aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 kaj pa če sm jz prestara? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 najbrž ne bi blo pa zanimivo videt kako poskušaš bit.... huhu Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 s starostjo se res ni fajn obremenjevat..... vsi smo že stari stari stari... bogsigavedi kok življenj smo že čez dali... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Žaža, življenje se šele začne po 30 hehehe do takrat pa uzivancija? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Žaža, življenje se šele začne po 30 to vsak prav ki jih ima Hmmmm jest sm to vedno rekla, pa res nisem vedela, ker jih še nisem takrat imela....zdaj mislim, da se life začne po 40....pa jih tudi še nimam toliko. Se mi zdi da leta prinesejo, več kvalitete.Moje skromno mišljenje. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...JAZ TUDI MISLIM, DA ZAČNEŠ RES UŽIVAT, S TEM KO SI STAREJŠI... ....NO JA VSAJ NEKATERI... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 js pa uživam že od day 1 hehe nikoli ni prezgodaj za začet živet, kdor si misli da more počakat zamuja, in kdor si misli da je prestar... hehe hja jim nimam pomagat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 .....hm, jaz se mam pa vsako leto boljše... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 to je pa tud res ja žaža očitno eni niso uživali, na začetku pa pol vsako leto bolj uživajo in nekega lepega leta začnejo uživat Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 sej enkrat dojameš, da če imaš rad sebe, boš tudi užival... . Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Žaža vidim da lahko prideva do sporazuma ko se imaš rad takrat uživaš..., in nekateri rabimo nekaj časa da se vzljubimo zato pač eni začnejo uživat šele pr 40... hja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.