Skoči na vsebino

Brlog

Danda Luna

Recommended Posts

• Komentarji 123
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
<{POST_SNAPBACK}>Mah, sm se odloču mal sam živet, pa to, dost blo "heca".  x^x In si urejam svoj začasni brlog.

pa še 1000 stvari......ja, Baumax, Rutar, Merkur itd. že željno čakajo name..... x8Dx V bistvu pa se mal čudn počutim, k da sem šel npr. na službeno potovanje nekam, nič mi ni jasn, čudni filingi......

Zato pa se bom ful potrudu, da bo to moj mickeni brlog v katerem se bom res dober počutu ta čas, ki ga bom preživel v njem.  x:)x  :palec:

Lepo si naredi. Jaz sem ful uzivala takrat pred pol leta, ko sem se semle selila.. Ko je blo naprej kr neki, pa ful je smrdel stanovanje, pol je pa v parih mesecih 'moj' postal.. in se zdaj tko fajn tlele pocutim x:)x

Pa vsak ki not pride rece, da je cist moj... Tko, prijazno razmetano x:o)x x;)x ž

se jaz tud povabim zraven ( a bo placa za tri? :inocent: )

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Deli na socialnih omrežjih

Alianca, verjetn res. Ne vem, vem sam, da je bilo zlo hudo, sedaj pa se mi zdi, da je bilo tudi neizogibno, začet spet živet sam in si uredit svoj brlog. A veš, da ni blema, če ne bo placa, pa se bomo stiskal....

Ne bom rekla, da vem, ker ne vem.. ti pa verjamem x:)x Men je blo totalno olajsanje, it stran od doma, poskusat zazivet po svoje.. pa imet nekam za it, ko sva s tipom koncala.. na svoje, ne domov k family, ki bi me sprasevali kako in kaj.. sam, ja, pri 23ih...

Sej po moje ti bo ful fajn.. si se prav odlocil x:Xx

stiskal se bomo, kul x8Dx x:o)x

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

ohh... midva mava zdej tak ok brlogec vse je v enem prostoru razn kopalnce... kuhna, dnevna, spalnca,.. mansarda je to.. samo smo pa pr njegovih starših, pa pogrešam to ko sva bla čist zase, sej niso nč zoprni zankrat še, sam jst sem tak samotar... pa je blo fino domu prit pa nobenga srečat, pa se pogovarjat kej, ko včasih pa pride tko da se kej morš..

komi čakam da se enkrat seliva v neki svojega, nekje.. xsrcx

hiško, gugalnco pred njo pa mačka na kolenih to si vroče želim! :2src:

Mushi

Micko, veliko veselja pri urejanju novih sten x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...