Bojante 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Če se sekiraš ali ne, življenje gre kljub vsemu naprej. Kaj lahko naprimer spremeniš, če boš za vsako stvar krivil Stvarnika ? Skuliraj svojo pamet, pa bo to vplivalo tako na tebe, kot na oklico. Pretirana domišljavost pa odbija ljudi, če nisi še tega sam opazil, ti povem jaz. Marsikaj se da spremeniti - najprej na sebi . Ampak, ni za vse kriv Stvarnik, kajti marsikaj sem zavozil jaz sam , Stvarnik pa me le rešuje iz vseh teh zagat , tako kot tudi nespametne starše. Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 19. junij 2011 Prijavi Deli 19. junij 2011 Vzgoja otrok, Je TakoooooooOOOOOOOooooooo, PomembnoOdgovorno delo, da bi - če bi se naivni starši tega zavedali - zeloooOOOooo premislili, preden bi se odločili imeti otroke, oziroma bi si kdajkrat tudi premislili in "prestavili svoje datume" . "Če si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile." - Dobro povedano , kajti Stvarstvo regulira-upravlja-ohranja-spreminja-prenavlja Stvarnik, ki posluša naše želje , ker pozna naše misli ) Lp from B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 Vzgoja otrok, Je TakoooooooOOOOOOOooooooo, PomembnoOdgovorno delo, da bi - če bi se naivni starši tega zavedali - zeloooOOOooo premislili, preden bi se odločili imeti otroke, oziroma bi si kdajkrat tudi premislili in "prestavili svoje datume" . ja, se strinjam s tem, da je vzgoja odgovorno delo. Ne strinjam se pa v celoti s tem prestavljanjem datumov, ker lahko da se izkaže, da potem, ko vse štima za imet otroka, neha biti biološka ura za naredit otroke. Poleg tega je pri vzgoji najvažnejše, da imaš otroka rad in da si ga ne prisvajaš. Če ga imaš res rad in ga nimaš zato ,da na njem uresničuješ svoje ambicije (to zna bit zelo nezavedno in eni starši delajo to tako prefinjeno, da še sami ne vedo, da delajo), potem ne moreš zgrešit. Si pa ne predstavljam vzgoje na tak način, kot jo ti opisuješ, ker mi nekaj manjka.. nekaj... bi rekla topline in človeškosti, tega, ja. Ne moreš vse v nulo načrtovat, pa ves čas imeti vse 100% pod kontrolo, pa se oblvladovat, da ja ne boš kaj zaj****, se mi zdi, da to ni to. Ampak, to je MOJE mnenje. 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 Vzgoja otrok, Je TakoooooooOOOOOOOooooooo, PomembnoOdgovorno delo, da bi - če bi se naivni starši tega zavedali - zeloooOOOooo premislili, preden bi se odločili imeti otroke, oziroma bi si kdajkrat tudi premislili in "prestavili svoje datume" . "Če si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile." - Dobro povedano , kajti Stvarstvo regulira-upravlja-ohranja-spreminja-prenavlja Stvarnik, ki posluša naše želje , ker pozna naše misli ) Lp from B. + # A lahko napišeš kakšen post brez omembe Stvarnika 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 20. junij 2011 Prijavi Deli 20. junij 2011 ja, se strinjam s tem, da je vzgoja odgovorno delo. Ne strinjam se pa v celoti s tem prestavljanjem datumov, ker lahko da se izkaže, da potem, ko vse štima za imet otroka, neha biti biološka ura za naredit otroke. Poleg tega je pri vzgoji najvažnejše, da imaš otroka rad in da si ga ne prisvajaš. Če ga imaš res rad in ga nimaš zato ,da na njem uresničuješ svoje ambicije (to zna bit zelo nezavedno in eni starši delajo to tako prefinjeno, da še sami ne vedo, da delajo), potem ne moreš zgrešit. Si pa ne predstavljam vzgoje na tak način, kot jo ti opisuješ, ker mi nekaj manjka.. nekaj... bi rekla topline in človeškosti, tega, ja. Ne moreš vse v nulo načrtovat, pa ves čas imeti vse 100% pod kontrolo, pa se oblvladovat, da ja ne boš kaj zaj****, se mi zdi, da to ni to. Ampak, to je MOJE mnenje. Ja, to si