sogard 17. november 2003 Prijavi Deli 17. november 2003 Živio Že na več forumih sem skušal izvedeti oz. pridobiti kar se da dober opis samega predbožičnega adventnega časa ter običajev v tem času, pa mi ni uspelo. Upam in želim si, da mi bo na tem forumu naposled le uspelo kaj več izvedeti.Hvala vsem ljudem dobre volje in lep pozdrav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Nekaj malega lahko prebereš tu ... Praznično vzdušje Novoletni prazniki Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Zelo zanimivo, kaj nobeden lunatik ne ve kdaj je to Izgleda, da ne praznujete......no pardon, ker sem hotel nekatere le spomniti na to čudovito predpraznično vzdušje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. december 2003 Prijavi Deli 13. december 2003 Kaj? Kaj je advent pa to? Al pa samo predbožični čas? vprašaj v cerkvi! OK, Advent. so 4 adventne nedelje pred božičem. na adventnem venčku prižgeš svečke (vsako nedeljo novo)....in čakaš na božič. hih Predbožični čas.....nakupovalna mrzlica, sneg (upam, da bo letos kaj).........čarobnost(predbožična )......Kaj pa vem! Sej bo še kdo kaj dodal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.