Skoči na vsebino

Vzgoja otrok

Marsa

Recommended Posts

Glej : Vse zakone postavlja Veliki Zakonodajalec, ki postavlja vse zakone tudi za naravo, ker Je Nad njo http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

In On Je Zaščitnik Šibkejših .

Zato Nemalokrat tudi v slepi naravi lahko opaziš, kako se šibkejši izmuzne smrti , in obratno, močnejši propade.

Pa razmisli zdaj še malo globlje x:)x

Lp + #

dej prvo mi povej keri ljudje po tvoje spada pod šibke da te bom lažje razumela, praviš da bodo otroci do enajstega leta umrli čeprav so nedolžni in so jih starši zavedli. torej kdo bo pol preživel po tvoje?

Deli na socialnih omrežjih

dej prvo mi povej keri ljudje po tvoje spada pod šibke da te bom lažje razumela, praviš da bodo otroci do enajstega leta umrli čeprav so nedolžni in so jih starši zavedli. torej kdo bo pol preživel po tvoje?

ne, neee, pot temi šibkejšimi sem jaz tu mislil za tiste v naravi, o ketri si je bilo govora poprej, se spomneš ? Torej o šibkejših živalih .

Je pa Bog zaščitnik šibkejših zato, ker pomaga šibkejšim ki so sicer "šibki" a dobri po srcu, kar pa je zelo "tanka linija", kajti tudi dobri se kaj hitro pokvarijo, ker smo preveč netrdna - preveč pokvarljiva bitja . Žal .

Zato rabimo Spremembe - na Bolje .

Torej , kot sem Že Razlagal ... : Pri teh "spremembah" bodo preživeli Le Tisti Ljudje, katerih osrednja Tema Njihovih Pogovorov je Stvarnik-Bog .

Kajti pred Njegovim Drugim prihodom mora biti že Vse pripravljeno, da nebo kakih izgredov kot se je že dogajalo v Zgodovini Človeštva .

In, ja, Mayita ; to ni "po moje" , Temveč po Njegovem. xsrcx

Lp do tedaj, ajd , čaw x:)x

ne, neee, pot temi šibkejšimi sem jaz tu mislil za tiste v naravi, o ketri si je bilo govora poprej, se spomneš ? Torej o šibkejših živalih .

Je pa Bog zaščitnik šibkejših zato, ker pomaga šibkejšim ki so sicer "šibki" a dobri po srcu, kar pa je zelo "tanka linija", kajti tudi dobri se kaj hitro pokvarijo, ker smo preveč netrdna - preveč pokvarljiva bitja . Žal .

Zato rabimo Spremembe - na Bolje .

Torej , kot sem Že Razlagal ... : Pri teh "spremembah" bodo preživeli Le Tisti Ljudje, katerih osrednja Tema Njihovih Pogovorov je Stvarnik-Bog .

Kajti pred Njegovim Drugim prihodom mora biti že Vse pripravljeno, da nebo kakih izgredov kot se je že dogajalo v Zgodovini Človeštva .

In, ja, Mayita ; to ni "po moje" , Temveč po Njegovem. xsrcx

Lp do tedaj, ajd , čaw x:)x

torej po tem sklepam da bog rad vidi trplenje, nepravičnost zakaj dopušča da se šibkim ne pomaga potlej, zakaj ima zlo večjo moč.

če jim bog pomaga torej šibkejšim in ko stopijo v bližino boga kako je možno da se potlej še vedno lahko pokvarijo?

kaj bo bog naredil če bodo tisti ki bodo preživeli pač jim vse to stopilo v glavo in bodo mislili da so nekaj posebnega in se bodo pokvarili kaj bo pa pol. saj praviš da smo hitro pokvarljiva bitja.

