Danda Luna 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Ljuba Zlata ribica, (se opravičujem , če si morda celo Zlata Ribica), vse sem že poskusila in ti si moje zadnje upanje. Potrebujem stanovanje. Svoj prvi pravi brlog. Trenutno bivakiram pri bratu, razpeta med dva kraja, ujeta v čudne luknje, kjer imam shranjenih vseh moji 2367 stvari in mogoče še kakšno čez . Ne zdržim več. V službi sem tečna, do fanta obupna in moje telo je že čisto zakrčeno od tega, ker mi življenje nič več smešno, ali vsaj približno sončno. Prosim te, RES PROSIM, čimprej mi najdi en krasen brlog zame. Moj prvi, pravi brlog... čakam te! Pripravljena na selitev NA SVOJE! Hvala Ti, Gospa Zlata ribica (ali mogoče Zlata Ribica). Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 No Zlata Ribica, poišči kakšen simpatičen brlogec, v končni fazi lahko tudi volčji (sej naš Volkec je čist cool), da se bo naša nova deklica fajn počutila in okoli sebe sejala smeh in dobro voljo. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Eden najlepših in najiskrenejših srčnih postov v zadnjem času... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Za Danda Luno in njen brlog Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 LUNA ... 666 za dandiko Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. november 2003 Avtor Prijavi Deli 20. november 2003 Vsem vam (JanjaK, Tina, sanjalica, borism, aakhut), ki ste me v tako kratkem času tako prijazno sprejeli, se najlepše zahvaljujem, da spravljate našo Zlato ribico v pogon! Mislim, da bo tale čarovnik smeško, še najbolj primeren za pomoč Ribici. Ker se sedaj armada ljudi, ki tako ali drugače skrbi za to, da bom enkrat dobila svoj medvedji ali volčji brlog, še povečuje, verjamem, da bomo kmalu dosegli tisto kritično maso "stotih opic" , ki je potrebna, da se stvari premaknejo in stečejo v pravo smer! Res hvala! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 stotih opic?.......a jih ni blo samo 12? 666 -ou za lunco Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. november 2003 Avtor Prijavi Deli 20. november 2003 Aakhut, no, če jih je bilo samo 12, potem nas manjka samo še polovica, pa bo zasedba polna ! pa pa Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 bomo zachel novachit nove opice.... 666 -ou za lunco.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 O, Danda Luna, dobrodosla med nami! Sicer pa najbrz tudi tebe caka domek nekje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 20. november 2003 Avtor Prijavi Deli 20. november 2003 Ola, Marsa !Hvala tudi tebi za dobrodošlico. Sicer se kar bojim spet kakšne zasvojenosti x!x s kakšnimi čvekarijami, vendar sem vsaj nekaj morala spet narediti, da se bi odprla kje kakšna vrata zame. Sicer pa je že tako, da v svojem trenutnem brlogu (na tem mestu se moram zahvaliti Vesolju, da imam tako krasnega brata, da mi "posodi" stanovanje) nimam računalnika, v službi pa mi tako ali tako ne bo uspelo na veliko klepetati. Razen, če bom imela kakšen tak dooooolg dan kot danes, ko je mrtvilo. Tudi jaz verjamem v to, da se bo nekaj našlo ... čeprav mogoče čisto kaj drugega, kot pa čakam in pričakujem... aakhut: hvala za vso pomoč Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 aakhut-ko na razpolaganje za (skor) vse.... 666 hutkotou....hehe....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 evo še ena opica do kritične mase sej bo kot iz sanj prijeten domek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Dajmo za Danda Lunodobrodošla ; saj je med nami tud ene vrste domek Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 to je zhe res....sam.....svojo ropotijo bo bl tezhko klele spravla 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 sej to ni domek za ropotijo , zanjo sem mislila Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Umetnica - Aakhut - DandaLuna - kolikor pac bos (lahko sodelovala) - glavno je, da si se pridruzila... Casi se hitro spremenijo, situacije hitro zasukajo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 marsa.... opice se pa mnozhijo.... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Za Danda Luno in njeno željo: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 za Dando Luno in samo njo: DOBRODOŠLA Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 Cosma Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 hihi...sej nas bo kmal dva ducata....opic 666 afn....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. november 2003 Prijavi Deli 20. november 2003 mick.... welcome to monkyclub 666 opichnjakou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.