Trinity 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Ribi, tudi jaz te prosim a ne zase ampak za brata, da mu najdeva brlog kjer bo lahko mirno živel... Prosim, prosim, že taaakoo dolgo iščeva!! Ribi pomagaj tudi gali da bo tudi ona našla tak brlogec kot si ga želi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 1. december 2004 Prijavi Deli 1. december 2004 Trinity, hvala! Draga Zlata ribica! Pomagaj Trinity izpolniti želje in ji daj vse dobro. Pa ne pozabi name in ti bom vedno hvaležna. Saj te mnogi potrebujemo in si za nas neko upanje v boljši jutri. Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 za bratca bi smo omenila, da sem si nasla nekaj za zivet, oz. je samo prislo k meni sicer ni poceni, kot sem si zelela, je pa res, kar rabim in je trenutno izvedljivo.lahko ostanem, dokler hocem in imam vrt/atrij = dostop do svezega kisika komaj cakam pomladi.... hvala ribka Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 Super, cestitke tinka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 bote prsli na kufe Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>bote prsli na kufe Prilozi se pecivo...pa mogoce res pridem Cestitke za flat.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 2. december 2004 Prijavi Deli 2. december 2004 nimam pejcke...inu ne morem spejct nec... ampak lahko ti s kaksno hruskovo torto uletis...ni problema Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 Kje pa s? na kerem koncu? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 To me pa spomni na moje 'janezheve upognjence, sam brez janezha'. Kul plejs - tam blizu mam tud ene frende, pa lohk se parkira. Bom pa res enkrat uletela, na kak cvicek al kaj tacga...ce bos povabila seveda in ko se jasno lepo razpakiras in skuliras in vse tole rakovsko lepo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 itak...trenutno se komaj do postelje prebijem ko bo pomlad, bo pa se boljs, ko se bo smelo v moji dnevni zunaj kadit Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. december 2004 Prijavi Deli 3. december 2004 To se jaz se po dveh letih. :D (komaj prebijam)aha, kadit, vidis, ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Prijateljica se je znašla v stiski. Nujno potrebuje streho nad glavo v Ljubljani ali okolici. Zaželjena garsonjera. Če ima kdorkoli kako informacijo, prosim, če mi sporočite. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Za Cosmino prjatlco ! Info žal nimam, ampak držim pesti , pa za mojga brata tut - goreče! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. december 2004 Prijavi Deli 8. december 2004 Trinity, hvala v imenu S. Pa seveda za brata. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Dragi Brlog, hvala, ker si služil svojemu namenu, a je prišle Čas, da se Zbudimo. Tako te tukajle slavnostno preimenujem v Svetišče! Dobrodošli v Svetišče Vsi, ki se po katremkoli Ključu znajdete na Koroškem in potrebujete malo domačega vzdušja! Tako Bodi! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 iiii dandica... kok fajn... enkrat bo prav treba se prdrajsat mimo... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 aiwa: DOBROdošla! xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 o Danda, jaz sem te pa že v pogrešane uvrstila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 O, Selene! Prav fajn je čut, da te kdo pogreša... Pa da ne bomo čisto mimo teme : Zelo zelo zelo dobrodošla na Koroškem v mojem Svetišču! xrosex Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 selene greva skup enkrat? lahk jz pelem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 8. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 8. marec 2005 Ja, pridta skup... pol bomo pa čarale... čirule čarule Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. marec 2005 Prijavi Deli 8. marec 2005 iiii čarule sam kok ti more bit fajn v tvojmu svetišču.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 HVALA RIBI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! moj najdražji bratec je končno našel to kar je iskal!!!! Hvala ribi ker si se potrudila in zaplavutkala tako kot je treba!!!!!!!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 še zame en mau... bi rada samo da se začne premikat v to smer.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.