NikaNika 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Acti labores iucundi. [Opravljeno delo je prijetno] Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Si sapis sis apis kaj? če razmišljaš, naj bi bil opica? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 sem mela zlo rada latinscino. Plus Gnjezdo***. (*ena najboljsih prfox na svety = fantasticna zhenska/uciteljica.....) * ***Olga Gnjezda. *IN MEMORIAM*(*pa kaj pol, ce v latinscini sem najbolj pashe... - ena najvecjih Jackic na svetu, resno mislim, kdor jo pozna, se bo strinjal ; vpraste *stabeje* , *sloveniste*/*slaviste* ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 "Diem perdidi (= Izgubljen dan)" ...je rekel nek rimski cesar vsakič, ko je minil dan, v katerem ni naredil nič pametnega.v bistvu to pomeni: Izgubil sem dan...to je rekel cesar Tit joj, kok bi človk kej napisal sam kaj k ne znam latinsko......... zate potem velja: Veni, vidi, didici - prišel, videl, naučil in kaj je rekel cesar Vespazijan, ko je obdavčil javne WC-je:" Pecunia non olet" Denar ne smrdi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 in vino veritas Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 ...in pivo caritas In principium verbum erat, et verbum apud Deum erat, et verbum Deus erat....Na začetku je bila beseda, in beseda je bila pri Bogu in beseda je bila Bog. Alea iacta est...Kocka je padla (v resnici pomeni: Kocka je bila vržena) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Sit modus in rebus! (naj bo mera v stvareh) Kul, ne? Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 nekajkrat se mi je uresničil ta pregovor:Fortuna fortes iuvet-----Sreča pomaga drznim......ali lepše: Sreča je na strani pogumnih Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 COITO ERGO SUM...... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 5. november 2005 Prijavi Deli 5. november 2005 Coito, ergo sum...jebachus? Coito, ergo hominum novum ago Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. november 2005 Avtor Prijavi Deli 5. november 2005 satanus vulgaris labacenzis....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Allegra 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 Quisque suas sustinet cruces... vsak nosi svoj križ... Citiraj Every man gotta right to decide his own desteny!Robert Nesta Marley Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natantia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 (popravljeno) evo še mal ''romantike'';P Nulla rosa sine spina (ni vrtnice brez trnja) Popravljeno 15. november 2005 -> natantia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natantia 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 (popravljeno) evo še mal ''romantike'' Nulla rosa sine spina (ni vrtnice brez trnja) pa še enga sladkega Dulcis ex labore fructus.......sladak je dela sad Popravljeno 15. november 2005 -> natantia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 9. januar 2006 Prijavi Deli 9. januar 2006 Ne supra crepidam sutor iudicaret! Naj čevljar ne sodi o stvareh nad čevljemIn še:In spiritu sanctum praedictum otium efficio obitus ut inimicus!Pomen tega bi pa lahko bil povod za novo temo... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LoLisH 2. februar 2006 Prijavi Deli 2. februar 2006 a kdo ve kaj pomeni " QUIS CUSTODET ISPOS CUSTODES " ??? nimam pojma ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Oooo, super da imam v šoli latinščino Ta je dober: Manus manum lavat - roka roko umije. Cogito. ergo sum pa je: Mislim, torej sem! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 17. september 2006 Prijavi Deli 17. september 2006 Verba volant,scripta manent. ( Izrečeno odleti, napisano ostane). Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sarica 26. september 2006 Prijavi Deli 26. september 2006 Čaw..a mogoče pozna kdo kakšne ljubezenske latinske pregovore? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 27. september 2006 Prijavi Deli 27. september 2006 Čaw..a mogoče pozna kdo kakšne ljubezenske latinske pregovore? Dummodo sit dives, barbarus ipse placetTubi barbar urgaja ženskam, če je bogat pa še Mobilior ventis feminaŽenska je bolj spremenljiva od vetra Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Humani generis mater nutrixque stultitia est Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Cornix cornici numquam oculus effodit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
onLy 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 aLea iacTa eS (KOcKa Je paDLa) Citiraj Paa Smo sPeT Tamm k nS ni..=* Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Cornix cornici numquam oculus effodit.tole pa poznam: sraka sraki (al vrana vrani? ) ne izkljuje oči in Only...majhen popravek :Alea iacta est - Kocka je padla...ti si v bistvu napisala: Kocka SI padla (v drugi osebi ednine) Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 6. oktober 2006 COITO(de neb ker cogito brau :!!: ) ERGO SUM!! zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.