Skoči na vsebino

Brlog

Danda Luna

Recommended Posts

Ljuba Zlata ribica,

(se opravičujem x:Ix , če si morda celo Zlata Ribica),

vse sem že poskusila in ti si moje zadnje upanje. Potrebujem stanovanje. Svoj prvi pravi brlog. Trenutno bivakiram pri bratu, razpeta med dva kraja, ujeta v čudne luknje, kjer imam shranjenih vseh moji 2367 stvari in mogoče še kakšno čez :O: . Ne zdržim več. V službi sem tečna, do fanta obupna in moje telo je že čisto zakrčeno od tega, ker mi življenje nič več smešno, ali vsaj približno sončno. Prosim te, RES PROSIM, čimprej mi najdi en krasen brlog zame. Moj prvi, pravi brlog... čakam te! Pripravljena na selitev NA SVOJE!

Hvala Ti, Gospa Zlata ribica (ali mogoče Zlata Ribica). :vio:

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

http://igrivavila.blogspot.com/

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

No Zlata Ribica, poišči kakšen simpatičen brlogec, v končni fazi lahko tudi volčji (sej naš Volkec je čist cool), da se bo naša nova deklica fajn počutila in okoli sebe sejala smeh in dobro voljo. x:)x :palec:
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Vsem vam (JanjaK, Tina, sanjalica, borism, aakhut),

ki ste me v tako kratkem času tako prijazno sprejeli, se najlepše zahvaljujem, da spravljate našo Zlato ribico v pogon! Mislim, da bo tale xwizardx čarovnik smeško, še najbolj primeren za pomoč Ribici. :vio:

Ker se sedaj armada ljudi, ki tako ali drugače skrbi za to, da bom enkrat dobila svoj medvedji ali volčji brlog, še povečuje, verjamem, da bomo kmalu dosegli tisto kritično maso "stotih opic" , ki je potrebna, da se stvari premaknejo in stečejo v pravo smer! :hepko:

Res hvala!

:flower: :flower: :detelca: xwizardx

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Ola, Marsa :rolleyes: !

Hvala tudi tebi za dobrodošlico. Sicer se kar bojim spet kakšne zasvojenosti x!x s kakšnimi čvekarijami, vendar sem vsaj nekaj morala spet narediti, da se bi odprla kje kakšna vrata zame. Sicer pa je že tako, da v svojem trenutnem brlogu (na tem mestu se moram zahvaliti Vesolju, da imam tako krasnega brata, da mi "posodi" stanovanje) nimam računalnika, v službi pa mi tako ali tako ne bo uspelo na veliko klepetati. Razen, če bom imela kakšen tak dooooolg dan kot danes, ko je mrtvilo.

Tudi jaz verjamem v to, da se bo nekaj našlo xwizardx ... čeprav mogoče čisto kaj drugega, kot pa čakam in pričakujem...

aakhut: hvala za vso pomoč x;)x

Angeli smo,

a le z enim krilom.

Da bi mogli poleteti,

se moramo objeti.

Umetnica - x:Xx

Aakhut - x:Dx x;)x

DandaLuna - kolikor pac bos (lahko sodelovala) - glavno je, da si se pridruzila... :palec:

Casi se hitro spremenijo, situacije hitro zasukajo. xyiyax xupx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:detelca: xupx xgoldfishx xcrossfingx

:irs: Cosma

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...