saraya222 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Joooj, kakšne maš' ? A še neveš, da večina metalskih pesmi govori o negativnih , slabih stvareh, kot npr : umor, rop, posilstvo, maščevanje, sovraštvo, klanje, mučenje, pretep, uboj, prevare, itd, itd, itd, torej same lastnosti zlih duhov, hudičev , demonov , vseh pod poveljem satana-luciferja ? In ti bi pol z temi njihovimi najljubšimi stvarmi njih odganjala ??? Daj, malo logično pomisli , nooo : ne samo da bi jih privabljala, temveč celo še pomagala bi jim uničevati uboge duše . Drugič vsaj malo pomisli kaj napišeš/poveš, pa četudi je to mišljeno v hecu/šali, ki pa lahko marsikdaj pusti tudi negativne posledice marsikje . No, ja, pa saj ti menda itak več ne ločiš negativnega/slabega/zlega/sovražnega od pozitivnega/Dobrega/Ljubezenskega, kot si že rekla že prej , ... Tko, da bo to torej mal' težje še zaenkrat pri tebi Lp do tedaj ko bo B. + # Zdravo bojate...midva se še ne poznava...sem sara:D skratka tuki sem da pi povem par vzgojnih manir glede metala pa metal balad jaz osebno sem za ljubezen, in enotnost z ljudmi. pomagam jim kolikor se da (skratka lahkk uprašaš moytso:D ampak glej...čist po pravici ti povem: Metal je moja religija:D metal je moje srce... a zato sem slab človek...omg hudiča bom priklicala:) jaoo ma ne moreč mi rečt da so metal balade nasilna muska. ne moreš. poslušalj mal ene bende: recimo to kar ti je poslala moytsa...pa jst mam še ene par primerov:Warrant-HeavenHammerfall-Always will bePomaranča-Let the child be born (besedilo je še posebej zakon)Scorpions-Still loving youSagion Kick-Love is on the way................... še miljon se ih najde.zdej pa odvisno če znaš dobr angleško boš razumu o čem govorijo besedila teh rokerjev in metalcev metalci so metalci: imajo dva aspekta,če lahko tako rečem: Znajo met nora besedila o vojakih, bojevnikih, itd....znajo pa ljudi naučit marsikaj o ljubezni, sreči, in o enem z svetom zato pa jst tut ljibim metal:) ker me je v življenju marsikaj nauču...naspošno muska me je marsikaj naučila:D v teh mojih 15. let življenja in še me uči: npr: mantre me zdej učjo nove stvari glede duhovnega življenja.zato ti povem tako: POSLUŠAJ MUZIKO, BESEDILO, IN TVOJE SRCE KI SE PREKO TEGA NAUČI MARSIKAJ, KAJTI BREZ GLASBE NEBI BILO ŽIVLJENJA IN NOBENEGA ZNANJA Prisluhni vsemu okoli sebe in boš vidu da ima vsaka vrsta glasbe nekaj poučnega v sebi Be in peace and live your life wih happines that you are surviving and learning Citiraj STAY IN LOVE, LIGHT AND MUSIC! :* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Zdravo bojate...midva se še ne poznava...sem sara:D skratka tuki sem da pi povem par vzgojnih manir glede metala pa metal balad jaz osebno sem za ljubezen, in enotnost z ljudmi. pomagam jim kolikor se da (skratka lahkk uprašaš moytso:D ampak glej...čist po pravici ti povem: Metal je moja religija:D metal je moje srce... a zato sem slab človek...omg hudiča bom priklicala:) jaoo ma ne moreč mi rečt da so metal balade nasilna muska. ne moreš. poslušalj mal ene bende: recimo to kar ti je poslala moytsa...pa jst mam še ene par primerov:Warrant-HeavenHammerfall-Always will bePomaranča-Let the child be born (besedilo je še posebej zakon)Scorpions-Still loving youSagion Kick-Love is on the way................... še miljon se ih najde.zdej pa odvisno če znaš dobr angleško boš razumu o čem govorijo besedila teh rokerjev in metalcev metalci so metalci: imajo dva aspekta,če lahko tako rečem: Znajo met nora besedila o vojakih, bojevnikih, itd....znajo pa ljudi naučit marsikaj o ljubezni, sreči, in o enem z svetom zato pa jst tut ljibim metal:) ker me je v življenju marsikaj nauču...naspošno muska me je marsikaj naučila:D v teh mojih 15. let življenja in še me uči: npr: mantre me zdej učjo nove stvari glede duhovnega življenja.zato ti povem tako: POSLUŠAJ MUZIKO, BESEDILO, IN TVOJE SRCE KI SE PREKO TEGA NAUČI MARSIKAJ, KAJTI BREZ GLASBE NEBI BILO ŽIVLJENJA IN NOBENEGA ZNANJA Prisluhni vsemu okoli sebe in boš vidu da ima vsaka vrsta glasbe nekaj poučnega v sebi Be in peace and live your life wih happines that you are surviving and learning jao sara a te nisem učila, da se predaj bogecu, ti pa tko s tvojim hudičevim metalom....looollllll, pobral me bo od smeha....dobr si napisala, svaka ti čast...eko, plusek na tole dobiš ju3 ko bom zopet mela kvoto...dans sem že vse porabla....tvoje religije nima noben za žalit...aja, kdo že poje metal is my religion?? 1 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
