Skoči na vsebino

Prestar???

loncek1

Recommended Posts

Strinjam se Z borisom - nikoli ni prepozno in nisi prestar.

To je treba kar drugace si v glavo vcepit.

Imam frendico, ki vedno za vse rece, ja, staramo se, jaz pa pravim, nikar meni tegale ne navesaj... :vragec: x:)x

Je moj letnik, sicer pa vec kot pol leta mlajsa. xDDx

Jaz sem pri 28 zacela risat, recimo, s ful stvarmi sem se zacela zelo pozno ukvarjat.

Vozim sele 4 leta - od 35. leta dalje sele. :eek: x:)x

Da ne govorim o racunalnikih in internetih, ko sem kao les, a sem avtor referencnega internetnega portala! x:o)x x8Dx :palec:

V discu res ze dolgo nisem bila, a se ne spravim pred polnocjo, plesem vso noc (aja, jaz hodim v drugacne 'diskoteke') - ne zrem seveda ecstasyjev....

Tako da pri mojih letih (najlepsih!) govoriti, da si za nekaj pre-star, se mi zdi hecno.

Kvecjemu je cas tisti, ki me preganja - ne pa starost - ali mi bo uspelo vse narediti?

Itak mi ne bo, no, ampak vsaj nekako... ono najpomembnejse... x:)x

Stara koka dobra supa. xokx

x;)x x;)x x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

...michken zombija se sicer zhe kazhe, sam to pa res ni sila, pa z dobro luchjio se da vse skrit x;)x ...

xg:Dx xg:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Mushi, aja ti si se me zapomnila po enih prejšnih ikonc (a, jo vrnem ?).

Da te potolažim, sploh nisem jaz na tisti ikonci, mogoče sem si bil še najbolj podoben pred 10 leti, ko sem imel čez 100 kg.....potem sem pa 121x v letu šibnil na Šmohor in Malič in sem nehal kaditi, shujšal za več kot 20 kg, malo razmišljanje spremenil in mi še vedno ni žal x!x

Glede učiteljic, zakaj se pa nisi hotela učiti x!x , šalim se....res sem imel obe, imam pa boljše mnenje o prvi, ker sem in še vedno imam ZELO rad geografijo in zemljepis, poleg likovnega najljubši osn. predmet.......spomini so pa le ostali, kajne Mushi.....lep dan :palec: xDDx

Boris.. ikonca je čist tvoja stvar, po želji.. tud ta je dobra, spomnila in se še spomnim pa one prejšnje, pa ne da bi mislila, da si to ti, ampak ikonca pač. Si zgledal kot kak morski volk x;)x

Glede pohodništva vsaka čast! V Laškem sem največkrat zašla na Hum, al pa iz Celja na Grmado, Tolsti vrh, celjski grad, Šmohorja je blo v OŠ preveč, drugač mam pa rada Mrzlico izmed takih, bolj easy poti.. pa Logarsko do slapa Rinke...

Jst sem pa mela rajš ono drugo.. pol ko me ni več na piki imela, pa se je vedno tko pol "mazavo" do mene obnašala... ko sem enkrat pisala MAT z drugim razredom, ko sem manjkala takrat ko so naši test pisal, pol pa sem sedela tam zadaj sama, in je vidla da obvladam, prej je pa vedno mela feeling kao da prepisujem.. uf.. tečne babe so ble.. še zdaj jih ne pozdravim, če jih srečam, se obrnem stran.. al pa grdo gledam.. Ker tak zoprn bit, pa res ni blo treba. Imela sem pa rada likovni, in sva imela z likovnikom zelo v redu odnos.. :palec: Bogi človek.

Mushi

Hehe, si res posrečena Mushi!

Daj jo zdaj pozdrav, saj se te ne bo več spomnila.....tudi meni je žal likovnika, ampak že vesta......sicer pa, kar dosti po hribiš pohajaš, oprosti sem mislil, da se manj giblješ......tudi meni so všeč Kamniške, bolj zaradi bližine, pa tudi tista vaša Menina je super......ampak "trofiti" vreme za razglede, ker jaz v hribe zahajam na 1. mestu zaradi razgledov in narave......glede ikonce, potem ja pa tako boljše, da sem jo umaknil, ker volk pa nočem biti.....lep dan :palec:

Celjani x;)x x;)x

Nič prestara - edino zanimajo me čisto drugačne stvari, kot večino mojih letnikov.

Blazno rada imam naravo, v diskačih sem se tudi pri 16 dolgočasila...raje brala doma. In tko..

In tudi pri 18 bala iti na drevo - oz. priti z drevesa je bil večji problem..letos pa premagala to - tako bolj za inat, kot za bilo kaj druga...češ..enega višine se pa res ne bom bala..itak v najslabšem primeru lahko samo padem dol x:Dx in sem lezla in lezla..do vrha...vsi so pa bilo paf doli...da si ja ne boš kaj naredila tam gori x:Dx ...

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Ne, ne bom, ne ne bom... (je pozdravla, boris, - zdej tu ena smajli manjka, tak, ki bi ful energično zmajeval z glavo x!x )

Volk torej nočeš biti - tud morski ne x?x pirat x?x tudi prav x;)x .