Super povedala Sicer pa so dandanašnji ljudje preveč panični zaradi biološke ure, ker imajo žal premalo vere za Duhovno Oploditev , po kateri pridemo do precej boljših otrok , z boljšimi dušami . In, tisto, o nezavednem prisvajanju otrok si tudi super omenila In, Logično, da nemoreš imeti vsega 100 % pod kontrolo, kajti Bog-Stvarnik ti vedno pripravi kako "presenečenje" , tako , da je vseskupaj le še Bolj "Zanimivo " ... Lp + # A lahko napišeš kakšen post brez omembe Stvarnika xrolleyesx Tebi + tebi podobnim, pa moram povedat', da : V Prihodnosti Človeštva, bodo obstajale Samo še Take skupine Ljudi, Katerih Osrednja Tema Njihovih Pogovorov Je Bog - Stvarnik . Vsi ostali bodo žal morali oditi dol iz obličja tega Planeta . Zdaj pa se svobodno odloči, med katerimi bi rajši ti bil . And Goooooooood Luck , ... yo'll need it Lp + # . B. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 21. junij 2011 Prijavi Deli 21. junij 2011 o, đizos 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 21. junij 2011 Prijavi Deli 21. junij 2011 Tebi + tebi podobnim, pa moram povedat', da : V Prihodnosti Človeštva, bodo obstajale Samo še Take skupine Ljudi, Katerih Osrednja Tema Njihovih Pogovorov Je Bog - Stvarnik . Vsi ostali bodo žal morali oditi dol iz obličja tega Planeta . Zdaj pa se svobodno odloči, med katerimi bi rajši ti bil . And Goooooooood Luck , ... yo'll need it Lp + # . B. Raje bom ostal med prizemljenimi. Trdna tla pod nogami so osnova za srečno življenje. Kako boš s takim načinom vzgajal otroke, ko pa bo tvoja vsaka druga beseda Stvarnik. Po moje te bojo imeli poln kufer, tako, kot jaz in še kdo. 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 21. junij 2011 Prijavi Deli 21. junij 2011 Raje bom ostal med prizemljenimi. Trdna tla pod nogami so osnova za srečno življenje. Kako boš s takim načinom vzgajal otroke, ko pa bo tvoja vsaka druga beseda Stvarnik. Po moje te bojo imeli poln kufer, tako, kot jaz in še kdo. Hja, če boš med "prizemljenimi" , boš "prizemljen pod zemljo v trugi/žari " "podzemljen" , kajti "vmesnih poti" žal nebo več dovoljeno , kot je to bilo do sedaj . Zelo malo časa je še na voljo za omahovanje - neodločnost . In, potem se bo pač treba resno odločiti . Za ali proti Bogu -Stvarniku. Kdor pa ni za, je proti . Vmesnih "mlačnosti" nebo več dovoljeno , žal . Skoraj polovica Človeštva te Odločitve žal nebo zmogla , in bo žalostno odstranjena iz Planeta dol . Med njimi bo mnogo majhnih otrok do 11 leta, ki so žal bili napačno vzgojeni od nespametnih staršev, ki mislijo da vse vedo in da vse pravilno vedo ter delajo v redu . Žal druge poti ni več, kajti tako daleč smo že zavozili pokvarjeno človeštvo . Potem bo tudi Vzgoja naših Otrok postala Precej Pomembnejša kot do sedaj . Lep pozdrav do tedaj, čaw . o, đizos Misliš reči Jezus ? Jezus - Ieoua - Sabaoth ? Naš Sveti Oče Stvarnik Bog ? Ja, točno , Njegov Primer Duhovne Oploditve je najbolj poznan po Planetu Dobro si se spomnila Le tako naprej , juhej Lp + # B. 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
capt. spaulding 21. junij 2011 Prijavi Deli 21. junij 2011 Hja, če boš med "prizemljenimi" , boš "prizemljen pod zemljo v trugi/žari " "podzemljen" , kajti "vmesnih poti" žal nebo več dovoljeno , kot je to bilo do sedaj . Zelo malo časa je še na voljo za omahovanje - neodločnost . In, potem se bo pač treba resno odločiti . Za ali proti Bogu -Stvarniku. Kdor pa ni za, je proti . Vmesnih "mlačnosti" nebo več dovoljeno , žal . Skoraj polovica Človeštva te Odločitve žal nebo zmogla , in bo žalostno odstranjena iz Planeta dol . Med njimi bo mnogo majhnih otrok do 11 leta, ki so žal bili napačno vzgojeni od nespametnih staršev, ki mislijo da vse vedo in da vse pravilno vedo ter delajo v redu . Žal druge poti ni več, kajti tako daleč smo že zavozili pokvarjeno človeštvo . Potem bo tudi Vzgoja naših Otrok postala Precej Pomembnejša kot do sedaj . Lep pozdrav do tedaj, čaw . Misliš reči Jezus ? Jezus - Ieoua - Sabaoth ? Naš Sveti Oče Stvarnik Bog ? Ja, točno , Njegov Primer Duhovne Oploditve je najbolj poznan po Planetu Dobro si se spomnila Le tako naprej , juhej Lp + # B. Teb se je pa dokonca odpelal... da se ne ponavljam: sprostimo negativne misli.. 