borism 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Zanimivo, da se prav nobeden ni spomnil nanjo ob včerajšnji izvolitvi za OSEBNOST v Sloveniji......Benka, čestitke, resnično si naš ponos in veseli nas, da si od tukaj x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Vceraj, prelistala njeno knjigo ...lahko samo recem wow , superb! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Meni tud ona všeč ........le mal me razkuri, ker ima več jajc kot jaz Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 to pa ja ni tok tezko Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. januar 2004 Prijavi Deli 12. januar 2004 Se mi je zdelo, da bo tak komentar padel .........kaj si pa iščem :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 bemu boga, ženska na mestu. x!x Tolk korajžna, da že kr tu mač. Jst jo občudujem, tolk jajc pa ne bi mela, pa če bi trije deci zraven še... tko da , pa da se je vsepovsod tko dobro izteklo. Hja, Slovenka leta! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Jst jo občudujem, tolk jajc pa ne bi mela, pa če bi trije deci zraven še... tko da .....fiju....zdej sem si pa oddahnil...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 6 jajc ne bi blo dost za 2 jajčnika.. z mano vred... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 ........ja, prava frajerka je...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Mick, saj njen mož tud nima jajc....ma pa mašino... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Ja ta poroka je tud dobra fora... kr po kakem angleškem humorju diši..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. januar 2004 Prijavi Deli 13. januar 2004 Mick, saj njen mož tud nima jajc....ma pa mašino...Kakšno mašino? :o|o: .....hm....mašinca........ni ok? .................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Jebemti ta pa je ženska in pol. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 Taaako dolgo brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ...mašine al.......mašince .....aja, brez toplega doma, si mislu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 genialka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. januar 2004 Prijavi Deli 22. januar 2004 ja, iznajdljiva ,je naravna borka. poiskala si je izziv. Drgač pa po obrazu videza je podobna Napoleonu http://www.benkapulko.com/pages/41_slo.html Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Taaako dolgo brez V Ameriki naj bi se orng spucala. Tko sm slišu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Ja, naj bi imela enega nemotorskega prijatelja, ampak sej ne vem, a tole semle spada, al pod govorice ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Ja, naj bi imela enega nemotorskega prijatelja, ampak sej ne vem, a tole semle spada, al pod govorice ? hahja, kaj zanima radovedno publiko,po moje je imela že v naprej prpravljene odgovore, ker se zave,da se rado občintvo spušča tut v taka vprašanja.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Vsec mi je. Bikica. Hecno, pravzaprav, glede na akcije in podvig sam, a po videzu pa kar 'taprava'.Itak imam kar rada Bike.Je pac trmasta in ima voljo, si zada in uresnici.Dobra je, frajerka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 Dans je bila na Tistega lepega popoldneva ali kak je že............... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 He-he....sem slišal, da ji velike založniške hiše niso hotele sofinancirati izdaje knjige, pa jo je izdala v lastni režiji......in je knjiga potem dobila neko pomembno nagrado, pa tudi zelo prodajana je........ji privoščim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. januar 2004 Prijavi Deli 25. januar 2004 haa, zakaj ji niso hoteli izdati?ker se niso strinjali z dobičkom?Sam tako je potem zmagala 3x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.