mayita 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 pa še to dijaki so morali najti prav dobrega dvojnika za ravnatelja......dejte mal no pogledat anatomijo glave in mi rečite da ni on na posnetku.....in ko so ga vprašali če lahko pridejo pogledat kabinet jim je tudi odklonil,tko da ne mi srat tukaj ,če bi si hotel oprati ime in če ne bi bil kriv bi se malo drugače obnašal........zdaj sam še študirajo kako bodo to zakrili in to bodo storili tako da se bo vse vleklo dve leti da bodo ljudje vse skupaj pozabili..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 Ja, Mayita, dijaki nimajo vstopa v zbornico in kabinet, potrkat morajo in če se imajo kaj za pogovorit s katerim od učiteljev, jih ta lahko povabi not. Nikakor pa to ni prostor, kamor bi smeli kar sami vstopit in vedno je bilo tako. To je delovno mesto učiteljev, kadar NE delajo z učenci - konec koncev so tu tud testi in naše torbe z denarnicami in dokumenti - in NE to niso prostori, namenjeni javnosti, tako kot stranke v banki nimajo kaj počet v prostorih na oni strani pulta! Jasno?! Seveda pa so to prostori, namenjeni delu NE pa zasebnim aktivnostim. Meje obnašanja - to je bilo kršeno na obeh straneh. Zanimivo je pa to, da meje niso jasne ravno tistim, ki najbolj vehementno moralizirate in obsojate. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 Fantje, ki so to posneli, niso nobeni otroci, zelo verjetno seksajo precej več kot ti, najbrž pa tud že odgovarjajo za vsa svoja dejanja enako kot unadva, ki sta domnevno seksala na delovnem mestu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 Rekla sem zelo verjetno - sklepam pa po njihovem vedenju na hodnikih, ki pa so javni prostori in res vsem na očeh, tud če glih ne buljiš vanje - in če po pouku nadaljujejo predigro, ki so jo začeli v šoli (in pri količini hormonov, ki jim šiba po žilah težko verjamem, da ne bi), potem je tak sklep logičen. Šamanko, a tebe zdajle mal fovšija daje, ker so ti cajti, ko ti je testosteron šibal po žilah že mimo, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 napad je najboljša obramba a ne ... ?in zakaj bi me mantrala faušija ... narava gre svojo pot ... tudi pri tebi ... in ne misli si, da če te veseli sex ta wikend, da bo nujno tako tudi naslednji wikend ...najbrž si že v meni in bi se lahko tega zavedala, še posebej kot učiteljca biologije .... V meni te še bolj meče http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 Če te veseli, seksaj, če te ne veseli, pa pač ne, pa počneš kaj drugega, kar te veseli - v čem je problem? Problem je samo takrat, kadar te nekaj ne veseli, pa misliš, da bi te moralo - no, to je pa res težava. In v tem primeru je pa najbrž težko priznat, da so ljudje, ki to z veseljem počnejo - ampak nimam jaz s tem težav. Ko me bo seks nehal veselit, bom pa počela kaj drugega lepega in veselega, pa saj seks ni alfa in omega življenja, čeprav je fajn . 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 Kaj sem zamudila? Nisem brala, ko sem mislila, da mi ne bo treba nikol v življenju vzgajat otrok. Kako te meče v meni, ne vem, samo vem da nas ni toliko v srednji še kot jih zdaj. Ma men ji bilo še nič jasno takrat, po kojem sem velik zamudila v življenju in bom mogla še nadoknadit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 Hehe, pa kje ti vidiš kako zagrenjenost? Men se zdi glih obratno - jaz tebe hočem prepričat, da ne bodi tak fauš tamladim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 Ne, nisem, bogami. Ne zamenjam! Tale srednja leta so prav prima. Moja soseda, ki gre v sedemdeseta, pa vsak dan dela tibetance in jo šiba tristo višincev v hrib tud pozimi (o posteljnih aktivnostih jo pa ne sprašujem ) pravi, da se ma zdej pa še najboljš. Tko da, lej, ni razloga za faušenijo, itak je pa znano, da te delo z mladino, če ti je to v veselje, pomlajuje. Sam fouš jim pa res ne smeš bit, ker potem pa to ne gre, zato moraš bit pa s svojimi leti in lajfom pomirjen in zadovoljen. Eto, simpl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. november 2014 Prijavi Deli 21. november 2014 ahaa ... igrava se ping pong ... pa nea reči, da ti nisi fauš mladim šmrklam ... Jaz sem, onim od 15 do 33. Pa kaj je mlado je tud relativno... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. november 2014 Prijavi Deli 22. november 2014 Odgovor na Iknee, će vzamemo da je posnetek resničen....Dej mi povej, kako je pol možno da je posnetek nastal, a je dijak potrkal in ona dva sta mu odprla vrata( aja mogoče nista slišala od vse zagnanosti) ali jih je snemal čez ključavnico...dej povej mi prosim....A mogoče ni možen scenarij, da je dijak bil namenjen k ravnatelju, kako otrok pride do ravnatelja, pa dejte no prav smešni ste že......kaj če sta to onadva večkrat počela na šoli.....Glej, meni gre na živce, da ljudje zanikajo in prisegajo, da niso bili oni....Glede moralizacije, razen to da se zgražam da sta seksala v šoli, ko so bili dijaki še na šoli,in kar koli se je potlej zgodilo se je temu primerno zgodilo. Je pa full moralno, da linčajo zdaj tega dijaka in mu uničijo prihodnost....najbolje da ga zaprejo doživljensko saj je storil RESNIČNO velik kriminal.Mislim bolano.....Zdaj so dijaki že vaši sovražniki, sej ni čudno da je tako,tile otroc res nimajo prihodnosti,nekega zdravega razumevanja ne dobijo od nikoder,Kako lahko ravanatelj izjavi da so dijaki sovražniki učiteljev,pa kaj je zdaj to,sej dijaki niso ene ovce brez pravic,kar ljudje zdaj prijavljajo je res grozno....In otroci sigurno spoštujejo nekoga, ki njih spoštuje.....Dej, če nočete delat v šoli ni treba....Najbolj sem sovražila učitelje,ki so očitno imeli nas dijake za neko podivjano sodrgo in se do nas tudi tako nemilostno obnašali,in se dobesedno izživljali nad nami.....itak da dobiš pol to tudi nazaj, zakon daj -dam, velja povsod....kot pravim vsi učitelji bi morali najprej narediti psihološki test, da se vidi ali so sploh primerni za šolanje generacij..... Kot sem vedno pravila izobrazba je en poden......Zakaj? po vseh teh izjavah učiteljev in ravnateljev in dejanjih na sploh.....Tudi mene so hoteli tako linčat, na srečo je pa bila ravnateljica tista, ki me je rešila, učitelji pa poden,resnično,brez kančka morale,razumevanja in sočutja.....Kako ne maram odraslih,ki mislijo, da ker so odrasli, lahko dominirajo otroke,zraven se pa še neodgovorno, nečloveško in otročje obnašajo..... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 22. november 2014 Prijavi Deli 22. november 2014 @ Mayita. Sicer ne vem, na koga se ta tvoj post pravzaprav v celoti nanaša. Če name, kot si napisala na začetku, potem gre spet za eno tvojo tipično enolončnico, kamor si zmetala vse, kar ti je v tem trenutku padlo na pamet, pa začinjeno z jezo in zamerami iz tvoje lastne preteklosti, ki jo projeciraš na sedanje ljudi, ki jim podtikaš svašta, kar z njimi nima (mano v tem primeru) nobene veze, je marsikje celo v nasprotju s tem, kar sem napisala (napisala sem, da učitelji, ki seksajo v šoli, pač niso primerni za to delovno mesto, nikjer jih nisem zagovarjala, sem pa proti javnemu sramotenju). Skratka, naredila si eno blazno dramo, polno obsojanj, izkoristila situacijo, da si lahko zlila svoj žolč na šolo in učitelje in se postavila v bran "ubogim otrokom", ki v tej situaciji niso glih ubogi. To jim ne bo uničilo življenja, nič hudega se jim ne bo zgodilo, grem stavit - kvečjemu se bodo naučili, da tudi če nekdo naredi prekršek, jim to še ne daje pravice, da ga javno osramotijo. Da ne govorim spet o tem, kako se zgražaš nad tem, da se dijaki ne smejo prosto sprehajat po učiteljskih prostorih, tu si namreč tako otročja, da niti nima smisla komentirat. Podlo podtikaš ali pa si samo vse skup zmešala v en post, vmes pa pozabila, da je pravzaprav naslovljen name? 