loncek1 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 ...tudi jaz bi, toda nimam poguma za korak... :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
luma 18. november 2003 Prijavi Deli 18. november 2003 Kaj bi tudi ti? Je to odgovor na prejšnjo temo? Citiraj zmanjkuje mi energije. kdaj bo poletje? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Uh, Benka je pa res faca. Mi je všeč, ker si je zaželela potovanja in se ni bala vseh čudnih situacij, ki bi se ji na poti lahko zgodile, ampak je šla in uživala sto na uro. V srčku ji je ostalo ogromno nepozabnih spominov. Res, za čestitat ji je in vzet si jo za zgled - Nemogoče je mogoče. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Mislim kapo dol. To je ena prav ta prava babnica. V dobrem pomenu besede. Se je požvižgala na vse, sorodnike, tipčke, službo, premoženje itd. in je šla. MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Prava baba. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 baba in pol ( ) Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 ??????? 666 ? Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 baba za 100 -ev! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 al pa bantu.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Bobnar spomnim se, da so jo to spraševaliin je odgovorila -nein nekaj o tem, da so moški kot tortice,da ko jo ješ je lušno pol pa ti je žal... Ja korajžna punca, ni kaj Stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 dobr no....lohk bi kak link padu...deb chlouk sploh vedu, kera vam tooooolk ushech 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 IZVOLI: www.benkapulko.com Stankaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 Zlomek, to je ena deklina, ki se je par let z motorjem okoli sveta vozila in je zato tudi vpisana v knjigo rekordov, vmes se je pa nekje s svojim motorjem poročila. Ha, pa smo končno najdl nek Zlomka na spolzkih tleh Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. november 2003 Prijavi Deli 19. november 2003 a de z motorjem? ja ja....deklinam pashejo vsi tisti konji med nogami 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Tipica prava Me zanima kaj je po horoskopu? In ziher ima 9. hišo ful polno Ptujčanka - normalno Ja tole o seksu sem slišala ja..Ful pogumna ženščina . No, kakršna pač sem...vseeno...jaz je menda ne bi kar tako posnemala Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 zarad takih bab svet ni vech tako lep kakor vchasih, predno ste doble volilno pravico in bile lepo podlozhne mozhu...zdej pa kr neki....APOKALIPSA SE BLIZHA 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 17. decembra bo Benka imela na Ptujski gim. predavanje o potovanju! Jst grem! še kdo? Nekdo je napisu "kapo dol"! Se ne strinjam, boljš bo "ČELADO DOL"! mi smo jo misli prit pričakat z motorji na mejni prehod, ko je prišla (dolg nazaj...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. november 2003 Prijavi Deli 25. november 2003 Benka mi je všeč, ker mi deluje pristno in živo in samosvoje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Bik po horoskopu. (in karakterju) Ooooo trmasta...in vztrajna. Drugače ji ne bi kar tako ratalo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 jaz jo ful občudujem! res je something special! mogoče se celo skriva za katerim nickom za LNF Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 26. november 2003 Prijavi Deli 26. november 2003 Mislim...jaka stvar tale internet Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 27. november 2003 Prijavi Deli 27. november 2003 Bobnar, zakaj ne bi poznala neta? A si bral kej dogodivščine z njenih potepanj? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 5. december 2003 Prijavi Deli 5. december 2003 je Benka mogoče kje objavila svoje rojstne podatke?na njenih www straneh jih ne najdem Stankaaa Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. december 2003 Prijavi Deli 6. december 2003 Ha, ha, šele zdaj vem, za katero se gre! Sem jo gledala po TV (mislim da v Extra, al kje?) Odtrganka, in odtrganci so mi všeč! Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 26. december 2003 Prijavi Deli 26. december 2003 Jaz sem bla 19. dec na njeni multimedijski predstavitvi na gim. ptuj in sem se razjokala! smrk! ful dobro je blo!Ob svojem filmčku je cel čas komentirala.... In ko je kazalo posnetke, ko se je vrnila v Slovenijo...na meji....joj.....mi je blo kr žal...da je nismo šli tud mi počakat tja na mejo z motorji..........dobra je!!! Če koga zanima: www.benkapulko.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.