Skoči na vsebino

Dan pozdrava

lea

Recommended Posts

ojla!

sem slisala po radiu, da je danes dan pozdrava in se mi zdi lepa priloznost, da vsem skupaj voscim in zazelim en vesel, srecen, miren, dober dan! naj bo lep uvod v vikend, ki bo bojda (po marsinih napovedih) se vedno precej pod vplivom soncevega mrka, a prinasa tudi prehod v strelca, kar meni osebno pomeni precej bolj veselo obdobje.

srecno!

lea

Deli na socialnih omrežjih

O, Lea, tole je pa zelo lepo in dbest, da si se spomnila tudi na nas in vsem skupaj semle podala tole informacijo lepo. x8Dx x^x x:Xx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ojla!

sem slisala po radiu, da je danes dan pozdrava in se mi zdi lepa priloznost, da vsem skupaj voscim in zazelim en vesel, srecen, miren, dober dan!

x^x

Hvala Lea x:)x

Tudi tebi in vsem tu in tam želim prijeten dan xsrcx

Helena

ja, saj jaz se fuuuulkrat spomnim na vas, da ne bo pomote! z veseljem bi ves dan pisala in brala vase poste. samo zgleda, da mi je tale skorpijon zaprl usta, pa se tako guzvo imam v sluzbi, da je groza! domaci racunalnik je pa predpotopen in LN stran in forum odpira tooooooliko casa.

lea

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...