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayita 22. november 2014 Prijavi Deli 22. november 2014 Se ti opravičujem, post je sprva namenjen tebi,glede tega kako misliš, da je nastal posnetek....pol pa sem samo povzela od tistega vidoposnetka in pač kar je napisano.....se mi je zdelo da je razvidno da ni namenjen samo tebi.Ampak očitno ni bilo razvidno......se ti še enkrat opravičujemGlede prostega sprehajanja po učiteljskih prostorih si pa tukaj namešala neko čorbo,preberi si kaj si napisala glede učiteljskih prostorov in kaj sem te jaz vprašala.....sprva sem se zgražala, ker si tko odločno rekla nimajo pravice......pol si spremnila post,da je imajo pravico če potrkajo, a ni to mislim, čisto očitno, a je tukaj sploh treba izgubljat besede in jih prikazovati v luči,ki sploh ne obstaja....Razen če je bil dijak pred njima v kabinetu se skril nekam in jih posnel,ali če je snemal skozi ključavnico. zelo očitno je da so bila vrat odprta a ne,zakaj potlej sploh omenjati,tako zagreto ,da otroci nimajo pravice, se nahajati v kabinetu,nikjer nisem jaz pisala, da bi se moralo sprehajati prosto po prešernu.....Še z veliko si napisala,da nimajo pravice s klicajem, in ja ob to, sem se spotaknila...... Motijo me te, neke odločne besede, ki zameglijo tapravi pogled na situacijo....v glavnem mlatenje prazne slame....Kot Muserjev,ki ni hotela spregovoriti nič kar sta delala učitelja, ja je nekaj naravnega, to vsi vemo tega sploh ni treba omenjat, treba pa je omeniti da sta to delala na napačnem mestu. Aaa ne, ona je samo poudarjala kako HUDO KAZNIVO JE SNEMANJE.....To je psihološko premišlena taktika,da zameglijo celo situacijo in jo naredijo še daljšo in bolano.....in mečejo slabo luč na nasprotno stran..... Glede drame pa,hahhahha, drama obstaja kar je bilo v tem primeru zelo očitno,in zakaj ne bi še jaz povedala drugo stran drame in kaj si jaz mislim,sej to upam še ni kaznivo dejanje...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 23. november 2014 Prijavi Deli 23. november 2014 jaa ... za petnajstletnice si tudi ti že nevarno stara baba, tik pred koncem ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pngJa, hvala ker me spominjaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 24. november 2014 Prijavi Deli 24. november 2014 Pirčeva pravi, da je tudi zbornica ali ravnateljev kabinet javni prostor ... hkrati je tudi povedla, da se naš intimni prostor ne konča, ko stopimo iz hiše. Kar se tiče integritete sodnega prava je problem v tem, da so kriminalci preveč zaščiteni npr. če mi kdo ukrade telefon in ga skušam pridobiti nazaj npr. tako, da za tem človekom letim in mu ga skušam odvzeti, me le ta lahko prijavi zaradi motenja posesti. Z drugimi besedami, sam ne morem storiti popolnoma nič, da bi telefon pridobil nazaj, razen da ga prijavim policiji, kar pa realno pomeni, da ga najverjetneje ne bom dobil nazaj in tudi, če ga dobim nazaj ga bom dobil v takšnem času, da je bolje, da prej kupim nov telefon, če ga želim uporabljati, saj bi moral na sodišču dokazovati, da je telefon res moj ... Podobno velja za vlomilce. Osebno menim, da je moja pravica, da vlomilca ubijem, zakaj bi ga hotu ubit? npr. zato, ker je ogroženo življenje moje družine, ampak že če bi vlomilca napadel in ga poškodoval tvegam sodbo iz strani vlomilca. Jebeš takšne zakone in integriteto prava, ki mi ne omogočajo niti tega, da znotraj svoje lastnine in posesti obvarujem svojo lastnino in posest ter predvsem svoje najbližje. Zakonodaja določa, da se mora vsak vzdržati ravnanja s katerim drugemu povzroči škodo (10. člen Obligacijskega zakonika). Napad na vlomilca in poškodovanje vlomilca bi bilo zato protipravno ravnanje (vlomilec bi lahko teoretično zahteval povrnitev škode zaradi poškodb), razen, če bi bila škoda povzročena v silobranu. Silobran pa je obramba, ki je nujno potrebna, da storilec (lastnik hiše, ki je zalotil vlomilca) odvrne od sebe ali koga drugega istočasen protipraven napad. Sam dejmo se neki vprašat, da pa nekdo vlamlja v mojo hišo se pa že ne šteje več kot protipraven napad? Itak, da se ... sam povej to ti sodniku zakaj ma vlomilec razbit gobec in polomljena rebra ... tako, da bi bistvu se ne. 3 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 24. november 2014 Prijavi Deli 24. november 2014 http://www.robertlisac.com/bi-placal-vlomilcu-mesecno-rento/ Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 24. november 2014 Prijavi Deli 24. november 2014 V silobranu lahko uporabiš solzilec, ampak to pomeni, da moraš čakat, da te vlomilec napade. Torej navodila za uporabo solzilca gredo takole: - vlomilca opozoriš nase a ) če nadaljuje z ropanjem domače zlatnine ga ponovno opozorišb ) če se z domačo lastnino začne umikati proti vratom ga pustiš, da prosto odide in pokličeš policijo a1 ) če se na opozorila ne odziva ga nikakor ne smeš napasti ali mu na kakšen drugačen fizičen način preprečiti ropanje domače zlatnine. pravilna pot je, da ga verbalno užališ: mu rečeš: peder, debil, grdoba, gnoj, čefur karkoli ... in upaš, da vlomilca pojeziš do te mere, da te fizično napade. na tej točki uporabiš solzilec in upaš, da vlomilec izpusti iz rok vso zlatnino ter pobegne. na koncu pokličeš policijo. Med tem, ko beži ga seveda ne smeš brcniti v rit, da se skotali po stopnišču navzdol. 2 Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
domoljubka 24. november 2014 Prijavi Deli 24. november 2014 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj ...Tako kakor ima vsak glas barvo in višino ... ima vsaka tišina register in globino.Tišina enega človeka se razlikuje od tišine drugega ... in ni enako zamolčati eno ime- kakor zamolčati drugo ime ... (R.J)https://www.youtube.com/watch?v=BoZ28PHarzM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 24. november 2014 Prijavi Deli 24. november 2014 V silobranu lahko uporabiš solzilec, ampak to pomeni, da moraš čakat, da te vlomilec napade. Torej navodila za uporabo solzilca gredo takole: - vlomilca opozoriš nase a ) če nadaljuje z ropanjem domače zlatnine ga ponovno opozorišb ) če se z domačo lastnino začne umikati proti vratom ga pustiš, da prosto odide in pokličeš policijo a1 ) če se na opozorila ne odziva ga nikakor ne smeš napasti ali mu na kakšen drugačen fizičen način preprečiti ropanje domače zlatnine. pravilna pot je, da ga verbalno užališ: mu rečeš: peder, debil, grdoba, gnoj, čefur karkoli ... in upaš, da vlomilca pojeziš do te mere, da te fizično napade. na tej točki uporabiš solzilec in upaš, da vlomilec izpusti iz rok vso zlatnino ter pobegne. na koncu pokličeš policijo. Med tem, ko beži ga seveda ne smeš brcniti v rit, da se skotali po stopnišču navzdol. -preceniš če je vlomilec šibkejši od tebe- ga prefukaš do amena-policiji poveš, da te napadel ko si šel v hladilnik po pivo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png druga varianta je, da policiji poveš da je vlomilec padel po tlehin bolj ko si ga pobiral, bolj ti je padal iz rok http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 24. november 2014 Prijavi Deli 24. november 2014 pri sinu sta letos spomladi, ko je bila doma cela družina, zvečer vlomila dva cigana oborožena s pištolo, pošprical ju je s solzivcem in sta zbežala ...poklical je policijo ...ampak, solzivca ne smeš uporabit ... lahko pa uporabiš WD40 ... jaaa, on je tudi uradno uporabil WD40 ... ... da sta bila malo mastna Sem pa že upala, da si nekje mojih let... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 24. november 2014 Prijavi Deli 24. november 2014 Citata FixMinzie: Pirčeva pravi, da je tudi zbornica ali ravnateljev kabinet javni prostor ... hkrati je tudi povedla, da se naš intimni prostor ne konča, ko stopimo iz hiše. Kar se tiče integritete sodnega prava je problem v tem, da so kriminalci preveč zaščiteni npr. če mi kdo ukrade telefon in ga skušam pridobiti nazaj npr. tako, da za tem človekom letim in mu ga skušam odvzeti, me le ta lahko prijavi zaradi motenja posesti. Z drugimi besedami, sam ne morem storiti popolnoma nič, da bi telefon pridobil nazaj, razen da ga prijavim policiji, kar pa realno pomeni, da ga najverjetneje ne bom dobil nazaj in tudi, če ga dobim nazaj ga bom dobil v takšnem času, da je bolje, da prej kupim nov telefon, če ga želim uporabljati, saj bi moral na sodišču dokazovati, da je telefon res moj ... Podobno velja za vlomilce. Osebno menim, da je moja pravica, da vlomilca ubijem, zakaj bi ga hotu ubit? npr. zato, ker je ogroženo življenje moje družine, ampak že če bi vlomilca napadel in ga poškodoval tvegam sodbo iz strani vlomilca. Jebeš takšne zakone in integriteto prava, ki mi ne omogočajo niti tega, da znotraj svoje lastnine in posesti obvarujem svojo lastnino in posest ter predvsem svoje