam... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 danes je moja napetost izginila na tekmi, ker sem bila zelo glasna navijačica, uf, mam občutek da preglasna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 hmmm.....klele en zlo napet del mojga teleshchka....bom moral prjatlco na pomoch poklicat 666 erektivno napetih zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 levo rokico al desno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 vse luknjice....slurp................mljask..............gulp! 666 shotorchkou.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 tako da grem nekaj pocet...al pa poslusat muzko...plesat....gledat gore na balkon....globoko vdihnem, DIHAM. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 če je mišljeno to, kako se razbremeniš od vsakdanjega stresa, je to absolutno joga s pranajamo in meditacijo, včasih tudi na troli in na predavanjih poskušam s popolnim jogijskim dihanjem in mi kar gre. Vse ostalo pa me poživlja, težko bi rekla, da pomirja, oz. reši napetosti. Ali pa se enostavno večkrat zalotim, da napenjam obrazne mišice in jih enostavno sprostim. In zadnje čase tudi ne poskušam več toliko vlečti trebuha noter, ker to sploh ni zdravo, je samo modna muha. Mislim, to delam, ko se le spomnim. Zelo me sproščajo tudi vonji in barve, pa kakšno plavanje bi še šlo in to je to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 a celo!?? jsz sm zmer mislu da laufas po stanovanju kake 13 ur, dokler ni nujno da se vsedes razen ucasih. --------tako da grem nekaj pocet...al pa poslusat muzko...plesat....gledat gore na balkon....globoko vdihnem, DIHAM. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.