Joj bojante težko ti vse to verjamem kar govoriš enostavno ni in ni logike ali vsaj nečesa duhovnega notri. prebrala sem biblijo vsaj trikrat pa mi še zdaj ni jasno kako lahko ljudje potegnejo ven kaj dobrega. že na samem začetku ko bog ustvari prve dva človeka pol pa onadva dva sinova ki se pobijeta med sabo pol se pa poročita s kom z evo? nikjer ni zapisano da je še kakšen drugi človek na zemlji. drugače ja jehove priče pravijo ne pobijaj drugih a so vse jehove priče vegetarjanci. mi je zdaj žal da jih nikoli nisem vprašala ko sem imela možnost se z njimi pogovarjat. je pa res da jih ne boš našel pobijati ljudi kot naprimer katoliki, pravoslavci muslimani v imenu boga pobijajo soljudi.

torej po tem sklepam da bog rad vidi trplenje, nepravičnost zakaj dopušča da se šibkim ne pomaga potlej, zakaj ima zlo večjo moč.

če jim bog pomaga torej šibkejšim in ko stopijo v bližino boga kako je možno da se potlej še vedno lahko pokvarijo?

kaj bo bog naredil če bodo tisti ki bodo preživeli pač jim vse to stopilo v glavo in bodo mislili da so nekaj posebnega in se bodo pokvarili kaj bo pa pol. saj praviš da smo hitro pokvarljiva bitja.

Joj bojante težko ti vse to verjamem kar govoriš enostavno ni in ni logike ali vsaj nečesa duhovnega notri. prebrala sem biblijo vsaj trikrat pa mi še zdaj ni jasno kako lahko ljudje potegnejo ven kaj dobrega. že na samem začetku ko bog ustvari prve dva človeka pol pa onadva dva sinova ki se pobijeta med sabo pol se pa poročita s kom z evo? nikjer ni zapisano da je še kakšen drugi človek na zemlji. drugače ja jehove priče pravijo ne pobijaj drugih a so vse jehove priče vegetarjanci. mi je zdaj žal da jih nikoli nisem vprašala ko sem imela možnost se z njimi pogovarjat. je pa res da jih ne boš našel pobijati ljudi kot naprimer katoliki, pravoslavci muslimani v imenu boga pobijajo soljudi.

Ojoooj, ... ma neeeeeeeeee !!!!!!!!!!

NIKOLI Ne Beri Biblije Dobesedno !!!!!!!!!!

To delajo ubogi jehovci in Vsi po vrsti popadajo v To Nastavljeno Skrito past ter tako zabluzijo na polno . (da sploh ne govorim kako je muhamed prevaral muslimane)

Marsikomu se lahko še zmeša, če to tko dela !

Glej, Biblijo Je Potrebno Razumevati na Duhoven Način, in NIKOLI Dobesedno , Kajti Pisana je v Simbolih, simbolično .

Itak pa v njej že Toooooooooooliko manjka, da je res težko prebiti se iz te zmede, Če Ne Poznaš Novega Razodetja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Šele Potem dobiš Pravi Uvid, da sta se Prva dva sinkota morala poročiti z sestrama , in tudi nastanek Črncev je pojasnjen kar še do dandanes ni jasno javnosti .

Ja, Kajn se je pa pokvaril, in ubil Abela, to pa žal je bilo tako Zares . Mi pa smo torej potomci tega ubogega zlega Kajna, še preden je bil Transformiran v Črnca .

Vidiš , Vse To + tudi Šesta + Sedma Mojzesova Knjiga v Bibliji žal Manjkata , kjer piše tudi o življenju na preostalih Planetih , in so ju opustili še pred Stvarnikovo Inkarnacijo.

Resda so pa tud katoliki zabluzili, ko so nasilno pokristjanjevali , in Zato BODO Plačali Kmalu, Kot Je bilo Prerokovano .

Šibkejšim pa Bog Pomaga, Ampak tudi ne vedno, zaradi Dveh Razlogov .

Zlo Nima večje Moči kot Dobro, kajti tudi Svetloba Je Močnejša od teme . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

In za Konec ; Bog Bo Tokrat te preostale Ljudi Tako Pripravil, da se nebodo več pokvarjali , kot se je doslej dogajalo .

