Buddha 24. maj 2004 Prijavi Deli 24. maj 2004 ja Contess, odzivnost, reflexi in tko dalje....to je živo vedno, če se uriš in ustrezno opremljaš telo v negi in se pogovarjaš z želodcem Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ja bom tudi večno mlada... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Nikoli ne bom prestara za nič Jaz tudi ne, to sem se se že zdavnaj odločil Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Jaz tudi ne,to sem se se že zdavnaj odločil Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Enga mlajsega sem srecala . Zdaj pa razmisljam, a je on premlad al jaz prestara ? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ma ne razmišljaj in ne sekiraj se... poizkusi in kar bo bo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ...to so besede Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 treba je uživat življenje saj je zelo kratko... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 pred leti sem srečala znanca z joge...gospod ima že okrog 70 let...bil je s svojim prijateljem in smo malo klepetali...pa mi pravi: veš kaj amis, nikoli mi ni bilo žal za stvari, ki sem jih naredil. ampak starejši kot sem, bolj mi je žal za vse tiste, ki jih nisem. prijatelj pa je potrdil... ...pol se pa včasih zamislim, za kaj bo meni žal Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Če imaš dovolj ciljev pred sabo, nimaš časa biti prestar. Problem je pri tistih, ki ciljev nimajo dovolj in imajo zase preveč časa. Tu jih malo udari Saturn - bog časa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Star , kaj je to mi bomo tko vedno in vecno mladi To ze dokazujete s tem k ste in smo na LNF-ju Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Bolj Star bolj nor pravim js.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Če imaš dovolj ciljev pred sabo, nimaš časa biti prestar. Problem je pri tistih, ki ciljev nimajo dovolj in imajo zase preveč časa. Tu jih malo udari Saturn - bog časa. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 hmmm, moj lubek ma mal probleme, ker je on od mene starejši za sedem let in bo drugo leto trideset in je ful občutljiv, če ga zbodem, da ga leta dajejo.. Meni je pa za leta vseeno... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Žaža, življenje se šele začne po 30 Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Mene moja tamala dela mlado, tko da če lohk ona lohk tut jest, hehehe Pa v diskača me še vedno( 1x mesečno) zanese...in edina razlika med mano in 16 letnimi pupikami je, da jest ne kažem popka, riti in ...densam pa še vedno bolj kukr mladenke... Bolj Star bolj nor pravim js.... Ja, se strinjam... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Hi hi hi, jaz se tudi nižje spuščam Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Bolj Star bolj nor pravim js.... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Če imaš dovolj ciljev pred sabo, nimaš časa biti prestar. Problem je pri tistih, ki ciljev nimajo dovolj in imajo zase preveč časa. Tu jih malo udari Saturn - bog časa. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Žaža, življenje se šele začne po 30 to vsak prav ki jih ima Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Žaža, življenje se šele začne po 30 hehehe do takrat pa uzivancija? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Bolj Star bolj nor pravim js....Bolje pijan, nego star Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 ja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Namesto, da bi se spravila pod streho in tam prevedrila, sem sezula čevlje in se bosa čisto mirno sprehodila po največjem nalivu do doma. to je da best filing... PS...zanč sem se guncala na gugalnci... Jaz tudi Pol pa so mi punce rekle: Mami idi dol...te še bo kdo videl Njima sem se očitno zdela prestara Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.