1 Citiraj «Mes chers frères, n'oubliez jamais, quand vous entendrez vanter le progrès des lumières, que la plus belle des ruses du diable est de vous persuader qu'il n'existe pas!» Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 26. junij 2011 Prijavi Deli 26. junij 2011 Hi, hi, hi, ja, mnogi rečejo podobno , ... nekateri pa že spoznavajo, da ni vse tako, kot se jim je zdelo doslej , in že postajajo previdnejši pri obsojanjih in "hitrih sodbah" . No, oni so že Bližje Rešitvi, Kajti Nebeško Kraljestvo se jim Je Približalo !!! Le pogumno, le pogumno . Kajti večim ko se posveti, prej bo dosežena "kritična masa ljudi" , in hitreje bomo dosegli Nivo ki ga potrebuje Človeštvo za Stvarnikov Drugi Prihod ki se pač Bo Zgodil . Zlepa ali pa zgrda . Prej ko se bo, manj boste trpeli . Pozneje ko se bo , bolj bo Človeštvo trpelo . Zato : "Le Pogumno, Le Pogumno ... " , ker si verjetno noben ne želi trpljenja . Zato naj se Zgodi Čim Prej, da bo potem kmalu Mir . Ajd' , lep pozdrav, čaw do tedaj . B + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. junij 2011 Prijavi Deli 27. junij 2011 Tebi Bojante že kr neki časa na polno sveti lučka. Nevem , kaj imajo tvoji posti veze z naslovom teme, upam, da se enega dne tudi ti malo prizemljiš. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 27. junij 2011 Prijavi Deli 27. junij 2011 Tebi Bojante že kr neki časa na polno sveti lučka. Nevem , kaj imajo tvoji posti veze z naslovom teme, upam, da se enega dne tudi ti malo prizemljiš. No, saj sem že večkrat povedal, kako imajo moji posti vezo o prihodnosti z Vzgojo Otrok ki bo kmalu postala Ena Najpomembnejših dejavnikov Človeštva . Sicer bomo morali še nekaj pretrpeti prej, in toliko in toliko jih bo padlo ( odpadlo) , vendar, ko bo Nova Doba v polnosti zasijala, bo tudi Vzgoja Otrok pridobila Odločilen Pomen za Prihodnost Človeštva . Namreč, dandanes je vzgoja otrok takooooooooo napačna, da je že bolj škodljiva kot pa pozitivna . In, če se drevo že v mladosti pokvari, ga je starega zelo težko ozdraviti . In če ima drevo krive veje, se jih v mladosti še da poravnati . V starosti pa bolj težko , kajti počijo . Prav tako pa je tudi z dušami ljudi . Zato So Spremembe Nuuujne - Čim Prej . Lp + # 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 27. junij 2011 Prijavi Deli 27. junij 2011 Bojante, si ti že občutil kdaj trplenje ? ( ne mislim tega trplenja, ko ti malo mešam štrene, pač pa realno življenjsko trplenje ) Glede na tvoje izjave, te življenje še ni prizemljilo.. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Pa kaj se toliko spotikate ob človeka? Pač ima svoj pogled na svet, tako kot vsi ostali. Saj ni ne agresiven, ne žaljiv, za razliko od nekaterih drugih članov foruma. 2 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Pa kaj se toliko spotikate ob človeka? Pač ima svoj pogled na svet, tako kot vsi ostali. Saj ni ne agresiven, ne žaljiv, za razliko od nekaterih drugih članov foruma.Dokler gre zgolj za pogled na svet, je razmeroma OK. Problem nastane, ko takšni duševni zblojenci zares vzgajajo otroke na tak in še hujši način. 