nataly 26. januar 2004 Prijavi Deli 26. januar 2004 Tudi jaz imam rada bikice Bobnar - saj je ne rabiš vzeti za ženo Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ravno sedaj je gostja v živo na TV Slovenija 1, če jo še kdo ne pozna x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 A ona z godalom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 ne, ona z motorjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ne lomi ga, to je ja Tone :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2009 Prijavi Deli 13. november 2009 Razstava:Fotografija Benka Pulko: Črno-bela mavricaIzbor fotografij o življenju tibetanske skupnosti v izgnanstvu Po različnih strokovnih izkušnjah od leta 1996 se je Benka Pulko (roj. 1967) ustalila v svobodnem poklicu novinarstva in kulture. Objavlja fotozgodbe, fotoreportaže, novice, članke, potopise, knjige pa tudi raziskovalne naloge. Na številnih potovanjih po svetu je posnela vrsto zanimivih in pretresljivih zgodb. Od leta 2003 je postavila vrsto samostojnih fotografskih razstav in izdala več fotografskih publikacij. Dosegla je vpis štirih dosežkov v Guinnessovo knjigo svetovnih rekordov 2004, v rubriki Avanturizem in vzdržljivost. Za razstavo pripravlja izbor fotografij o življenju tibetanske skupnosti v izgnanstvu, ki priča o prepletenosti beline, črnine in barvitosti življenja, ljubezni in strahu, veselja in skrbi ter opredeljuje razmerje zunanjosti do notranjosti, našega do vašega in tistega, kar bi želeli biti, do tega, kar smo. http://www.cd-cc.si/pic/katalog/sm_benka%20pulko_V.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. november 2009 Prijavi Deli 13. november 2009 Hudo.Pred 15 minutami sem pomislila nanjo. v smislu, da clovek, ki kao ne pocne nic za skupnost, pac pa za lastne dosezke... (debata okoli Humarja), no pa sem se spomnila ravno nanjo.... lahko bi ona imela nesreco, shtalo, pa bi vsi pisali (?), prav ji je, kaj pa lazi, sej gre zase...No k sreci se ji ni nic zgodilo () in kljub temu da gre v lastni reziji oz. za svoj osebni dosezek, brejka meje!Povsod so jo poznali, a to je ta Slovenka, jakcica, ki je sla sama na pot z motorjem - in povsod so se ji odpirala vrata prijateljstva, vesoljnega, svetovnega. Kako drugace je, ce ti spodleti! V glavnem, vsi so fajn, ki sledijo svojim sanjam, drugim nicesar ne odvzemajo, pa morda ZA VSE SKUPAJ brejkajo dosedanje meje (ki so itak najpogosteje samo v glavah), četudi niso resili sto zivljenj in niso znatno in materialno nafilali skupnega proracuna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 13. november 2009 Prijavi Deli 13. november 2009 Vsak naredi tisto, kar si želi.Negdo se želi zjutraj zbudit in potem delat nič, negdo gre v Himalajo (na Himalajo), negdo pa z mopedkom nekam, malo dlej od domače vasi. Vsakemu kapo dol, da je lahko srečen v svojih namerah, pa tudi če v očeh drugega ni najbolj cenjen, oz se ga označi za "budalao", češ kaj spet nekam rineš. Humarju želim vse na najsrečnejši konec, Benka se je očitno "umirila", vendar knjigo Pocestnica si pa vseeno preberite, v drugo branje je še boljša. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2009 Prijavi Deli 13. november 2009 Da. Predstave in zafiksiransoti cloveka o tem da nekaj morajo biti v smislu jaz sem pek, jaz novinar, jaz racunalnicar, jaz motorist, jaz... so zgolj indentifikacija osebnosti. S tem ni nic narobe, v kolikor nismo prevec vezani na to; kar v praksi pomeni da omejuje nasega duha. Predvsem je to zgolj smernica osebnosti v kaj, kam in morda tudi v mejah kako bo usmerjala svojo energijo. Pri vsem tem pa je morda bistvena darma cloveka - kar pomeni kvaliteta skozi katero se dusa izraza skozi osebnost. Ali poenostavljeno povedano kako nekaj pocnemo in s kaksnim namenom. Zato bi takorekoc lahko rekli, da je vseeno kaj clovek pocne, temvec kaksno kvaliteto skozi to kar pocne v prostor prinasa. S tem pa bi odpadlo mariskatera dilema o tem kaj clovek naj bi pocel oz. bi moral poceti. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2009 Prijavi Deli 18. november 2009 Od danes dalje: 18. nov.—20. dec. Mala galerija CD Razstava:Fotografija Benka Pulko: Črno-bela mavricaIzbor fotografij o življenju tibetanske skupnosti v izgnanstvu Po različnih strokovnih izkušnjah od leta 1996 se je Benka Pulko (roj. 1967) ustalila v svobodnem poklicu novinarstva in kulture. Objavlja fotozgodbe, fotoreportaže, novice, članke, potopise, knjige pa tudi raziskovalne naloge. Na številnih potovanjih po svetu je posnela vrsto zanimivih in pretresljivih zgodb. Od leta 2003 je postavila vrsto samostojnih fotografskih razstav in izdala več fotografskih publikacij. Dosegla je vpis štirih dosežkov v Guinnessovo knjigo svetovnih rekordov 2004, v rubriki Avanturizem in vzdržljivost. Za razstavo pripravlja izbor fotografij o življenju tibetanske skupnosti v izgnanstvu, ki priča o prepletenosti beline, črnine in barvitosti življenja, ljubezni in strahu, veselja in skrbi ter opredeljuje razmerje zunanjosti do notranjosti, našega do vašega in tistega, kar bi želeli biti, do tega, kar smo. http://www.cd-cc.si/pic/katalog/sm_benka%20pulko_V.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.