borism 14. september 2004 Avtor Prijavi Deli 14. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 O full,lepo Boris! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Tole mi manjka zdajle! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Spomin na letosnje poletje ... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 letos je blo poletje x!x kdaj kje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ...kok ste dobri Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 no sej ga še ni konec... komaj čakam na indijansko poletje, če bo... drugače pa spomini... školjke... svečke... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 komej čakam na jesen....in sprehode v naravo ob taki paleti barv Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 ah.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 Jaz tudi...čakam na jesen in na "ah" Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 15. september 2004 Avtor Prijavi Deli 15. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ...barčica po morju plava......in notri ti in jaz sediva......v oči si gledava......in o noči razpredava......in ko pade črna noč......nikar ne kliči na pomoč......na morju sva in boš samo moj... ...saj se gre za človeški obstoj... ja ja, pozna ura, pa me mede! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 hi hi hi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Avtor Prijavi Deli 16. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Tole mi manjka zdajle! Samo pazi Contesa, da ne boš preblizu čolna, te lohka razreže . No ja lepa fotka.Zanimiva. Le kje sem jaz bil ko si takole svobodno plavala ... Drugače tudi tole poletje je bilo pestro in dinamično, kar se tiče čustev in lepih trenutkov. Kdo ve kaj bo naslednje poletje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ahuuuuuuuuu.pr men še traja Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 pr men se pa v torek začne Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 oh... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 če si se odločil, da me stopiš s temi fotkami, ti kar dobro uspeva Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Avtor Prijavi Deli 17. september 2004 ....vsaj nekje... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.