Skoči na vsebino

Prestar???

loncek1

Recommended Posts

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Prestar, tale zanimiva tema....sicer ni objavljenih tvojih podatkov Lonček1, ampak zanimivo, jaz pri nobeni stvari ne razmišljam, da bi bil za kaj prestar, če se že na začetku obremenjuješ s takšnimi mislimi, je pa cilj ali namen dosti težji.......res je če bi šel sprintati z 20-letnikom bi imel manj možnosti, saj zato sem se pa raje posvetil teku na daljše proge, ker človek je kasneje le bolj vzdržljiv........zanimivo pri meni ne odloča o starosti počutje......Otožni tebi pa en lep dan želim x;)x :palec:
Deli na socialnih omrežjih

Po nekaterih merilih...sem prestara za marsikaj...kar počnem... :xx!:

Pa vendar počnem... :palec:

Astra

xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:o|o: fijuuuuuu prestara za kaj??? To stalno poslusam ...kao a nisi ti ze mal prestara za take afne guncat??? Pa jaz ponavadi recem...a vidis da nisem, prestara, ocitno lahko se vse naredim :vragec: .

Mushi, zadnjic bila na enem hudo reperskem koncertu, sem bila ena **starejsih** mladink tam, ampak sem kar not padla x:Dx v feeling.

Drugac pa, se strinjam s teboj.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

hahaha..

Mašinca... otroci po srcu... x:px x:)x Ne?

Otožna tnx ko si se potegnila zame! :palec:

Boris, je že tko... da men muska v diskačih not good, pičkice me pa ne zanimajo.. Mam pa rada udarne koncerte... zdle bom Deep Purple mogla vn spustit in mi srce bleeding... pa Culte bi takoj šla gledat... ah saj res da malo vidim kje so pa kdaj...

Pa na take zadeve res rada grem, al pa v kak pub... recimo Zamorc, mi ga je žal da ga ni več v Celju, muzika za mojo dušo, srečaš stare znance in to, tud kej zadensaš, a za tako MTV musko men pač ni... a la Puff Didy or what pa Jenifer Lopez... taka glasba sucks.. in v take scene se ne podajam več, čeprav pol mogoč ktermu mladostno deluješ ko tam densaš..

Cosma, vidim da sva na isti valovni. x;)x

Pa sej vem, da me marsikdo šteka, tale tečko se je mal vpiču! x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

Mushi...sem opazila...pa tut jaz pomislila...da Boris vedno misli, da nas kaj muči...in nas vedno poskuša potolažiti... xrolleyesx ..

Astra

Astra in Mushi& ostale osebe........če pa tako pišete nekateri, kot da bi že imeli čez osemdeset let.......za drugo razmišljanje in gibanje ni NIKOLI prepozno, pa saj jaz vem, da marsikdo ne more iz svoje kože, pa da se človek z leti malo poleni.........res pa je, da če si takole na forumu ali za PC-jem je za ostale stvari žal manj časa....jaz bi temu dejal, mogoče je kriva slaba volja ali slaba organizacija posameznika, če si drugič v dilemi svetujem, se odloči, pa v naravo dokler še ni pol metra snega in minus 30!................lep dan vsem lunatkom,Borism :palec: xDDx

Ej...Boris.. xrolleyesx ..ne vem, slabo prebereš...al kaj...jaz imam ravno občutek, da smo tukaj polne energije...in zelo mladostne...in počnemo marsikaj...kar naj ne bi bilo...v skladu z našim EMŠO...

Če pa nekdo napiše...da mu ni do diskačev...in podobno...pa mi povej, kolk pa ti zahajaš...v diskoteke..in si vtriš muzko z MTV-ija... x?x

Če je to merilo... xrolleyesx xrolleyesx

Astra

Per aspera ad astra

Boris.. veš kak si pa jst tebe predstavljam...

KOT MODRECA Z DOLGO BELO BRADO!!!!!!!! (s tistimi reki.. pa mislimi in tko..., sej so fajni, pa brez zamere!) x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx :vragec:

hehehe....

Astra, sej boris je faca, ne..?? On deluje tako umirjeno in razsodno.. Pozitivno. :palec:

Mushi

Ha, ha sva s svakinjo šle v Cibby-ja , okolica Celje ve kje je to, bolj Jugo muzko vrtijo, čeprav ne maram teh ljudi preveč pa sva bili ful počaščeni, ker so nama pripisali kar deset let manj, res sva se bolj frkljam primerno obleki in tako, obe jih imava čez trideset. Oh, kako paše tole najinemu ženskemu egu. Včasih ko pomislim koliko je emšo mi kar vse dol pade, jaz jih imam še vedno kar tam dvajset, dokler me ne začne boleti križ in ostale težave... x:Dx x;)x

LP!

Mushi, hvala, saj so ja sami komplimenti......brada je, ampak ni siva, pa tudi dolga ne, pozabljaš da sva lahko imela par istih učiteljev......nič se ne sekiraj, ker imam tudi jaz o tebi lepo mnenje.....pa brez zamere x!x

Vanja, Cibbya poznam, ker sem bil lani tam na nastopu Vlada Kalemberja, ampak oprosti, tam je ja slaba razsvetljava.......za realne ocene, mislim pa da si pri svojih letih ja v najboljših letih.

Moram pa pripomniti, da mi ni všeč tisto "o marati ali ne marati"......to je malo nizkotno razmišljanje, da podcenjuješ ljudi, ki jih ne poznaš ali jih še niti srečal nisi.Se opravičujem, če sem bil preveč kritičen, ampak tako je..... :palec: x:)x

Lep dan x;)x

:vragec:

hihi...

glede na to, da grem delat tja kjer sem zhe enkrat, v K4, med same mlade brhke transarke..:)))))

yeah....njamy......hehe

prestar pa zhe nism...michken zombija se sicer zhe kazhe, sam to pa res ni sila, pa z dobro luchjio se da vse skrit x;)x

666 x:)x :vragec: -ou.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...