Kristalka 22. november 2003 Prijavi Deli 22. november 2003 čokolada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Jaz sem se včeraj razvajala, čepraj je bila luna, sem se zvečer prav prijetno nabasala in šla ob osmih po vremenski spat, tako sem bila utrujena. Kako je prijal ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 pon.: jst sem pa prišla od dohtarja, utrujena in noge so me bolele vklučno s kolenom... phhuuuuffffffffff.................... v posteljo! zzzzzzz zzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 29. november 2003 Prijavi Deli 29. november 2003 čokolada hi hi ne maram čokolade Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 8. december 2003 Prijavi Deli 8. december 2003 hehejst se glihkar hudo razvajam... 666 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 9. december 2003 Prijavi Deli 9. december 2003 kako bi mi pasala masaža... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 v tem trenutku bi se najbolj razvajala, če bi odšla nazaj v posteljo, odklopila telefon, malo meditirala in poslušala svoje misli v tišini...vendar pa delo kliče in danes to pomeni ogromno dela... ampak v tišino svojih misli bom pa vseeno malce ušla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Uh, zadnji teden se razvajam, fuuuul - december.....sem si kupila en CD, pa včeraj knjigco - tok materialističnega razvajanja... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 samo-razvajanje: ko si privoščim kaj zase (drink s frendico, dolg telefonski pogovor, glasba, masaža, vikend samo zase, izvesti kakšno odpuljeno idejo.....) če me pa razvajajo drugi: ni za javnost Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 ja, razvajam se s poljubi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 hehe pokowc...shnicl si obes okol vratu, pa psa not u bajto spust....se bo skos s tabo shpilau 666 zlobijeu.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 heheHaso je izgubio psa pa od tuge ne zna što će.- Daj oglas u novine. - kaže mu Mujo.- Ma, ne vrijedi, ne zna Vučko čitat! 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 s cim se pa vi razvajate? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Zdajle se razvajam. Z lenarjenjem čajček ob računalniku, brskanje po forumu, brez obveznosti ta dan... evo, to je zame zdajle perfect razvajanje Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2005 Prijavi Deli 22. oktober 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 z vanilijevimi svečkami, muškatom, dobrim jazz-om in dobro bukvo naprimer potem so pa tu še koncertki, izletki...pa seveda...čevlji in torbice Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 s sabo.....pa s svojim majndom zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aandreja 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 Tole vaše razvajanje je prav super....Meni recimo paše, da me zvečer moj mačkon vzame pod prste in me masira in masira....Tako preganjava moj nesrečni celulit pa še fajn je.....Seveda imam še več vrst razvajanja in eden med njimi je tudi, da se vsedem na balkon z dišečo šalico kave, prižgem en pravi cigarilossssss(uf...to je pa že razvada, ne???)....... Citiraj poglej se v ogledalo in videl boš svojo dušo http://sl.netlog.com/aandreja/blog/blogid=87933 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doorwoman.p 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 zame je razvajanje to, da ni nobenga doma, pa si dam gor eno dobro musko pa plešem, pa pojem, se derem pa me noben ne sliši.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. september 2007 Prijavi Deli 26. september 2007 savnakopel s svečkami v dvoješopiiiiiing Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 so bli to kar eni nicki, k jih zdej ni več... se počutm ko ena taka starešina ma... sam, da seže pogled prav tja do konc sveta... dejansko in figurativno... ceteris paribus... ne glede na vreme Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 jaz sem bila danes 2h v kopalnici bana, nohtki, kremice...yessssss Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 27. september 2007 Prijavi Deli 27. september 2007 s cigareti Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Naja01 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Z mojimi kosmatinčki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.