Skoči na vsebino

Prestar???

loncek1

Recommended Posts

• 5 months later...
  • Komentarji 110
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

selene, se pridružujem mnenju...tud izkušnje še kar kažejo v isto smer x:Dx x;)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

xrolleyesx :palec: da...šele ko v sebi najdeš malo dete, odraslega človeka in modrega starčka ...naenkrat -si lahko kompleten...

in vedno sam izbiraš , kdaj boš uporabil katerega od teh aspektov (zavestno)

:palec: x:Dx :2src: pozdravček Swanu od SFINGE

hja js dostkrat dobim ta občutek ko gre za stvari ki jih počenjajo velik starejši od mene...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica

Naky :palec: x:Dx :palec:

To počnem jaz...če se mi kdo prilima za rit (na avtu mislim! :vragec: ) potem vozim strogo po predpisih...raje kakšnih 5 km manj kot 1 več...

In uživam...če me pa prehiti...pa ga ni avta...da ga nebi za tretjim ovinkom prehitela..., mu z zadjimi brisalci "pomahala" in odbrzdela...tudi 120 skozi naselje.... (vmes seveda 3x oče naš in 2 rožna venca...da ni prav na tisti relaciji radarja.... x:Dx ).

Otročje x?x :o|o:

Juhej...še zmeraj vem biti "otročja".... pr štiridesetih... x:Dx x:Dx x:Dx ; vsem pa to tudi ne rata x^x

v centru mesta pozimi v parku Selene v snegu brca žogo, se kepa, danes sede v barček lepo nogice na ograjo in uživa v sončku, na bazenu skače za žogo, sredi piknika se trudi biti vratar (uspešen x:Dx ), sicer odvisno kdo strelja na gol hihi, mogoče koga tud zmedem... malce nad mestom je sprehajalna pot, poleg nje travnik, drevje in v nedeljo popoldan naslonjena na hrast berem knjigo ali leže zrem v oblake... in če mi zapaše pred blokom igram badbinton (al kak se že napiše),.... znam pa biti tudi resna, pametna, razgledana x:Dx

Guest sanjalica

Mick...pelji enkrat za spremembo od Maribora do Prekmurja...boš videl 36 tabel omejitev 50 km na uro in 20 tabel omejitev 70 km na uro, tudi na krajih, kjer ni strnjenega naselja...

In na tistih krajih si privoščim...tako igro :vragec: ...

Mogoče res malce v šaljivem tonu napisan moj post; pa vendar se mi to ne zgodi pogosto (da bi se mi kdo zalimal za rit...) tako da tudi razloga za takšno dirkanje nimam....

Sicer pa... (BOG NE DAJ!!!) boš ti mucko, psička, žogo ali otroka čisto enako "povozil" če pelješ 70 km/uro...če si vmes nažigaš čik ali telefoniraš, kot jaz...ki sem v tej "dirki" 100 % zbrana...

Hvala za žuganje s prstom :eek: , si bom vzela k srcu :o|o: .

Lahko si prestar, da bi se zacel profesionalno ukvarjati z nekim sportom. Ali pa ce imas kaksne zdravstvene probleme.

Nikoli pa zame nisi prestar, da bi zacel z necim, kar ti zdravje pac dopusca. Pa naj bo to studij ( na nasem faksu - pravnem je veliko starejsih studentov ), igranje z legicami, maratoni in podobno.

Dokler si psihicno in fizicno sposoben, zakaj pa ne? Sam enkrat se zivi...baje x;)x

Lp,

T

:2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

hja js dostkrat dobim ta občutek ko gre za stvari ki jih počenjajo velik starejši od mene...

js sem prestar ko pride do kakega rasnega dela... npr. ko prof zahteva od mene naj zdaj odvajam določeno enačbo ki sem jo že stokrat.... pol rečem da sem prestar....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Takrat malo hitreje pripeljem(čeprav sem pripravljena ustaviti) in kot po čudežu fantje in dekleta oživijo in se podvizajo 100/uro
:D :palec:
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

hm ja zdaj sem pa dobil en primer humor v zvezi s seksom ala v tisti posebni temi *uk je kranjcem v zabavo al kako je že se mi sploh ne zdi več smešen..... :( kje je kak osivel smeško x:o)x

Jaz mislim takole: če se ti nekaj dopade, če bi se rad nečesa lotil - nikoli ni prepozno, just go for it!

Seveda ne moreš računati, da boš postal član olimpijske ekipe v šprintu, če se začneš ukvarjati s športom pri recimo 45, za svojo dušo pa lahko počneš karkoli in kadarkoli.

Tudi nikjer ne piše, da npr. ne smeš skakati po lužah ali kaj podobnega, ko si 'odrasel'.

Pravzapav se spomnim, mislim, da j bilo poleti pred 2 letoma, ko me je na poti iz službe ujela ploha. Namesto, da bi se spravila pod streho in tam prevedrila, sem sezula čevlje in se bosa čisto mirno sprehodila po največjem nalivu do doma. Ni treba poudarjati, da sem prišla domov premočena do kože, ampak občutek je bil enkraten, kljub (ali pa ravno zato) nekaterim začudenim in pomilovalnim pogledom x8Dx

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

pismu haha js pa to počnem ponavadi s kolesom... sam na žalost mene noben čudno ne gleda... :(

sj, po moje se ne reče prestar, človek postane le brez moči x:Dx in nima napetih mišic, al pa hitre volje odzivnosti :8):

Vse kar je staro, ni več kondicije x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Namesto, da bi se spravila pod streho in tam prevedrila, sem sezula čevlje in se bosa čisto mirno sprehodila po največjem nalivu do doma.

:palec: :palec: :palec: to je da best filing... :palec: x:Dx x;)x

PS...zanč sem se guncala na gugalnci... x:)x :vragec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...