1 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Ti dam prav, vendar moram malo zakomplic-ups-zafilozofirat Kdo pa smo mi, da lahko sodimo kaj je prav in narobe, in kaj je zablojeno in kaj ne?Malo navezave iz teme Bog. Če se vsak rodi staršem z namenom, kje je potem tu bluz? Bluz je v tem, da Bojante ves čas, ko hodi, gleda u luft in čaka, da se mu nekaj posveti. Pri tem podira vse pred sabo, kar je na njegovi poti.Ko bo naletel na prvo večjo lukno na cesti, ga bo pa zabrisalo ob tla, pa še posvetilo se mu bo, da je potrebno gledati pred sabo in ne samo nad sabo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Ti dam prav, vendar moram malo zakomplic-ups-zafilozofirat Kdo pa smo mi, da lahko sodimo kaj je prav in narobe, in kaj je zablojeno in kaj ne?Malo navezave iz teme Bog. Če se vsak rodi staršem z namenom, kje je potem tu bluz?Ah, to je spet tisto relativiziranje (v najbolj negativnem pomenu, ki si ga lahko zamisliš), ki potencialno konča vsako debato. Pa vendar: kdo smo? Ljudje, sodimo že tisočletja, to je del nas. Na podlagi česa? Na podlagi tega, kar smo do dandanes spoznali o človeški psihi in vsem ostalem. A se res vsak otrok rodi z namenom? Kaj pa je namen (definicija)? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Bojante, si ti že občutil kdaj trplenje ? ( ne mislim tega trplenja, ko ti malo mešam štrene, pač pa realno življenjsko trplenje ) Glede na tvoje izjave, te življenje še ni prizemljilo.. ja, zdaj , nevem kako trplejnje si ti to mislu ... A si mislu ono trpljenje , katerega sem imel ob prostovoljnem posrenju , ali pa onega ob prisilnem postenju, ko nisem imel denarja niti za jesti si kupiti ? A si mislu kako drugo trpljenje, recimo ko sem se zaletel z svojo Hondo v avto , ko sem še bil motorist, in mi je odprlo stopalo , ... A si mislu na trpljenje, ko sem se z macolo udaril po palcu , ... A si mislil na trpljenje ko sem se popekel po obrazu z pregreto peno, ... A si mislil na trpljenje ko sem dal zadnje tolarje za prijatelja, da si je kupil za jesti , jaz pa potem nisem imel niti tega ... A si mislil na trpljenje ko sem gledal nesrečo mojega bratranca, ... A si mislil trpljenje ko me je zapustilo ljubljeno dekle , ... Zdaj, se mi že neda več pisat , ker bi še ceeelo popoldne lahko pisal, da bi sploh ornk začel . Nevem , ... nekaj si izberi, pa bova potem lahko kaj več rekla na to temo . Lp do tedaj , ajd' , čaw . B + # Pa kaj se toliko spotikate ob človeka? Pač ima svoj pogled na svet, tako kot vsi ostali. Saj ni ne agresiven, ne žaljiv, za razliko od nekaterih drugih članov foruma. Kar naj se "spotikajo" , jaz imam čisto vest pred Bogom ... vsaj glede teh stvari tukaj . Seveda imam tudi jaz še hude grehe, ampak ti niso za tukaj . No, bodo že videli , kako globoko bodo padli ob takelem spotikanju Drugače pa : hvala za podporo Ti bo poplačano Mir s teboj 2 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Ti dam prav, vendar moram malo zakomplic-ups-zafilozofirat Kdo pa smo mi, da lahko sodimo kaj je prav in narobe, in kaj je zablojeno in kaj ne?Malo navezave iz teme Bog. Če se vsak rodi staršem z namenom, kje je potem tu bluz? Ja, dobro vprašanje Namreč, Vse Je z Namenom . In tako je bila tudi naša inkarnacija posledica naše odločitve še pred to utelesitvijo . Torejjj !!! : : : Naši otroci si bodo Zavestno izbrali nas za starše !!! Tako kot smo si tudi mi izbrali naše starše za mesto inkarnacije !!! Seveda pa navaden človek nima kaj dosti pravice soditi kaj je prav in kaj je narobe . Vendar Pa ; če je človek dovolj povezan z Tistim, Kateri Določa kaj je Prav in kaj narobe , in potem sodi po tej spoznani Božji Postavi, ... potem pa tu že ni več govora o človeški - kratki modrosti