Bo pa drugi Problem ; med Veliko Večino Dobrih, Bo ŽAL ostalo še vedno nekaj zlobnih ljudi po tem Velikem Čiščenju .:V:

Lep pozdrav do tedaj, ajd, čaw

• 2 weeks later...

Ojoooj, ... ma neeeeeeeeee !!!!!!!!!!

NIKOLI Ne Beri Biblije Dobesedno !!!!!!!!!!

To delajo ubogi jehovci in Vsi po vrsti popadajo v To Nastavljeno Skrito past ter tako zabluzijo na polno . (da sploh ne govorim kako je muhamed prevaral muslimane)

Marsikomu se lahko še zmeša, če to tko dela !

Glej, Biblijo Je Potrebno Razumevati na Duhoven Način, in NIKOLI Dobesedno , Kajti Pisana je v Simbolih, simbolično .

Itak pa v njej že Toooooooooooliko manjka, da je res težko prebiti se iz te zmede, Če Ne Poznaš Novega Razodetja http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

Šele Potem dobiš Pravi Uvid, da sta se Prva dva sinkota morala poročiti z sestrama , in tudi nastanek Črncev je pojasnjen kar še do dandanes ni jasno javnosti .

Ja, Kajn se je pa pokvaril, in ubil Abela, to pa žal je bilo tako Zares . Mi pa smo torej potomci tega ubogega zlega Kajna, še preden je bil Transformiran v Črnca .

Vidiš , Vse To + tudi Šesta + Sedma Mojzesova Knjiga v Bibliji žal Manjkata , kjer piše tudi o življenju na preostalih Planetih , in so ju opustili še pred Stvarnikovo Inkarnacijo.

Resda so pa tud katoliki zabluzili, ko so nasilno pokristjanjevali , in Zato BODO Plačali Kmalu, Kot Je bilo Prerokovano .

Šibkejšim pa Bog Pomaga, Ampak tudi ne vedno, zaradi Dveh Razlogov .

Zlo Nima večje Moči kot Dobro, kajti tudi Svetloba Je Močnejša od teme . http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

In za Konec ; Bog Bo Tokrat te preostale Ljudi Tako Pripravil, da se nebodo več pokvarjali , kot se je doslej dogajalo .

Bo pa drugi Problem ; med Veliko Večino Dobrih, Bo ŽAL ostalo še vedno nekaj zlobnih ljudi po tem Velikem Čiščenju .:V:

dej preberi zadnja dva stavka k si jih napisal,kontriraš se.....

No, morda sem malo nerodno napisal, kajti drugače me nebi narobe kontrirno razumela x:Ix

Glej, takole je to mišljeno :

Bo pa drugi Problem ; med Veliko Večino Dobrih, Bo ŽAL ostalo še vedno nekaj zlobnih ljudi po tem Velikem Čiščenju .

Torej : Bog-Stvarnik bo Tokrat te preostale - dobre Ljudi kar jih bo preživelo - tako poboljšal, da se nebodo več pokvarjali , kot se je to dogajalo doslej.

Tistih nekaj malo preostalih zlobnežev, pa bo tako malo, da nebodo več zmogli škodovati Človeštvu , kot se je to dogajalo v preteklosti, in se dogaja še Ta Trenutek .

Še kaj nejasnega morda x:)x ??

Lp + #

No, morda sem malo nerodno napisal, kajti drugače me nebi narobe kontrirno razumela x:Ix

Glej, takole je to mišljeno :

Bo pa drugi Problem ; med Veliko Večino Dobrih, Bo ŽAL ostalo še vedno nekaj zlobnih ljudi po tem Velikem Čiščenju .

a imaš mogoče možgane na of....to kar pišeš smo pol smet na istem sam da bo manj ljudi za kontrolirat.

Torej : Bog-Stvarnik bo Tokrat te preostale - dobre Ljudi kar jih bo preživelo - tako poboljšal, da se nebodo več pokvarjali , kot se je to dogajalo doslej.

Tistih nekaj malo preostalih zlobnežev, pa bo tako malo, da nebodo več zmogli škodovati Človeštvu , kot se je to dogajalo v preteklosti, in se dogaja še Ta Trenutek .