najbližje. Zakonodaja določa, da se mora vsak vzdržati ravnanja s katerim drugemu povzroči škodo (10. člen Obligacijskega zakonika). Napad na vlomilca in poškodovanje vlomilca bi bilo zato protipravno ravnanje (vlomilec bi lahko teoretično zahteval povrnitev škode zaradi poškodb), razen, če bi bila škoda povzročena v silobranu. Silobran pa je obramba, ki je nujno potrebna, da storilec (lastnik hiše, ki je zalotil vlomilca) odvrne od sebe ali koga drugega istočasen protipraven napad. Sam dejmo se neki vprašat, da pa nekdo vlamlja v mojo hišo se pa že ne šteje več kot protipraven napad? Itak, da se ... sam povej to ti sodniku zakaj ma vlomilec razbit gobec in polomljena rebra ... tako, da bi bistvu se ne. _____________________________________________Odg. Ja, pisarne in kabineti v šolah so javni prostori v smislu ločevanja javno oz. službeno - zasebno. Ne pomeni pa to javno v tem smislu, da lahko tja vsakdo prosto vstopi. Nekateri službeni prostori so pač namenjeni izključno tistim, ki tam delajo, drugi pa morajo potrkat in lahko vstopijo samo z dovoljenjem - je pa čist bedasto, da je enim treba to razlagat - a so res tako otročji (nevzgojeni?) al pa se samo neumne delajo. Kar se tiče (ne)dovoljenja za napad na nekoga, ki ti pride v dom, ima pa zadeva tudi drugo skrajnost - npr. zloglasno ameriško "no trespassing". Se spomnim dogodka pred leti, ki je prerasel v mednarodni škandal. Skupinica pohodnikov iz ene evropskih držav (Belgija ali Nizozemska, če se ne motim) se je v slabem vremenu izgubila nekje na severu ZDA. Opazili so samotno hišo in eden izmed njih se je po dovozu odpravil vprašat za pot. Lastnik pa ga je kratkomalo počil. Američani so ga po zloglasnem trespassing zakonu oprostili, nakar so šli Evropejci v luft. Ne spomnim se, kako se je zadeva končala, je pa res noro, da lahko nekoga kar takole počiš in je vse ok. V Srbiji, na primer, bi te v identični situaciji pogostili! 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 24. november 2014 Prijavi Deli 24. november 2014 PS. Še kar mi nič ne dela - ne citiranje, ne smeškoti, nič, razen lajkanja. Ne vem, a je to zarad antivirusnega programa, al kaj. Tale Panda sicer dela ko šus, vse vsiljene reklame mi pomeče stran, je internet čist ko suza. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iknee 25. november 2014 Prijavi Deli 25. november 2014 Vsi ostali programi mi laufajo boljš, samo tale forum mi ne dela kot bi moral, ne vem zakaj in kaj je za narest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 25. november 2014 Prijavi Deli 25. november 2014 @Iknee: ja problem je v ekstremih. Po eni strani ne morem sam zaščititi osebne lastnine in celo huje: ne morem neposredno v okvirih zakona zaščiti svojega doma, razen pod specifično navedenimi pogoji, po drugi strani pa imajo nekateri takole roke v vrečah denarja .... http://www.24ur.com/novice/gospodarstvo/odlicna-banka-novi-in-novi-svetovalci-ter-tudi-dvojna-placa.html No na srečo, če ne pretiravaš je beseda lastnika proti vlomilčevi več vredna. Tako, da kakšen solzilec pride v poštev, pa če je napadel ali ne. Glede posnetka ... sicer ne vem kako so tam prostori razporejeni, ampak dijaki so slišali vzdihovanje in naredili posnetek. Glede na perspektivo posnetka bi rekel, da je narejen iz višine. Iz svojih šolskih dni se spomnim, da so učilnice imele zgornjo stran, ki gleda na hodnik zastekljeno. Predvidevam, da je posnetek bil opravljen zunaj prostora in ne znotraj. S tim ne mislim česar koli opravičevati ali redefinirati dejanje, ampak je to zgolj opazka na nekatera pisanju v tej temi. Vsi ostali programi mi laufajo boljš, samo tale forum mi ne dela kot bi moral, ne vem zakaj in kaj je za narest. Probaj dat forum med zaupanja vredna mesta ... Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 25. november 2014 Prijavi Deli 25. november 2014 Vsi ostali programi mi laufajo boljš, samo tale forum mi ne dela kot bi moral, ne vem zakaj in kaj je za narest. Ta problem je bil že večkrat... in mislim, da nismo pogruntal drugega, kakor da človek počaka, da mine http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.