borism 10. december 2003 Prijavi Deli 10. december 2003 Moški so stari toliko, kolikor se počutijo, ženske pa tako mlade, kakor so videti. Barbara Cartland Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Starost lahko postane najprijetnejši čas življenja. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Tisto čemur namenjate pozornost se povečuje. ... torej dobro premislite kaj hočete ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Star si šele takrat, ko spoznaš, da nisi več mlad. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 Vsa naloga je v tem, da postaneš popolnoma odrasel, medtem ko ostaneš povsem otroški. To je skrivnost krščanstva. (Cesborn) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 nikoli ne bom prestara za kakšno neumnost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 se pravi,da si odrasla in obdržala otročka v sebi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 selene, se pridružujem mnenju...tud izkušnje še kar kažejo v isto smer Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 evo še en tak model Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 nikoli ne bom prestara za kakšno neumnost bravo, bravo!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 21. maj 2004 Prijavi Deli 21. maj 2004 da...šele ko v sebi najdeš malo dete, odraslega človeka in modrega starčka ...naenkrat -si lahko kompleten...in vedno sam izbiraš , kdaj boš uporabil katerega od teh aspektov (zavestno) pozdravček Swanu od SFINGE Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 hja js dostkrat dobim ta občutek ko gre za stvari ki jih počenjajo velik starejši od mene... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Naky To počnem jaz...če se mi kdo prilima za rit (na avtu mislim! ) potem vozim strogo po predpisih...raje kakšnih 5 km manj kot 1 več... In uživam...če me pa prehiti...pa ga ni avta...da ga nebi za tretjim ovinkom prehitela..., mu z zadjimi brisalci "pomahala" in odbrzdela...tudi 120 skozi naselje.... (vmes seveda 3x oče naš in 2 rožna venca...da ni prav na tisti relaciji radarja.... ). Otročje :o|o: Juhej...še zmeraj vem biti "otročja".... pr štiridesetih... ; vsem pa to tudi ne rata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 v centru mesta pozimi v parku Selene v snegu brca žogo, se kepa, danes sede v barček lepo nogice na ograjo in uživa v sončku, na bazenu skače za žogo, sredi piknika se trudi biti vratar (uspešen ), sicer odvisno kdo strelja na gol hihi, mogoče koga tud zmedem... malce nad mestom je sprehajalna pot, poleg nje travnik, drevje in v nedeljo popoldan naslonjena na hrast berem knjigo ali leže zrem v oblake... in če mi zapaše pred blokom igram badbinton (al kak se že napiše),.... znam pa biti tudi resna, pametna, razgledana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Mick...pelji enkrat za spremembo od Maribora do Prekmurja...boš videl 36 tabel omejitev 50 km na uro in 20 tabel omejitev 70 km na uro, tudi na krajih, kjer ni strnjenega naselja... In na tistih krajih si privoščim...tako igro ... Mogoče res malce v šaljivem tonu napisan moj post; pa vendar se mi to ne zgodi pogosto (da bi se mi kdo zalimal za rit...) tako da tudi razloga za takšno dirkanje nimam.... Sicer pa... (BOG NE DAJ!!!) boš ti mucko, psička, žogo ali otroka čisto enako "povozil" če pelješ 70 km/uro...če si vmes nažigaš čik ali telefoniraš, kot jaz...ki sem v tej "dirki" 100 % zbrana... Hvala za žuganje s prstom , si bom vzela k srcu :o|o: . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Lahko si prestar, da bi se zacel profesionalno ukvarjati z nekim sportom. Ali pa ce imas kaksne zdravstvene probleme.Nikoli pa zame nisi prestar, da bi zacel z necim, kar ti zdravje pac dopusca. Pa naj bo to studij ( na nasem faksu - pravnem je veliko starejsih studentov ), igranje z legicami, maratoni in podobno.Dokler si psihicno in fizicno sposoben, zakaj pa ne? Sam enkrat se zivi...baje Lp,T Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 x:Dx ..oni pa se delajo kul in sploh blazno samozavestni ... ti pa takole. ccc... se bo kateri še polulal v hlače.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 hja js dostkrat dobim ta občutek ko gre za stvari ki jih počenjajo velik starejši od mene...js sem prestar ko pride do kakega rasnega dela... npr. ko prof zahteva od mene naj zdaj odvajam določeno enačbo ki sem jo že stokrat.... pol rečem da sem prestar.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. maj 2004 Prijavi Deli 22. maj 2004 Takrat malo hitreje pripeljem(čeprav sem pripravljena ustaviti) in kot po čudežu fantje in dekleta oživijo in se podvizajo 100/uro Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 hm ja zdaj sem pa dobil en primer humor v zvezi s seksom ala v tisti posebni temi *uk je kranjcem v zabavo al kako je že se mi sploh ne zdi več smešen..... kje je kak osivel smeško Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. maj 2004 Prijavi Deli 23. maj 2004 Jaz mislim takole: če se ti nekaj dopade, če bi se rad nečesa lotil - nikoli ni prepozno, just go for it!Seveda ne moreš računati, da boš postal član olimpijske ekipe v šprintu, če se začneš ukvarjati s športom pri recimo 45, za svojo dušo pa lahko počneš karkoli in kadarkoli.Tudi nikjer ne piše, da npr. ne smeš skakati po lužah ali kaj podobnega, ko si 'odrasel'.Pravzapav se spomnim, mislim, da j bilo poleti pred 2 letoma, ko me je na poti iz službe ujela ploha. Namesto, da bi se spravila pod streho in tam prevedrila, sem sezula čevlje in se bosa čisto mirno sprehodila po največjem nalivu do doma. Ni treba poudarjati, da sem prišla domov premočena do kože, ampak občutek je bil enkraten, kljub (ali pa ravno zato) nekaterim začudenim in pomilovalnim pogledom Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 pismu haha js pa to počnem ponavadi s kolesom... sam na žalost mene noben čudno ne gleda... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Nikoli ne bom prestara za nič Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 sj, po moje se ne reče prestar, človek postane le brez moči in nima napetih mišic, al pa hitre volje odzivnosti Vse kar je staro, ni več kondicije Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 Namesto, da bi se spravila pod streho in tam prevedrila, sem sezula čevlje in se bosa čisto mirno sprehodila po največjem nalivu do doma. to je da best filing... PS...zanč sem se guncala na gugalnci... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.