saraya222 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 jao sara a te nisem učila, da se predaj bogecu, ti pa tko s tvojim hudičevim metalom....looollllll, pobral me bo od smeha....dobr si napisala, svaka ti čast...eko, plusek na tole dobiš ju3 ko bom zopet mela kvoto...dans sem že vse porabla....tvoje religije nima noben za žalit...aja, kdo že poje metal is my religion?? hmm ne vem...ne vem če j metal is my religion...a niso manowor neki tazga peli...ne vempovedala sem pa čist kar je tes...to nima zveze z hudičkom Citiraj STAY IN LOVE, LIGHT AND MUSIC! :* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zala varusak 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 1. končno sem vas našla moytsa2. metal je zakon3. čaki da si vse preberem pa se vam pridružim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Metal je zakon, black metal pa meni deluje zelo destruktivno.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Metal je zakon, black metal pa meni deluje zelo destruktivno.. kristina, res si se začela spreminjat. rada te mam. pa welcome to metal world Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 1. končno sem vas našla moytsa2. metal je zakon3. čaki da si vse preberem pa se vam pridružim zala, hvala za podporo metalcem...zakon si, moja žema oz. hči al kaj si mi žex:Dx Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zala varusak 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Metal je zakon, poleg klasike najbolj kompleksno skomponirane skladbe. In pravzaprav je glih tko kot z klasiko,......metal je treba razumet,.....zato ga pa hudič ne mara.Moytca I am with you A ja,....je kdo prej omenjal štrukle.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zala varusak 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 zala, hvala za podporo metalcem...zakon si, moja žema oz. hči al kaj si mi žex:Dx Ja tvoja žema sem,......a maš še slikce s porokex:o)x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 eja draga, zdej pa mamo tuki en harem...sej veš, žena+žena+otroci+še dva...bojante, se mi pridružiš pri vzgoji božjih otročičkov??? Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stvarnik 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE Bojante, dovolim ti, da se oglasiš ... ampak malo se obvladajsicer te bojo babe zrihtale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lackyluke 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih majhnih otrok. "Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi. "Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Jagoda". "Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, ker ste svoji hčerki dali ime Lira". ...Ko to sliši, tretji očka vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta: "Pridi, greva domov, Joško!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 SEM STVARNIK NEBES PA TUDI ZEMLJE Bojante, dovolim ti, da se oglasiš ... ampak malo se obvladajsicer te bojo babe zrihtale No a vidiš...vse kar samemu stvarniku ni uspel, naj pa babe zrihtajo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/tongue.gif..Stvarnik, a si tolk zaj..., da ne moreš sam al kako ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 ja, sej, stvacrnik...no, to dokazuje ,da niti stvarnik ni popoln....pusti, kristina, ga bomo že me zrihtasle, stvarnik naj se pa lepo uči od nas, lol Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 spet neki govoriš v prazno. a ti veš sploh o čem govorijo metal balade??? lol....ubogi otrok....na, ti dam link do teksta in komada ene pesmi, ki jo ljubim, pa boš zaštekal, ok?? White lion - when the children cry komad when the children cry besedilo dragec bojante, a ti lahko toile še prevedem, če ne štekaš????????? No, pa saj jaz nisem razlagal o metal baladah, ampak na splošno o metal glasbi . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Metal je zakon, black metal pa meni deluje zelo destruktivno.. Tudi jaz včasih poslušam Scorpionse, Metallico, al' pa Whitesnake , itd , ... Ampak , žal ti že ime pove, da oni "death metal rockers" can't never reach a Goal of Love which is the Only True Life . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Uh, sorry, se mi je tipka za prevajanje zaskočila . Evo me, now it's workin' properly again, ... oh, ups, sorry, not anymore, it failed again, sorry, metal failure , ... No, zdej pa B o . . . . . Lp + # eja draga, zdej pa mamo tuki en harem...sej veš, žena+žena+otroci+še dva...bojante, se mi pridružiš pri vzgoji božjih otročičkov??? Hmmm, kje si to mislila ? Lp + # Psihiater je vodil skupinsko terapijo treh mladih očkov in njihovih majhnih otrok. "Vsi imate svoje odvisnosti!", jim pravi. "Vi ste obsedeni s hrano", reče prvemu, "ker ste svoji hčerki dali ime Jagoda". "Vi ste obsedeni z denarjem", pravi drugemu, ker ste svoji hčerki dali ime Lira". ...Ko to sliši, tretji očka vstane, prime sinčka za roko in mu zašepeta: "Pridi, greva domov, Joško!" Dober + poučen primer Lp + # No a vidiš...vse kar samemu stvarniku ni uspel, naj pa babe zrihtajo...http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/tongue.gif..Stvarnik, a si tolk zaj..., da ne moreš sam al kako ? Ja, tale ubogi stvarnik svojih iluzij je očitno manj "zaj ... zajamčen" kot se mu dozdeva Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Najboljša glasba za dušo je tišina.... