Trinity 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ribi dej še za aiwo!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 iiiii hwala trinity! fuulll maš hudo ikonco Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. marec 2005 Prijavi Deli 11. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 DAJNO ZLATA RIBICA, POMAGAJ NAŠI DANDA LUNI!! pa veliko sreče pri iskanju novega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 a ni dandica že dubla svoj brlogec?jz tud prstavm svoj piskerček xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
smrketa 26. marec 2005 Prijavi Deli 26. marec 2005 Joj, tud js bi rada, da se mi začne premikat v to smer ... Da bi se s kakšno fajn osebo zmenila za živet skupi ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 A nas boš kej na obisk povabu? Sam ne bom tvoja fata, še manj pa fafa ....bom osebnega stražarja zravn prpelala ....prideva na pivo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Ah, mojga bodyguarda bi z veseljem not spustu...verjem če ne, mu bom pa kiklco gor dala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 pol bom pa jaz bodigard, č je sam ža ženske dovoljen Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 sama sebe, pikico pa tebe uf bo dela Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Jst sm m za...kdaj mata cajt? To bi blo pa ludo, ja.... Greeeeeeeeeeem...nehte me zadrževat! za oba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, sm se odloču mal sam živet, pa to, dost blo "heca". In si urejam svoj začasni brlog.pa še 1000 stvari......ja, Baumax, Rutar, Merkur itd. že željno čakajo name..... V bistvu pa se mal čudn počutim, k da sem šel npr. na službeno potovanje nekam, nič mi ni jasn, čudni filingi...... Zato pa se bom ful potrudu, da bo to moj mickeni brlog v katerem se bom res dober počutu ta čas, ki ga bom preživel v njem. Lepo si naredi. Jaz sem ful uzivala takrat pred pol leta, ko sem se semle selila.. Ko je blo naprej kr neki, pa ful je smrdel stanovanje, pol je pa v parih mesecih 'moj' postal.. in se zdaj tko fajn tlele pocutim Pa vsak ki not pride rece, da je cist moj... Tko, prijazno razmetano ž se jaz tud povabim zraven ( a bo placa za tri? ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ups pa še na mickenga sm pozabla madona, dobr da nism kr tk Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Alianca, verjetn res. Ne vem, vem sam, da je bilo zlo hudo, sedaj pa se mi zdi, da je bilo tudi neizogibno, začet spet živet sam in si uredit svoj brlog. A veš, da ni blema, če ne bo placa, pa se bomo stiskal.... Ne bom rekla, da vem, ker ne vem.. ti pa verjamem Men je blo totalno olajsanje, it stran od doma, poskusat zazivet po svoje.. pa imet nekam za it, ko sva s tipom koncala.. na svoje, ne domov k family, ki bi me sprasevali kako in kaj.. sam, ja, pri 23ih... Sej po moje ti bo ful fajn.. si se prav odlocil stiskal se bomo, kul Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 ohh... midva mava zdej tak ok brlogec vse je v enem prostoru razn kopalnce... kuhna, dnevna, spalnca,.. mansarda je to.. samo smo pa pr njegovih starših, pa pogrešam to ko sva bla čist zase, sej niso nč zoprni zankrat še, sam jst sem tak samotar... pa je blo fino domu prit pa nobenga srečat, pa se pogovarjat kej, ko včasih pa pride tko da se kej morš.. komi čakam da se enkrat seliva v neki svojega, nekje.. hiško, gugalnco pred njo pa mačka na kolenih to si vroče želim! Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pika...za ktera oba...Micka in mickenga? O ti škrtuh...vse bi sam zase pobasu! Za mickenega ni lupčka...mam liziko zanga...hehe packa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 8. junij 2005 Prijavi Deli 8. junij 2005 Micko, veliko veselja pri urejanju novih sten Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 se tudi jst pridružujem - uživaj Mick, pa javi se na telefon, če te človek kliče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 važič sej ti privoščim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....jaz mam pa ful fajne nove zavese!!!! Zavese dajo domu toplino..zagrnemo jih, kadar bi bili radi sami...in odgrnemo, kadar želimo sonce v svojem brlogu ..Čestitke! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 nujno se isce soba ali stanovanjce za enega blazno fajn fanta, v LJ.ima 27 let, je pa super, priden, pameten, deloven, lep, igra na kitaro in super poje (moznost podoknice ni izkljucena ) no, ce kdo kaj ve, naj mi javi! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 14. oktober 2005 Prijavi Deli 14. oktober 2005 O poglej, brlog je nazaj Želim si, da bi imela maksimalno veliko zasebnosti v svojem brlogu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 21. oktober 2005 Prijavi Deli 21. oktober 2005 100x hvala Ribi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.