Še kaj nejasnega morda x:)x ??

Lp + #

pa to ti pišeš k govoriš o zarotah. a veš da zdaj recimo svet vodi samo nekaj ˝zlobnežev˝ v primerjavi s številom prebivalstva.....

pa to ti pišeš k govoriš o zarotah. a veš da zdaj recimo svet vodi samo nekaj ˝zlobnežev˝ v primerjavi s številom prebivalstva.....

Heeejjj, heh, ma, kakiii zarote nekiii xDDx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xDDx

Glej, to vem, da nekaj zlobnih usekancev vodi svet, Zato, ker je tudi preostali del Človeštva podobno - Pre-Zloben .

A veš, ko so včasih pravli : "kakršen narod, takšen vladar" .

Namreč, to je večinoma do zdaj držalo v Vsej Zgodovini Človeštva, do sedaj, ko so priprave z Veliko Čiščenje skorajda končane .

Kajti Vlado postavlja Bog , ki skrbi za Ljudstvo.

No, vendarle pa se je število zlobnih voditeljev že povečalo čez polovico napram velikosti prebivalstva .

In To je dopuščeno Od Zgoraj zato, da se bo zgodilo "Prebujenje Človeštva", ki bo takoj nato odstranilo(očistilo) te zlobne vladarje , ter zaživelo z "polnimi pljuči" v Novo Dobo Človeštva - v New Age .

Lp + #

Heeejjj, heh, ma, kakiii zarote nekiii xDDx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xDDx

Glej, to vem, da nekaj zlobnih usekancev vodi svet, Zato, ker je tudi preostali del Človeštva podobno - Pre-Zloben .

A veš, ko so včasih pravli : "kakršen narod, takšen vladar" .

Namreč, to je večinoma do zdaj držalo v Vsej Zgodovini Človeštva, do sedaj, ko so priprave z Veliko Čiščenje skorajda končane .

Kajti Vlado postavlja Bog , ki skrbi za Ljudstvo.

No, vendarle pa se je število zlobnih voditeljev že povečalo čez polovico napram velikosti prebivalstva .

In To je dopuščeno Od Zgoraj zato, da se bo zgodilo "Prebujenje Človeštva", ki bo takoj nato odstranilo(očistilo) te zlobne vladarje , ter zaživelo z "polnimi pljuči" v Novo Dobo Človeštva - v New Age .

Lp + #

torej nas bog žrtvuje....

ma, ne, neeee, kakiii, ... ravno On se je Žrtvoval + se še vedno Žrtvuje, ko nam NeprenehomaNeprestano dovaja Njegovo Življenjsko Energijo zato, da nas Oživlja-preživlja-vzdržuje - vsako "Sekundo" ... In To z Vsemi Vesolji vred ki jih je Ustvaril http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

No, žrtvovati bi se pa morali mi, ja, v Ljubezni , za sobrate + sosestre . xsrcx x:Xx xsrcx

Bog nas pa Očiščuje - vseh satanovih negativnosti, ki jih še nosimo v svojih dušah.

On Je Ljubezen x:Xx xsrcx x:Xx

Lp + #

... sexana cesta, a x;)x :o|o:

Bog je Stvarnik.

Mi vsi pa smo Njegove Stvaritve.

Tako ti kot tudi jaz .

Zato jaz nisem nič več + manj kot ti .

Še NaaaAaaajmanj pa Bog, kot se to še Prenekaterim tukaj gor dozdeva da so , v svoji prevzvišenosti.

Tooorejjj, ... Bog vsake toliko časa katerim od Njegovih izbrancev razodene kake Podatke, ki jih ti potem posredujejo ljudstvu .

To se Je Dogajalo že Vso Zgodovino Človeštva , in se še tudi še dandanes .

Problem je pa bil, da je cerkev take Božje Ljudi vse pobijala in zatirala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif :sori: xcivx :eek: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif :C: :V: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

No, dandanes je to mal drugače, na srečo, drugače jaz nebi več bil tukaj , temveč že Onstran.

