Skoči na vsebino

Vzgoja otrok

Marsa

Recommended Posts

Ne strinjam se...duša je duša, karakter in ego pa nekaj druzga..

Saj se ti ni treba s3njati , heh , če pač neveš . Tudi meni se ni treba, dokler ne spoznam.

Vsi karakterji ega pa so izhajajoč iz duše pokazatelji nižjega jaza dušine osebnosti .

Lp + #

ma bojč ti si mi neka mešanca kaplana in parkla

Še dobro da mi ni zares ime Bojan, ker na srečo nisem čisto tak kot me vidiš x8Dx

Sicer pa ima vsak človek 2 polariteti v sebi : pozitivno in negativno .

Pomembno je le, da vedno daš Prednost Pozitivnemu delu ; Življenju Ljubezni .

lp + #

Deli na socialnih omrežjih

Bi bilo zanimivo , da bi Bojan razložil, kako so ga vzgajali starši...

Seveda, če si bo vzel toliko časa...

Pa da nebi spet kakšnega satana tukaj vmes mešal...

Ja, res moram nekam it', ...

No, na hitro pa še lahko razložim o moji vzgoji .

Zdaj samo še preštevam v koliko besedah vam bom to razložil .

Pomoje da jih nebo potrebno kaj dosti :

Moja vzgoja je bila : precej slaba .

Na srečo pa moji otroci nebojo imeli tako slabo , ker sem se v zadnjih letih res precej naučil o Vzgoji Otrok.

Bom mogu res it zdej' kmal' ...

Lp + #

Ravno to je problem - gledati svet zgolj skozi crno-bela ocala!

(jaz-ti, mi-vi, mi-oni, nasi-vasi, moje-tvoje, vase-nase, dobro-slabo, prav-narobe, jaz imam prav-ti nimas, jaz sem pravicen-ti nisi, ti si kriv-jaz nisem, jaz sem dober-ti si slab, itn.)

Ce bi se ljudje cele dneve sprasevali kaj je prav in kaj narobe, bi se jim zmesalo. No, saj se nam ze mesa. Potem si umislimo nauke in omejitve, pravila, zakone in religije, da lahko lazje fukncioniramo in se nam ni potrebno vec tolk poglabljat, ker itaq vse pise kaj je prav in narobe. - V pozabi da se spreminjamo, se teh naukov oklepamo kot pijanec plota, pa itaq jih razumemo samo kaksen procent ali dva, kot tudi tako malo zivimo in prakticiramo skozi vsakodnevno zivljenje.

Pa si umislimo imeti se krivce: jaz sem dober in sem zrtev - tisi slab in krivec za moje tezave. Vi ste slabi in krivci za moje tezave.

- Tako brez domisljije in dolgocasno je to. Med tem, ko je narava tako "nepravilna" in nedolgocasna.

Celo rodi se vsak drugacen, ima drugacne starse, brate, sestre, dom, povster po spanju, karakter, misli, sposobnosti, ideje, kapacitete, zelje, upanja, sanje in nasmeh; stevilo vdihov in izdihov, kolicino sline ter razlicne oci, ... pa se vedno hocemo, da so vsi drugi taksni kot smo samo mi.

Vzgoja otrok...

Prav fascinirana sem kako so nekateri znalci "posvečeni" v vzgojo otrok, predvsem moški, ki jih še nimajo, brez strokovnega znanja, še teorija jim ni poznana, izkušenj imajo še manj, ampak "obvladajo"...in upam..... :o|o:

Ne povem do konca, komentar bi bil zelo neprimeren. :vio: x:o)x

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Pogovarjamo se na zelo razlicne nacine :lol: mnogi bi tako radi tako nedirektno povedali, da pojma nimamo in se le zanimamo pri tistih ki vedo in obvladajo

je pa tudi fascinantno, kolikokrat ljudi moti, ker drugi mislijo da obvladajo :lol:

• Lajkam 1
  • Buuuu 1

Govorim iz lastnih izkušenj. Sem mama trem otrokom, ki so že sedaj stari 16, 21 in 26 let. Imam dva vnuka. Ampak si ne upam stoprocentno trdit, da znam vzgajat, pa tudi pametovat ne, kako je treba druge drugim vzgajat.

Moje izkušnje so pač take in morala sem se znajti kakor sem vedela in znala. Nekako se že kažejo rezultati moje vzgoje, niso slabi in sem ponosna na doseženo. Temelje imajo, sedaj je na njih da gradijo naprej.

Upam si edino trdit, da z ljubeznijo od prvega trenutka delaš čudeže za otroka...

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Ravno to je problem - gledati svet zgolj skozi crno-bela ocala!

(jaz-ti, mi-vi, mi-oni, nasi-vasi, moje-tvoje, vase-nase, dobro-slabo, prav-narobe, jaz imam prav-ti nimas, jaz sem pravicen-ti nisi, ti si kriv-jaz nisem, jaz sem dober-ti si slab, itn.)

