loncek1 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 imaš kdaj občutek, da si prestar za dejavnosti s katerimi bi se želel ukvarjati (da ti misel, da si toliko star prepreči udejstvovanje oz. ukvarjanje s tem)?...pa s tem ne mislim igranja z lego kockami... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
loncek1 17. november 2003 Avtor Prijavi Deli 17. november 2003 sem opazila, da sem res v formi, vsake tolk cajta se spravim na forum in takrat...se vidi, da je slabo vreme :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Po nekaterih merilih...sem prestara za marsikaj...kar počnem... :xx!: Pa vendar počnem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 otrok v meni je poln življenja in se ne meni za leta ,ki jih imam...hvala bogu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 prestara? če se kdaj počutim prestaro za kakrkoli je to verjetno odvisno od trenutnega počutja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Prestar, tale zanimiva tema....sicer ni objavljenih tvojih podatkov Lonček1, ampak zanimivo, jaz pri nobeni stvari ne razmišljam, da bi bil za kaj prestar, če se že na začetku obremenjuješ s takšnimi mislimi, je pa cilj ali namen dosti težji.......res je če bi šel sprintati z 20-letnikom bi imel manj možnosti, saj zato sem se pa raje posvetil teku na daljše proge, ker človek je kasneje le bolj vzdržljiv........zanimivo pri meni ne odloča o starosti počutje......Otožni tebi pa en lep dan želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Prestara za musko v diskačih... mi gre na jetra, se ne morem vživet v happening... pa ravno prav stara za železnico na tleh dnevne sobe... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mašinca 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Prestara za musko v diskačih... mi gre na jetra, se ne morem vživet v happening... pa ravno prav stara za železnico na tleh dnevne sobe... Citiraj Drrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Mushi, tebi odločno primankuje gibčnosti in domišljije, pa en lep dan....to ti pa želim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Eh s starostjo se pa res ne obremenjujem. Vedno znova ugotovim, da sme ravno prav stara za zadevo, ki jo počnem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Mushi, tebi odločno primankuje gibčnosti in domišljije, pa en lep dan....to ti pa želim zakaj pa, men je pa prav simpatično tale odgovor deloval Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Po nekaterih merilih...sem prestara za marsikaj...kar počnem... :xx!: Pa vendar počnem... Astra Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 :o|o: fijuuuuuu prestara za kaj??? To stalno poslusam ...kao a nisi ti ze mal prestara za take afne guncat??? Pa jaz ponavadi recem...a vidis da nisem, prestara, ocitno lahko se vse naredim . Mushi, zadnjic bila na enem hudo reperskem koncertu, sem bila ena **starejsih** mladink tam, ampak sem kar not padla v feeling.Drugac pa, se strinjam s teboj. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 hahaha.. Mašinca... otroci po srcu... Ne?Otožna tnx ko si se potegnila zame! Boris, je že tko... da men muska v diskačih not good, pičkice me pa ne zanimajo.. Mam pa rada udarne koncerte... zdle bom Deep Purple mogla vn spustit in mi srce bleeding... pa Culte bi takoj šla gledat... ah saj res da malo vidim kje so pa kdaj...Pa na take zadeve res rada grem, al pa v kak pub... recimo Zamorc, mi ga je žal da ga ni več v Celju, muzika za mojo dušo, srečaš stare znance in to, tud kej zadensaš, a za tako MTV musko men pač ni... a la Puff Didy or what pa Jenifer Lopez... taka glasba sucks.. in v take scene se ne podajam več, čeprav pol mogoč ktermu mladostno deluješ ko tam densaš.. Cosma, vidim da sva na isti valovni. Pa sej vem, da me marsikdo šteka, tale tečko se je mal vpiču! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Mushi...sem opazila...pa tut jaz pomislila...da Boris vedno misli, da nas kaj muči...in nas vedno poskuša potolažiti... .. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Če se ti zdi ideja sveža, nisi nikoli prestar. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Mushi...sem opazila...pa tut jaz pomislila...da Boris vedno misli, da nas kaj muči...in nas vedno poskuša potolažiti... .. AstraAstra in Mushi& ostale osebe........če pa tako pišete nekateri, kot da bi že imeli čez osemdeset let.......za drugo razmišljanje in gibanje ni NIKOLI prepozno, pa saj jaz vem, da marsikdo ne more iz svoje kože, pa da se človek z leti malo poleni.........res pa je, da če si takole na forumu ali za PC-jem je za ostale stvari žal manj časa....jaz bi temu dejal, mogoče je kriva slaba volja ali slaba organizacija posameznika, če si drugič v dilemi svetujem, se odloči, pa v naravo dokler še ni pol metra snega in minus 30!................lep dan vsem lunatkom,Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Ej...Boris.. ..ne vem, slabo prebereš...al kaj...jaz imam ravno občutek, da smo tukaj polne energije...in zelo mladostne...in počnemo marsikaj...kar naj ne bi bilo...v skladu z našim EMŠO...Če pa nekdo napiše...da mu ni do diskačev...in podobno...pa mi povej, kolk pa ti zahajaš...v diskoteke..in si vtriš muzko z MTV-ija... Če je to merilo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Boris.. veš kak si pa jst tebe predstavljam...KOT MODRECA Z DOLGO BELO BRADO!!!!!!!! (s tistimi reki.. pa mislimi in tko..., sej so fajni, pa brez zamere!) hehehe....Astra, sej boris je faca, ne..?? On deluje tako umirjeno in razsodno.. Pozitivno. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Ha, ha sva s svakinjo šle v Cibby-ja , okolica Celje ve kje je to, bolj Jugo muzko vrtijo, čeprav ne maram teh ljudi preveč pa sva bili ful počaščeni, ker so nama pripisali kar deset let manj, res sva se bolj frkljam primerno obleki in tako, obe jih imava čez trideset. Oh, kako paše tole najinemu ženskemu egu. Včasih ko pomislim koliko je emšo mi kar vse dol pade, jaz jih imam še vedno kar tam dvajset, dokler me ne začne boleti križ in ostale težave... LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Ja, jst tud tam bla že... kak so hecni... res, res.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Mushi, hvala, saj so ja sami komplimenti......brada je, ampak ni siva, pa tudi dolga ne, pozabljaš da sva lahko imela par istih učiteljev......nič se ne sekiraj, ker imam tudi jaz o tebi lepo mnenje.....pa brez zamere x!x Vanja, Cibbya poznam, ker sem bil lani tam na nastopu Vlada Kalemberja, ampak oprosti, tam je ja slaba razsvetljava.......za realne ocene, mislim pa da si pri svojih letih ja v najboljših letih. Moram pa pripomniti, da mi ni všeč tisto "o marati ali ne marati"......to je malo nizkotno razmišljanje, da podcenjuješ ljudi, ki jih ne poznaš ali jih še niti srečal nisi.Se opravičujem, če sem bil preveč kritičen, ampak tako je..... Lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 oh.. tnx.. hm.. no veš kaj.. mogoče je mal kriva ona tvoja prejšnja ikonca.. čeprav brada je bla pa črna! Ja, učitelji... Majcenka je ziher imela oba... pa Fridlca.. -evki! :xx!: Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 hihi...glede na to, da grem delat tja kjer sem zhe enkrat, v K4, med same mlade brhke transarke..))))yeah....njamy......hehe prestar pa zhe nism...michken zombija se sicer zhe kazhe, sam to pa res ni sila, pa z dobro luchjio se da vse skrit 666 -ou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.