Je pa dandanes Še en Problem ; preveč so se razpasli/razrasli raznorazni lažni preroki , ki tako lepo potihoma zavajajo že itak zblojenozmedeno - ubogo prebivalstvo .

Ti delajo Veliko Škodo Človeštvu, ker so pod vplivom Negativnih Sil satanovih - satana .

In pri vsem tem se tega niti ne zavedajo xcivx :eek: .

Huda reč, ... tole z temi brihtneži dandanes, res :o|o:

Ma, bo že , kajti prihaja Čas Preizkušenj , in kmalu se bo Pokazalo , katerega Duha (Energije) je Kdo in kdo ne .

Veliko sreče nam želim do tedaj, kajti potrebovali jo bomo .

B. + #

... sexana cesta, a x;)x :o|o:

Bog je Stvarnik.

Mi vsi pa smo Njegove Stvaritve.

Tako ti kot tudi jaz .

Zato jaz nisem nič več + manj kot ti .

Še NaaaAaaajmanj pa Bog, kot se to še Prenekaterim tukaj gor dozdeva da so , v svoji prevzvišenosti.

Tooorejjj, ... Bog vsake toliko časa katerim od Njegovih izbrancev razodene kake Podatke, ki jih ti potem posredujejo ljudstvu .

To se Je Dogajalo že Vso Zgodovino Človeštva , in se še tudi še dandanes .

Problem je pa bil, da je cerkev take Božje Ljudi vse pobijala in zatirala http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif :sori: xcivx :eek: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif :C: :V: http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif

No, dandanes je to mal drugače, na srečo, drugače jaz nebi več bil tukaj , temveč že Onstran.

Je pa dandanes Še en Problem ; preveč so se razpasli/razrasli raznorazni lažni preroki , ki tako lepo potihoma zavajajo že itak zblojenozmedeno - ubogo prebivalstvo .

Ti delajo Veliko Škodo Človeštvu, ker so pod vplivom Negativnih Sil satanovih - satana .

In pri vsem tem se tega niti ne zavedajo xcivx :eek: .

Huda reč, ... tole z temi brihtneži dandanes, res :o|o:

Ma, bo že , kajti prihaja Čas Preizkušenj , in kmalu se bo Pokazalo , katerega Duha (Energije) je Kdo in kdo ne .

Veliko sreče nam želim do tedaj, kajti potrebovali jo bomo .

B. + #

pa zakaj on vse to dopušča potlej....

Zaradi Več Modrih Razlogov.

Kajti moraš Nujno Vedeti, da je On Nadvse Moder - Najmodrejši, in Zato ima za vsa svoja izvajanja/dogajanja/dopuščanja Modre Razloge ki stojijo za Visokimi Cilji ki nas Vse še Čakajo .

Eden izmed Razlogov je naše učenje, torej učenje naših duš , ki smo se odločile priti šolati se na ta mali Planetek za kasnejši Njegov Višji Namen-Cilj .

Drugi je povečevanje Njegove Slave .

In potem so še drugi razlogi, ...

V glavenm, ne živimo za brezveze in ne dogajajo se dogodki kar tja v3 dni .

Za vsem dogajanjem skupaj ima On skrit Višji-Visoki namen .

Zato le pogum .xDDx

Lp + #

Aja, čaki, nisem te razumel, za katero dogajanje si mislila točno , ... ???

Če si mislila zakaj se pripravlja "Veliko Čiščenje" , potem ti bi moralo že biti jasno, da se bo šlo za Čiščenje prepokvarjenega dela Človeštva ki Planetu in preostalemu Človeštvu Le Škoduje.

Ko bo to mimo, bo tudi Globalno Ogrevanje napredovalo , da nebomo zmrzovali tako kot zdaj.