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 ja, sej, stvacrnik...no, to dokazuje ,da niti stvarnik ni popoln....pusti, kristina, ga bomo že me zrihtasle, stvarnik naj se pa lepo uči od nas, lol Ja, kako že gre oni rek ... : Kjer hudič ne zmore, baba pripomore , ... Now, ... who's now better in worse ?!? Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Pa ne tista, ki jo na pogrebu špilajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Najboljša glasba za dušo je tišina.... To si dobro povedala, ... bi se skor, skorajda popolnoma s3njal. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif Namreč, šele v tišini se lahko pridobi Pravi + Resnični Notranji Mir, brez katerega se žal neda nič narediti , oziroma se bolj napol naredi . No, glede metalskega direndaja ali pa trans butanja pa je logično, da je učinek ravno nasproten , torej negativen . lp + # Pa ne tista, ki jo na pogrebu špilajo... jah, itak da ne , ... he, he, he .xDDxx:DxxDDx Tista je Prava, ki jo imaš ob Molitvi v sobi , brez kakega "mantranja" . lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Ampak , Bojante..priznaj, včasih pa tudi zapaše kakšen metalsi direndaj...tako vsaj veš, kaj tišina je...Za black metal je bilo pa že dognano, kako destrukrivno vpliva na vse...tako da jaz nebi rekla, da nimajo tam kakšni črni duhci veselice... Če se prav spomnim, so z glasbo delali tudi poskuse...in menda so rastline zelo slabo odreagirale na metalso glasbo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Ampak , Bojante..priznaj, včasih pa tudi zapaše kakšen metalsi direndaj...tako vsaj veš, kaj tišina je...Za black metal je bilo pa že dognano, kako destrukrivno vpliva na vse...tako da jaz nebi rekla, da nimajo tam kakšni črni duhci veselice... Če se prav spomnim, so z glasbo delali tudi poskuse...in menda so rastline zelo slabo odreagirale na metalso glasbo... Točno tko . Slabo - negativno so odreagirale , isto kot nekatere živali . Glede zlih duhcev , pa je zelo logično, da nebojo hodili na partye tja, kjer imajo Angeli srečanje, temveč se bodo rajši zadrževali v njim sorodnih krogih z death-thash-metal glasbo . To gre po zakonu Lubezni, kjer sorodno privlači sorodno . In tako tudi Angeli nebojo hodil k death-trash-metal negativnim duhcem "v vas" za brez veze , razen če nimajo kakega nujnega opravka tam . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristina11 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Profesor biologije Francis F. Broman na ameriškem glasbenem konzervatoriju Temple Blue College in njegovi študenti (glasbeniki) so delali poskuse z bučami. Na enem polju buč so osem tednov predvajali evropsko klasično glasbo 18. in 19. stoletja, na drugem pa rock. Na prvem polju so se rastline nagnile proti zvočnikom, medtem ko so se na drugem polju rastline nagnile stran od zvočnikov. Podobne rezultate so dosegli s koruzo, cinijami in žametnicami. Nekatere rastline na ``rockovskem'' polju so zrasle nenormalno visoke in imele premajhne liste, nekatere pa so bile pritlikave ali zakrnele. Že dva tedna po začetku poskusa so ovenele vse žametnice, medtem ko so žametnice ob klasični glasbi krasno cvetele. Rastline pod vplivom rocka so porabile več vode. Pregled korenin po osemnajstem dnevu je pokazal, da so korenine ``rockovskih'' rastlin rasle slabo. Bile so redko razvejane s povprečno dolžino 2,5 cm. Korenine rastlin na polju s klasično glasbo so bile gosto razvejane in imele povprečno dolžino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Me pa čedalje bolj odbija metalski direndaj , ker sem še letos videl zelo negativne-slabe posledice na neki moji prijateljici , drugače dobri bejbiki , ki je imela opravka z to satanovo glasbo. To pa pomeni, da bom v prihodnje še bolj zatiskal ušesa za tako glasbo . Si pa Kristinka dobro navedla zgornje raziskave . Hvala . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 18. december 2010 Prijavi Deli 18. december 2010 Ja, še to sem hotel povedati v tej temi v zvezi z vzgojo otrok : Kar poizkušajte vzgajati svoje otroke od malega naprej z tako nasilno death-trash-metal glasbo, pa boste kmalu tudi sami deležni nasilja ki se vam bo povrnilo v stopnjevani obliki . Žal tko je + bo . Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.