tashyka 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 če bi lahko zavrtela čas nazaj bi se spet rodila (da ne bi blo treba v šolo hodt) Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 če bi lahko zavrtela čas nazaj bi se spet rodila (da ne bi blo treba v šolo hodt) Cas sole je najlepsi cas! Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 če bi lahko zavrtela čas nazaj bi se spet rodila (da ne bi blo treba v šolo hodt) Cas sole je najlepsi cas! MED ODMORI TO JE BIL PRAVI ČAS Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 [ Cas sole je najlepsi cas! MED ODMORI TO JE BIL PRAVI ČAS hihi, ja res je..Ceprav v gimnaziji je bilo med poukom tudi zelo zanimivo ( pa ne ucna snov ).. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ja med poukom je bilo vedno zanimivo,sam kolk časa je prfoks to prenašu Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Ja med poukom je bilo vedno zanimivo,sam kolk časa je prfoks to prenašu Pri nas neverjetno dolgo. Morda zato, ker nismo bili nikoli nesramni, ampak smo se le salili in zabavali.. Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 če bi lahko zavrtela čas nazaj bi se spet rodila (da ne bi blo treba v šolo hodt) Kaj to slišim......marš spat... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ma nee bi ga zavrtel, pole pa vse to še skoz dajat....grrr...škoda časa...morda pa bi se mau zdele zamrznil in pole spet čez 2desetletji ven prkukau, haaaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Najprej si slikco mal zožaj, boš takoj par let nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ma ja...Sstane...smo že probaval...pa nam ne rata...kdo bi pomagu...jo karjšamo, ožamo...grrrrrrr... :o|o: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Al pa si kiklo skrajšaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ...kikel ne maram in jih ne nosim... :xx!: ma dej...slikco mi spedeni, če znaš... za Tašo...pliz... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 če bi lahko zavrtela čas nazaj bi se spet rodila (da ne bi blo treba v šolo hodt) Kaj to slišim......marš spat... a tole je tale tashyka mislim tjaška, saj ta je pa na forumu skor tolk časa kot jaz mava pa zgodovino že skupaj..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Kdo pa je to Aja, taščica. To lahko le sama naredi, tako da jo zoži s 100 na 80, recimo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 El Nino...Taša brez j...samo Taša... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Kdo pa je to Aja, taščica. To lahko le sama naredi, tako da jo zoži s 100 na 80, recimo.kje...kako...obup...kišta zagamana....ta PC...škatla... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 Če si ti tudi taščica, klikni na svoje ime, potem izberi ikono in tam, kjer piše širina, napiši namesto 100 80recimo, ali 75, pa bo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. april 2004 Prijavi Deli 29. april 2004 ne ne ne...nisem to jez...to se moja hči uvaja v Lnf...hvala za nasvet...ampak ne vem gesla, tako, da bo moralo počakat do jutri, ko bo polhek zlezu iz postelje...Sstane thanks... se ti odkupim... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 js nism polhek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :!!: Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 a zdj sm pa že puhica Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kdo pa je to Aja, taščica. To lahko le sama naredi, tako da jo zoži s 100 na 80, recimo.kje...kako...obup...kišta zagamana....ta PC...škatla... :xx!: hehe pa saj tvoja fotka je že z 80 zožana na 50 mislim tale črna bejbika.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 če bi lahko zavrtela čas nazaj bi se spet rodila (da ne bi blo treba v šolo hodt) Kaj to slišim......marš spat... a tole je tale tashyka mislim tjaška, saj ta je pa na forumu skor tolk časa kot jaz mava pa zgodovino že skupaj..... kolk sem se nategnu sem bral tam objav nevem mislim da je blo 29 pol pa član po vrsti dvatisoč pa mal pa sem zamenjal to dvoje, 04 zamenjal za 02 in si mislil saj ta je pa taka kt jaz, že od vedno tukaj pa cel kup objav.... haha, česa ne naredi človek in one life time........ Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Kdo pa je to Aja, taščica. To lahko le sama naredi, tako da jo zoži s 100 na 80, recimo.kje...kako...obup...kišta zagamana....ta PC...škatla... :xx!: hehe pa saj tvoja fotka je že z 80 zožana na 50 mislim tale črna bejbika.. Nino...a vohuniš za mano... Ta tvoja slikca...hja...vzpodbuja domišljijo... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ledena gora 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 če bi lahko zavrtel čas nazaj bi.... če bi bilo to res mogoče , bi bilo še več nereda, kaosa, zato je boljše tako kot je seaj!! samo spomnim se, ko sem v časih v srednji šoli ali pa tudi na faksu...pravilno odgovorila na vprašanje........pozneje pa sem začela nekaj " tuhtati" .... in sem pravilno zbrisala in napisala napačno..če nebi blo mogoče popravih, hja bi bila ocena boljša ...res pa da v časih napišeš narobe, popraviš in je pol pravilno...a vseeno.. ...zato mislim, da je sedaj čist tako v redu... ..saj vem , nekateri se neboste strinjali z mano...a vseeno.. Lep pozdrav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pika1000 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Hm.... edino kar bi spremenila v preteklosti - prej bi šla delat vozniški izpit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.