Ce bi se ljudje cele dneve sprasevali kaj je prav in kaj narobe, bi se jim zmesalo. No, saj se nam ze mesa. Potem si umislimo nauke in omejitve, pravila, zakone in religije, da lahko lazje fukncioniramo in se nam ni potrebno vec tolk poglabljat, ker itaq vse pise kaj je prav in narobe. - V pozabi da se spreminjamo, se teh naukov oklepamo kot pijanec plota, pa itaq jih razumemo samo kaksen procent ali dva, kot tudi tako malo zivimo in prakticiramo skozi vsakodnevno zivljenje.

Pa si umislimo imeti se krivce: jaz sem dober in sem zrtev - tisi slab in krivec za moje tezave. Vi ste slabi in krivci za moje tezave.

- Tako brez domisljije in dolgocasno je to. Med tem, ko je narava tako "nepravilna" in nedolgocasna.

Celo rodi se vsak drugacen, ima drugacne starse, brate, sestre, dom, povster po spanju, karakter, misli, sposobnosti, ideje, kapacitete, zelje, upanja, sanje in nasmeh; stevilo vdihov in izdihov, kolicino sline ter razlicne oci, ... pa se vedno hocemo, da so vsi drugi taksni kot smo samo mi.

bravo free

• Lajkam 2
  • Buuuu 4

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Govorim iz lastnih izkušenj. Sem mama trem otrokom, ki so že sedaj stari 16, 21 in 26 let. Imam dva vnuka. Ampak si ne upam stoprocentno trdit, da znam vzgajat, pa tudi pametovat ne, kako je treba druge drugim vzgajat.

Moje izkušnje so pač take in morala sem se znajti kakor sem vedela in znala. Nekako se že kažejo rezultati moje vzgoje, niso slabi in sem ponosna na doseženo. Temelje imajo, sedaj je na njih da gradijo naprej.

Upam si edino trdit, da z ljubeznijo od prvega trenutka delaš čudeže za otroka...

Res je .

Nooo, ti si že bližje x;)x

Vendar nisi še povedala, da mora ljubezen Nijno biti vodena z modrostjo, drugače propade .

Saj veste , ko pravijo "ljubezen je slepa" , ... to tu res drži .

Tko to gre , ...

Lp + #

Malimihec, preveč nazdravljaš....že res, da je sobotni večer, samo lahk bi se malo nazaj držal...na zdravje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_onfire.gif

Jaz sem ravno domov prišel iz duhovnega sestanka bratovščine . . . smo imeli malo za popapat, pa za pogovorit , pa je bil večer lep zaključen .

Zdaj pa še nazdravim, pol pa molit za boljši ju3 + potem spat .

lp + #

Katerega...tukaj ga ni

Čuj, sestra, a je mislu na sebe da se ga izžene ? x;)x

lp + #

izženita hudiča xsuperx

vem za dober recept...metal balade pa šopajjjjjjjjj...hudiš jih ne mara, zato bo sam od sebe pobegnu. al pa še boljše: harmonika pa pivce in pivce privabi hudiča ven in potem mu lahko rečeš adijo in pobegneš, on bo itak pijan, preden se zave, da te ni več zraven xsuperx xsuperx xsuperx

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

vem za dober recept...metal balade pa šopajjjjjjjjj...hudiš jih ne mara, zato bo sam od sebe pobegnu. al pa še boljše: harmonika pa pivce in pivce privabi hudiča ven in potem mu lahko rečeš adijo in pobegneš, on bo itak pijan, preden se zave, da te ni več zraven xsuperx xsuperx xsuperx

Joooj, kakšne maš' ?

A še neveš, da večina metalskih pesmi govori o negativnih , slabih stvareh, kot npr : umor, rop, posilstvo, maščevanje, sovraštvo, klanje, mučenje, pretep, uboj, prevare, itd, itd, itd, torej same lastnosti zlih duhov, hudičev , demonov , vseh pod poveljem satana-luciferja ?

In ti bi pol z temi njihovimi najljubšimi stvarmi njih odganjala ??? :eek::vio::o|o::inocent:

Daj, malo logično pomisli , nooo : ne samo da bi jih privabljala, temveč celo še pomagala bi jim uničevati uboge duše .

Drugič vsaj malo pomisli kaj napišeš/poveš, pa četudi je to mišljeno v hecu/šali, ki pa lahko marsikdaj pusti tudi negativne posledice marsikje .

No, ja, pa saj ti menda itak več ne ločiš negativnega/slabega/zlega/sovražnega od pozitivnega/Dobrega/Ljubezenskega, kot si že rekla že prej , ...

Tko, da bo to torej mal' težje še zaenkrat pri tebi :inocent:xrolleyesx

Lp do tedaj ko bo x8Dx

B. + #

spet neki govoriš v prazno. a ti veš sploh o čem govorijo metal balade??? lol....ubogi otrok....

na, ti dam link do teksta in komada ene pesmi, ki jo ljubim, pa boš zaštekal, ok??

White lion - when the children cry komad

when the children cry besedilo

dragec bojante, a ti lahko toile še prevedem, če ne štekaš?????????

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...