Lp + #

poglej prvo kot prvo če bi tvoj bog imel kaj pameti bi vedel iz česa se rodi zlo....kako naredimo hudobnega otroka tako ta tvoj bog dopušča da se dogajajo grde stvari dobrim ljudem dokler jim ne poči film naredijo kaj grdega in potlej jih čaka božja sodba......kot sem rekla tale tvoj bog rad uživa nad nasiljem krivico in vsem kar se pač dogaja ne vem kaj bi se izgublena duša še lahko naučila od tvojega boga. ˝pojej še več dreka da boš na koncu umrl iz izčrpanost in zastupitve, zraven me pa hvali in imej rad....˝ lepo te prosim kje si pustil pamet, pri bogu saj vem.....

... heh, tudi jaz sem tko razmišljal , pred leti , ... no, še sploh ne tko dolgo nazaj .

Natanko Identično sem razmišljal, ... a mi verjameš ?

In to še celo potem, ko sem že maaarsikaj vedel o Njemu in o Njegovi Vzgoji Njegovih Otrok .

Pa sem vendarle sprevidel, da smo si za vsa gorja večinoma krivi - Sami .

Razen redkih izjem, seveda .

Redkih Duš - Od Zgoraj, ki so tu na ExtraPosebni kratki prizkušnji , in jih Zgoraj čaka Posebno Mesto .

Zato Moramo za Take Invalide DodatnoNujnoLepoDobroZvestoNesebičnoLjubeznivo Skrbeti .

NUUUUUUUJNOOO !!!

Se tega udeležujem tudi sam , zadnje čase čedalje bolj x:)x xDDx x:)x

xsrcx xsrcx xsrcx

Le Ljubezen Je Življenje http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon1_exclaim.gif xsrcx

Lep pozdraw iz Ljubezenskih nižaw, nekoč Višaw, čaw x:)x

Heh, spet si v zmoti , žaaal x:o)x

Namreč, ko sem jaz začenjal z Bogom, še sploh nisem bil v nikakršnih težavah, ... xDDx

Šele malo kasneje za tem, so pa zares prišle.:C:

Pa mi je Zopet On pomagal iz Njih xDDx

Vidiš, kako človek obrača in nekaj obrača in obrača, ... potem pa le Bog - Obrne xDDx

Lp + xsrcx

... šola je bila "trda" , ... Vendar : Izplačalo Se Je xsrcx xsrcx xsrcx

Kajti ; Božje Šole so Vedno Najboljše za naše duše, pa če so še tako "trde" xsrcx

Najboljša Vzgoja za Njegove Otroke xsrcx

Kajti On Je Edini Pravi-Resnični Sveti Nebeški Oče od Večnosti xsrcx xsrcx xsrcx x:Xx x:Xx x:Xx xsrcx xsrcx xsrcx

Lp + #

bojante, ...a .....:huh:

---- xrolleyesgx

mah, sej se mi ne da več... :wacko:

i give up :OO:

Neee, ne, ne, ,,,, ne obupat !!! xcivx

Počak' še mal', sej ti bo popustilo x;)x

Lp + #

xsmx

Pametno x:Dx drugega skor ne ostane pri takem primeru, če vidi svet sam črnobel x8Dx fanatikom žal zmanjka ostalih barv. x:o)x

Dej ti povej, če poznaš še kako "tretjo" silo vmes, med Pozitivno Silo in med Negativno silo ???

Lp do tedaj, ajd' , čaw .

Bojante, kaj ti malo begaš?..O kakšnih božjih šolah govoričiš?...Pa poglej malo okrog sebe..zamenjaj svoj črno-bel pogled..ga goniš kot star tv

And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years.

Glej :

Božja Šola, Je Šola Za Vzgojo Božjih Otrok .

Za To "Božje Otroštvo" smo poklicani Vsi .

Vendar ga žal malokdo doseže .

To Je Prava Tema, v temi Vzgoja Otrok.

Božja Šola, je Drugačna Šola od teh vsem poznanih "posvetnih šol" v katere smo nekdaj tudi hodili , da so nas "povozili" .

Božja Šola da človeku Resnično Duhovno Rast za Duhovni Napredek .

Vse ostalo je strel v prazno, za škodovanje ljudem.

Lp + #

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...