Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 V nedeljo nekje ob slovenski obali... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 ...lepo. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 piko A daš nehat rajcat? Kaj si pa mačkonu naredu, da ti takole grozi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Kaj si pa mačkonu naredu, da ti takole grozi? Veš Neli, naš maček mi že da vedeti, ko mu kaj ni prav oziroma se z menoj ne strinja. Tisto je bil kratek zazdeh, se je že pomiril, kot vidiš.Ko se mu zazrem v oči, me včasih spomni na zelo dobrega prijatelja Borisa, on mi je tudi v oči povedal, kadar mi kakšna reč pri meni ni bila všeč. Čeprav je umrl že pred 14 leti, je njegov "duh" še živ. Malček tudi skozi Mikija... Najlepši spomin na drage nam umrle osebe lahko veje skozi njihove čiste ideje, če jih skozi ljubezen oživljamo v svojih srcih, in s tem oživljamo tudi njih! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Piko Mislim, da se bomo kmalu srečali, če tja na morje zahajaš! Samo psst....ker tja hodi vse več oblečencev :o|o: , Tržačani še niso izvohali Strmina pa tudi naredi svoje! (pravzaprav ne moreš falit-z nami je vedno naša dobra Velikanka, 70 kg, črna in kosmata kot vrag ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 4. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 u kakšn hud motor... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 wouuuu....motor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Sem se spomnil ob tej fotki nate in na Amis ja, lep večer tebi in tvojim Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 enako, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 5. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Sem pa mi hodimo na oddih Ful mi je všeč, ful je lepo. V vodi ni alg Z mamo sma se prepirali, kera je to slikala, ampak sem zihr bla jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Tukaj me je ati naučil surfat... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Koliko zajčkov je pa bilo prej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 7. junij 2004 Pardon, sem mislil, da veš .....to je kolikokrat si se morala pobrati nazaj, saj je ja normalno, da se moraš parkrat zmočiti Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Se mi je zdelo, da to misliš x:Dx hm...ja..veliko...ogromno....enkrat sem se kr pošteno udarla :o|o: pa sem bila že utrujena in jezna, pol pa ni bilo vetra in se je ati matral, da bi prisurfal nazaj, jaz pa sem se držala na koncu surfa... letos bom surfala samo dopoldne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Že veš Kris najbolje sama, sem pred leti opazoval eneganemca, kolikokrat se je povzpel, skoraj tolikokrat je padel nazaj, nisem se smejal, brez veze, ampak bil je pa izredno vztrajen, tako se edino naučiš in obvladaš stvar......saj se lahko spomnimo naših prvih korakov pri kolesu in ravnotežju, fajn deskaj na morju, kjerkoli že boš....lep dan, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 8. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 10. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Bo treba malo plavat! Predpriprava na dopust! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Avtor Prijavi Deli 29. junij 2004 majca, kaj tale punca lebdi al sanja?kako pleše na vodi ...mislim, da je še ena od sihroniziranih plavalk istočasno pod vodo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.