borism 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Zdravje je naše največje bogastvo. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 http://www.umu.se/studentcentrum/images/apple.jpg En jabuk na dan, zdravnika stran. Ljudska modrost Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 To, Boris! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Zdrav duh v zdravem telesu. Hvala Marsa,Tinci pa ja menda, da že ne obstaja kje drugje x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Boris - ne skrbi, ocitno ne obstaja, ce sem ti predlagala, da jo odpri. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Potem pa še enkrat hvala........lep dan tebi in tvojim........Če je človek zdrav mu nič ne manjka.Turmenski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Za zdravega je vsak dan praznik. Turški. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Se nekaj citatov o zdravju Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 hehetale boorism... pravi: za zdravega je vsak dan praznik....hehe....torej je za bolnega vsak dan polnik 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Štirje najboljši zdravniki na svetu so:Zmernost,Veselje,Spokojnost,Denar. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 hmmmm....tale chetrti.... nek hud specjalist....morm mojmu vrachu za napotnico recht 666 zlobijeu....traalala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Pri sedemdesetih letih se nehvali z zdravjem, celo če dobro vidiš in nisi pohabljen. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 starec dobro počutje in zdravje povezuje s srečo in svojo modrostjo Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. november 2003 Avtor Prijavi Deli 18. november 2003 Če se ISKRENO želite izogniti trpljenju,opustite vsak slab namen do drugih ljudi. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 .zdravje sem jest..zdravje je v nas, sam poiskat ga je treba; imamo vsi lekarno v seb. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Želja po zdravju je velik kos zdravja. španski Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Notranje ravnovesje in ljubezen v srcu so pogoj za zdravje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Zdravje prihaja z dnevi, odhaja z urami. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Bolezen prihaja na konju in odhaja pes. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Marsa, kaj nimaš ti kolesa .....en zdrav lep dan ti želim Golo zdravje, na pol bolezen Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Boris - a ves da sem res razmisljala, da bi posodobila tole? Bolezen prihaja s Ferrarijem in se plazi stran. (*aja - nimam ne ferarija ne konja). ... torej zame tole ne velja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Solea 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Za vsako bolezen se travca najde. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. november 2003 Avtor Prijavi Deli 19. november 2003 Marsa, saj bi res lahko bilo in to z rdečim......sicer pa ........bolniku manjka samo eno, zdravemu pa marsikaj Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Za vsako bolezen se travca najde. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ........bolniku manjka samo eno, zdravemu pa marsikaj :o|o: ja, saj... :o|o: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.