Skoči na vsebino

Spomin na "poletje"

borism

Recommended Posts

• Komentarji 271
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

(popravljeno)

to poletje mi bo prav gotovo ostalo v spominu do konca mojega življenja.

kriva je bila spet ljubezen, tokrat tista prava, resnična, edina, neponovljiva in na žalost tudi... neuresničljiva.

sanje pa živijo in fantazije se razvijajo do nemogočega.. mogoče pa le nekoč, pride takšno poletje ki mi zopet prinese tebe. takrat vedi, da raje umrem, kot da te zopet gledam kako odhajaš..

Popravljeno -> _princeska_
Deli na socialnih omrežjih

ma ni res, zaka pa norca :eek:

lepo si napisala, a je to tak težko razumet, če te jaz razumem?

nisi edina na svetu,ki tako razmišlja, je še mnogo drugih takih, bo sedaj bolje?

x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

ma ne maram sanjat, pol ne prideš do konca, raje prej prekinem, manj boli x:Dx

®ivljenje sestavljajo iluzije. Med temi iluzijami nekatere uspejo. In te so stvarnost. "

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

• 2 weeks later...
  • 11 months later...

... jaz se nikakor ne morem navaditi na zimo, mraz, sneg, rokavice, šale, puloverje... :sori: :sad: :C:

Nora sem na poletje, sonce, morje, vonj borovcev xsrcx .... rada imam tople poletne noči :wub: , sprehode ob obali :flower: ...

Daje me prava nostalgija... sem ravno napisala mail frendici v Dalmacijo x;)x ....

".... more, more.... neznam, dal´mrzil il´volim te.... more, ti si dio sudbine...." xsrcx

Poletja ne bo, poletja ne bo, izginilo bo,

ostal bo spomin na iskanja, bilo je lepo...

Čeprav, bi blo bolje napisat, Poletja ni b'lo,

ker je bila jesen velik lepša in toplejša kot poletje :vragec:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Čeprav, bi blo bolje napisat, Poletja ni b'lo,

ker je bila jesen velik lepša in toplejša kot poletje :vragec:

Jp, Slovenija ni bila letos preveč "poletna"... ampak jaz sem imela "srečo" in ravno takrat bila na določenem delu Jadrana, ko je tam bilo vroče in pač pravo poletje... xsrcx

More

Oca znam po prići, velikome brodu, s jedne fotografije

Po razglednici nekoj, s druge strane obale

Kao djete ja na rivi bio sam u suzama

Poklon mi za Božić kasnili bi mjesec dva

Ponekad mi tako dođu neka sjećanja

More, ne znam da l' da te mrzim il' volim te

More, svaki val mi je dio sudbine

More, vali galebu krila polome

More, da l' da mrzim te il' da volim te

Sjeo bi na rivu, maštao k'o djete da je more ulica

Druga strana tada nebi bila daleka

Vidio bi suzu u mom oku koja oprašta

Pružio bi ruku i dodirn'o bi te ja

Ponekad mi tako dođu neka sjećanja

More, ne znam da li si krivo za sve

Jasmin Stavros

• 2 months later...

HJa spomini....

Bili ( prejšno leto) na Susku, smo čist tako po naključju "padli" v hišo nekega hrvaškega pisatelja Majetić- knjiga, ki je baje zelo znana: Gusarji Dubrovnika- al neki takega. Vam povem dopust za znoret dober!!! vsega je bilo: zabave v smislu norenja, pa tudi intelektualne in modre zabave. Sta on in ona zelo razgledana, čeprav je gospodinja Štefica glede "kučnog reda" bila zelo zahtevna. No meni je blo to kar všeč. Je bil red. Imajo lep sredozemski vrtek, na katerem so se odvijale aktivnosti hranjenja in zabave. Na srečo je prišel še par iz Bleda, kjer je Tugo ( moški spol tega para) znal čarat. TAko, da smo vsak večer imeli predstavico in smo ploskali in ploskali in vzklikali in vzklikali...

Italijane sem učil peč ribe - ko bi vi videli kaj so delali z njimi bi se v zemljo udrli, jedli smo jadranske kalamare - božannnssskkkoooo- no tisi , ki ne marate česna oz. zadaha po njem jih pač ne jejete, aja enkrat nas je Štefica lepo prosila če lahko "letimo" ven iz hiše. Razlog: na otok je prišla inšpekcija" ona sta pa neki šmuglala- davčna utaja x:Dx . No sem to sprejel kot dogodek na dopustu in se danes samo nasmiham. Za to "našo" uslugo se nam je zahvalila z veliiiiikkkkkiiimmmm loncem pašte šute po njihovo.

Anton(gazda) me je prekelto zaslišal o slovenskih pesnikih in pisateljih, jest pa z rdečico na ličkih hitel spreminjat temo. Na koncu mi je le ratalo. No in smo se potem pogovarjal o biodiesel - u ( hm a sem prav napisu ??? ) ... x:Dx

Morje je bilo bp. plaža je pa taka- otok je cel iz mivke na zahodni strani so pečine ( kar gromozanske) kjer je blo enkrat za gledat " norce ", ki so se metali na glavo iz kakšnih 15 metrov. otok je lahko tudi zelo romantičen, je neokrnjen, na njem ni asvaltne ceste ali kakšnega velikega voznea parka. Na otok se pride samo z ladijo brez avto mobile -ja. O otoku oz. njenih prebivalcih se sliši polno zgodbic, katere odkrijte sami, če boste šli tja. Niso nič kaj vesele.

Če imate majhne otorke vam obisk tega otoka zelloooo priporočam. No tisi, ki Vas bo kdaj pot zanesla v to hišo se pripavite na začetni šok Štefice. Brez kompromisno Vas bo podučila o hišnem redu in tisto kar Vam bo povedala bo tudi od Vas zahetvala!!!!! No sej ni tako grozno. Pa še na harmonko non stop fudla.

Sam sem se vglavnem potapljal na dah tja do 10 metrov, in je blo na dnu kr kaj za videt. Tudi ven iz vode sem šel enkrat z velikim oljšanjem. Je mimo mene priplaval kake 1.5 metra dol ugor. Vam povem tole je bilo moje prvo srečanje z njim in mi ni bilo čisto vseeno kaj je to za eno " ne zemeljsko" bitje. x:Dx

Hja spomini... še bi se dal kaj napistat... recimo da sem se 14 dni bivanja na tem otoku nudlav po njem... x;)x x:Dx :vio:

Nekoga moraš imeti rad,

pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...

Ivan Minatti (1924)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...