Ja Menina mi je zdaj bližja.. pa Golte so tud kr blizu.. drugač pa Olševa je ok, pa Velika Planina - na Konju so se mi pa noge doberrrrr tresle), no in bi se še dosti našlo, čeprav zdej neki štrajkama.. Kamniško - Savinjske alpe sva že kr neki skoz dala, drugih pač ne. Še čakajo. x;)x x:)x

Nataly, celani... no sej nisva čist. Prbližno. x:Dx

Mushi

Guest sanjalica

Izhajam iz predpostavke, da sem sedaj prestara pri dvajseetih pa mi je bilo to všeč....

Ni je stvari...

Disko mi je pokazal mož...enkrat in dovolj za vselej...

Glasba je odvisna od razpoloženja...danes Stina, jutri Balaševič, pojutri Cocker...

Knjiga od trenutnega navdiha; včasih so krimiči, včasih duhovne, včasih posežem (še zmeraj) po pravljicah....

Garderoba...včasih kot 16-letnica včasih pa kot resna gospa...

Leta in predsodki do let so v glavi...

Jaz sem lani poleti, v firmi, kjer delam, splezala na "kontejnar" (priklopnik od fabrškega tovornjaka) - za en kornet.... prestara ?!?! x:o)x

Ne, sam strelcu nikol ne reci ; "sej ne upaš!"

Lani ko je padel sneg, sem z otroci delala snežaka. Tko sem not padla, da sem šele čez nekaj časa pogruntala, da otrok ni več zraven, da sem ostala sama.... x:Dx

Po vseh štirih, kot konj, z tamalimi na hrbtu, po bajti, gor pa dol....

ZA TISTO, KAR MI TRENUTNO PAŠE, NISEM NIKOLI PRESTARA!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Jaz sem lani poleti, v firmi, kjer delam, splezala na "kontejnar" (priklopnik od fabrškega tovornjaka) - za en kornet.... prestara ?!?! x:o)x

Ne, sam strelcu nikol ne reci ; "sej ne upaš!"

Lani ko je padel sneg, sem z otroci delala snežaka. Tko sem not padla, da sem šele čez nekaj časa pogruntala, da otrok ni več zraven, da sem ostala sama.... x:Dx

Po vseh štirih, kot konj, z tamalimi na hrbtu, po bajti, gor pa dol....

ZA TISTO, KAR MI TRENUTNO PAŠE, NISEM NIKOLI PRESTARA!

haha, ne reci mi da ne upam, pol sigurno upam, pa tud če ne upam x;)x

jaz se pa sred parka pozimi kepam z otroci, sicer me mal čudno drugi gledajo, ampak so se že navadili, da sem pač otrok, kadar mi to paše

tko, da te čisto razumem :palec:

Naky - potem že moraš kaj močno škorpijonskega zraven imet - ker strelec bo ravnodušno skomignil..škorpijon pa za inat tisto naredil :palec:

Strelci na kupu :palec:

Kepanje - itak...samo jaz sem kar mojega naribala še zraven..tudi kar sredi ulice sva se podila kot majhna otroka....najini otroci pa naju gledali zraven...ta starejša pa pravi...to nista moja starša..sploh ju ne poznam x:Dx x:Dx

Naky - potem že moraš kaj močno škorpijonskega zraven imet - ker strelec bo ravnodušno skomignil..škorpijon pa za inat tisto naredil :palec: 

Strelci na kupu :palec:

Ja mam nekej škrpjonovskega zraven sebe - mojga desca, ha, ha, ha x:Dx x:Dx

M. H. Alderson

kar nekaj kombinacij poznam - ženska strelka/moški škorpijon...

Se mi zdi malo previharno...mene bi menda kar pobralo :xx!: če te ne omejuje je pravi čudež x:Dx

Ravno, to, ko si omenila nataly, da je hci rekla, da niste vec njeni starsi , se zdi meni hecno. Nekaj prijateljev, ki ze imajo otroke opravljajo starsevske dolznosti...ampak zame so se vedno moji **frendi** in pol vidis otroke...ja oci ...ja mami....in jaz si mislim ja mulci kwa pa dogaja ? Ampak pol se zavem, da so oni za svoje otroke ociti in mamice, kao neke resne pojave, zame so pa se vedno **blentoni** kateri smo skupaj odrascal.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

kar nekaj kombinacij poznam - ženska strelka/moški škorpijon...

Se mi zdi malo previharno...mene bi menda kar pobralo :xx!: če te ne omejuje je pravi čudež x:Dx

Sem jih že navajena - škorpijončke.... me že skoraj celo življenje spremljajo, ha, ha... Če me pa omeji, kar ME tudi, pa mal pobegnem, pol nej pa v prazno pika, ha, ha.... Se da, pa prav lepo! Da potrkam: trk, trk, trk x:Dx x:Dx

M. H. Alderson

Dopoldne sem imela ene opravke, ko sem se vračala domov s svojim rijastim Ponyjem 90km/h, kjer je dovoljeno toliko in nič več, mi je en nestrpnež v imenitnem BMW-ju, peljal tik za ritjo... Prav videla sem, kako sivijo lasje in kako si momlja v brado "sej, spet baba za volanom" Peljala sva se proti naselju, kjer ponavadi ne zmanjšam (razen če vidim policaje, ha, ha), tokrat pa sem. Tipo za mano je čist ponorel, začel je trobiti in me prehitevati...

Ko sva bila nekako vzporedno, mi je pokazal pest.... JAZ PA NJEMU JEZIK, kar ga je šlo ven! :frog:

OTROČJE?

M. H. Alderson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...