Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Kaj vidim (Atu). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Ahja... sem prebral kaj vse bi spremenil... tamle hehe, v svojem prejšnem postu pred par leti? meseci vsaj..., ne v bistvu nebi spremenil nič... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Hmm..., če bi imela zdaj 15 ali 20 let? Kaj bi bilo??? Nič. Ne bi vedela, kaj me čaka pri 25-ih, 30-ih..., tako kot tudi nisem vedela takrat, ko sem jih imela 15, 20... Če bi kaj spremenila na bolje, bi najbrž istočasno tudi kaj spremenila na slabše, ker je marsikaj eno z drugim povezano. Na primer: mogoče bi imela bogatega moža, ki bi me vozil na dopuste in plačal čistilko, da bi počistila stanovanje. Ampak s tem ne bi imela toliko svobode, kot jo imam zdaj, ko živim sama... Ja, res ne morem reči, da mi je za kaj v življenju žal in da bi rada kaj spremenila..., ker se bojim, da bi s tem spremenila tudi kaj lepega na slabše. Bolje, da je tako kot je. To situacijo, ki je zdaj, že poznam in se tako najbolje počutim - za zdaj. Za naprej pa pamet v roke in po svojih močeh ter s svojim znanjem, spoznanjem, izkušnjami... novim izkušnjam naproti! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Ma, saj ni bilo vse idealno, a ne bi nič spreminjala.V bistvu mi je vsak dogodek in vsaka oseba, ki sem jo spoznala, omogočil, da sem danes to, kar sem - in tega ne bi menjala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 bi bila JAZ v vsakem terenutku svojega življenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Predvsem ne bi nikoli izgubljala toliko energije za ljudi, ki si tega niso zaslužili in jo bolj namenila ljudem, ki so si jo. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Predvsem ne bi nikoli izgubljala toliko energije za ljudi, ki si tega niso zaslužili in jo bolj namenila ljudem, ki so si jo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Se pa strinjam z Aakhutom....ljudje in situacije z njimi te naredijo, kakršen si danes...če tega ni, ni izkušenj in ni zavedanja...v vsaki stvari je del učenja, da se te stvari ne bi več dogajale...tudi slabi, negativni ljudje ti podarijo košček mozaika...ki se ji reče lastna osebnost...prav tako dogodki, situacije... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
atubbuta 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Predvsem ne bi nikoli izgubljala toliko energije za ljudi, ki si tega niso zaslužili in jo bolj namenila ljudem, ki so si jo. Prav to si tudi jaz pravim. Koliko pozornosti sem posvečal ljudem, ki si tega nikdar ne zaslužijo in zapostavljal ljudi, ki so OK v vseh pogledih. To si bom po moje najtežje oprostil. Saj se bi tudi s tabo, majica strinjal. Ampak le do neke mere Citiraj Bodite SPONTANI, ISKRENI in POSTENI.Ne igrajte UMAZANIH IGER oz. CUSTVENIH MANIPULACIJ.S tem NIKOGAR ne osrecite; tudi SEBE NE.Kdor pa zeli biti NESRECEN, si lahko se vedno poisce sebi enake. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 .....o, saj bi ga jaz tudi, če bi šlo (zavrtel nazaj!), ampak za nobeden mehanizem ni priporočeno vračanje nazaj , pa se s tem sploh ne obremenjujem ....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ja Bors ampak, do te neobremenjenosti, je treba tut pridet, nej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Se pa strinjam z Aakhutom....ljudje in situacije z njimi te naredijo, kakršen si danes...če tega ni, ni izkušenj in ni zavedanja...v vsaki stvari je del učenja, da se te stvari ne bi več dogajale...tudi slabi, negativni ljudje ti podarijo košček mozaika...ki se ji reče lastna osebnost...prav tako dogodki, situacije... Jaz mislim, da noben človek ni slab ali negativen. Vsak ima toliko moči, kot mu je damo in mislim,d a noben človek ni slab, lahko se samo posluži majčkeno neprijetnih obrambnih mehanizmov, da lahko on osebno zvozi, koliko moči tem njegovim odzivom damo je pa na nas. Na nas je naš odziv, naše ravnanje in nihče drug kot mi ni odgovoren zanje. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 hm...za premislit... ampak še vedno trdim, da so ljudje lahko tudi slabi...če te en v službi neprestano zmerja...čveka za tvojim hrbtom...te opravlja in ti dela NEPOPRAVLJIVO škodo...ja, tak je negativec... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Mislim,da ti nihče ne more narest nepopravljive škode. Vsaka na videz tečna zadeva, nosi v sebi zate kakšno pozitivno lekcijo. Mogoče se tako naučiš bolj postaviti zase, mogoče se zato začneš bolj ceniti in spodbujati, mogoče se naučiš biti neodvisna od mnenj drugih in selediti sebi, če te stane tako ravnanje nekoga službe, te čaka verjetno boljša... Skratka življenje ti vedno nudi lepe stvrai Običajno imajo taki "negativci" občutek manjvrednosti, ki ga zdravijo s takim ravnanjem - da si tako dokazujejo, da tudi drugi niso idealni. No ja taka je moja logika, tako nekak skušam videti zadeve v življenju in sem pretežno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SMIKI 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 hm...za premislit... ampak še vedno trdim, da so ljudje lahko tudi slabi...če te en v službi neprestano zmerja...čveka za tvojim hrbtom...te opravlja in ti dela NEPOPRAVLJIVO škodo...ja, tak je negativec... Ja sploh pa če je tak obrekljivec, ki ti greni življenje predpostavljeni... Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 nastavljamo drugo lice... znam se postavit zase...ja ja... tut na grd način...kakor koli... Teptam sovraga in se proti njem borim z vsemi sredstvi... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 nastavljamo drugo lice... Kaj pa vem, stvar okusa, jaz gledam da stvari, ki jih nekak doumem prenesem tudi v prakso pa mi nekako ni več na nizke načine za debatirat . No ja, kakorkoli, najboljš je sledit sebi Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Sem za filozofijo...Live and let Live...pa pomagaj, če lahko...po drugi strani...ja, sej se tut sama ne ubadam preveč rada z ljudmi, ki me ne vidijo pozitivno...pač... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Si čist simpatična taka kot si, energična, levja, saj sem tudi jaz levja, samo me verjetno fish mal mehčajo - tok sem nekak po mojem skromnem astro znanju (beri nič) dojela. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Uf...dojela ja...Sem dobila življensko lekcijo, ko sem se spričkala sredi nedeljskega kosila s svojim svakom...zarad naju je prišlo skoraj do vele-pretepa...v življenju me ni bilo tako sram... Takrat sem si rekla, da bom držala jezik za zobmi, sploh če je zbrana cela družina (ki šteje cca. 20 članov..) in urejala stvari na štiri oči...ali pa jih preslišala... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trubica 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Nekdo mi je rekel " a še nisi nehala biti mati Tereza " .. pa se človek zamisli in si reče.. ja, res sem budala , vedno gledaš "na druge", sebe postavljaš v drugi plan... :xx!: Torej, če bi lahko zavrtela čas nazaj...recimo za 15 let nazaj , gledala bi predvsem na sebe, na svoje potrebe... vendar s tem ne mislim, da bi komplet "zamenjala" življenja.. ne sploh ne. veliko je bilo lepega, veliko grdega.. .. in ker sem si taka kot sem v večini čisto všeč... Če bi pa tok življenja v preteklosti tekel drugače , vprašanje kaj bi bilo z menoj ? Mogoče boljše , mogoče slabše Who knows .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Mah jaz pa ne... Tudi jaz sem vse prevec za druge - ampak zdaj sem tu, ne?In morda sem rabila tooliikooo tega, da sem zdaj tocno taka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Ce bi sla lahko nazaj, bi spremenila samo eno stvar ( seveda pod pogojem, da bi pri danasnji starosti imela vse, kar imam sedaj - cisto enako! ). In ta stvar je, da se v mladosti ne bi zapletla v prijateljsko zvezo z enim clovekom, ki je kasneje izdal vse moje skrivnosti in me "svetu" prikazal cisto drugacno, kot sem v resnici...Seveda se pa vse enkrat vrne in morda bo kdaj tudi on dozivel to kar sem jaz.. :o|o: Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Imela sem par izkušenj v življenju, ki bi jih najraje izbrisala, se jim izognila... a vendar... brez njih ne bi bila to, kar sem zdaj... torej še 1x... ničesar ne bi spreminjala! Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. april 2004 Prijavi Deli 28. april 2004 Imela sem par izkušenj v življenju, ki bi jih najraje izbrisala, se jim izognila... a vendar... brez njih ne bi bila to, kar sem zdaj... torej še 1x... ničesar ne bi spreminjala! Se popolnoma strinjam. Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.