in zmotnosti / grešnosti , temveč o Božji Besedi, ki Edina Odrešuje, Kajti Le Ona vsebuje dovolj Modrosti za Življenje za Večnost. No, se vidimo malo pozneje , ker moram zdaj iti nekam . Ajdi, čaw , lp . B. + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Dokler gre zgolj za pogled na svet, je razmeroma OK. Problem nastane, ko takšni duševni zblojenci zares vzgajajo otroke na tak in še hujši način. To bi bil prepričljiv argument, če bi imel opravka s konkretno zlorabo otroka. Vnaprej presojati, kdo bi lahko zavozil koga, pa je precej spolzek teren. Mi prav prihajajo na misel primeri, ki se jih spomnim iz lastnega življenja - od retorično spretnih, cenjenih, uspešnih in uveljavljenih staršev,ki doma maltretirajo in uničujejo otroka, do popolnoma marginaliziranih, neuglednih staršev, po možnosti s kakšno psihiatrično diagnozo, katerih otroci živijo popolnoma zadovoljno in uspešno življenje. Kdo je toliko kompetenten, da lahko vnaprej sodi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
DON KARLOS 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_biggrin.gif Že od mladega je treba otroke utrdit v znanju joge. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 Že samo iz vidika slovarja je vidno, da je hotenje z namenom. Če priznavate/mo reinkarnacijo, potem je naša duša v tem okolju z namenom.Napačno sklepanje. Tudi če priznamo reinkarnacijo, to ne pomeni nujno, da je naša duša tukaj z namenom. S čigavim namenom sploh? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 28. junij 2011 Prijavi Deli 28. junij 2011 ja, zdaj , nevem kako trplejnje si ti to mislu ... A si mislu ono trpljenje , katerega sem imel ob prostovoljnem posrenju , ali pa onega ob prisilnem postenju, ko nisem imel denarja niti za jesti si kupiti ? A si mislu kako drugo trpljenje, recimo ko sem se zaletel z svojo Hondo v avto , ko sem še bil motorist, in mi je odprlo stopalo , ... A si mislu na trpljenje, ko sem se z macolo udaril po palcu , ... A si mislil na trpljenje ko sem se popekel po obrazu z pregreto peno, ... A si mislil na trpljenje ko sem dal zadnje tolarje za prijatelja, da si je kupil za jesti , jaz pa potem nisem imel niti tega ... A si mislil na trpljenje ko sem gledal nesrečo mojega bratranca, ... A si mislil trpljenje ko me je zapustilo ljubljeno dekle , ... Zdaj, se mi že neda več pisat , ker bi še ceeelo popoldne lahko pisal, da bi sploh ornk začel . Nevem , ... nekaj si izberi, pa bova potem lahko kaj več rekla na to temo . Lp do tedaj , ajd' , čaw . B + # Po vsem tem bo najbolje, da greš za župnika. Tam so ovce, ki te bojo poslušale. Tudi mene je marsikaj zadelo, pa ni vsaka moja druga beseda Stvarnik. To so stvari, ki jih imaš za sebe, saj drugače v očeh drugih izpadeš čudak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 29. junij 2011 Prijavi Deli 29. junij 2011 Lastnim, kar je hkrati z (vsesplošnim, vrhovnim) Božjim.Iz vidika, da smo eno z vsem(?) http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 29. junij 2011 Prijavi Deli 29. junij 2011 Po vsem tem bo najbolje, da greš za župnika. Tam so ovce, ki te bojo poslušale. Tudi mene je marsikaj zadelo, pa ni vsaka moja druga beseda Stvarnik. To so stvari, ki jih imaš za sebe, saj drugače v očeh drugih izpadeš čudak. Preveč se oziraš (sekiraš) na/za mnenja drugih , ... ker ne poznaš Stvarnika Jaz se precej manj obremenjujem z tem , sploh pa zadnja leta ... Župniki so pa tud' itak zabluzili , tko, da avtomatsko odpadejo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif In Ne rabim nikakršnih ovc Le kaj ti pade na pamet , he, he, hi, hi , heh, hih , lol , ... :-p http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.